Májové bábätka 2013
Ahojte su tu už mamičky z takymto terminom?
@adula3334 to je sukromka?
@adula3334 môžem aj ja do tej súkromky?
@mirka12011 stranku dozadu je link,si pridana 🙂
@rebeka25 si pridana 🙂
ahojte kocky tak podla mojho vypoctu som uz v 7tt a dnes som bombardovala doktore aby ma zobral skor, lebo ja to do toho 16teho nevydrzim... aj vy to mate... potrebujem to pocut od neho ze je vsetko ok
@adula3334 prosim ta ako funguje ta sukromka a mozete ma pridat
@adula3334 ahoj aj by som sa k vám rada pridala (do súkromky), moc som sem nepísala,lebo si chcem počkat na sono 12.10. na srdiečko. Dnes som 5tt+6. Dakujem
ahojte...jeeej mi tu mame uz sukromnu,tak poprosim ma tam pridat... 😉 😉 😉 dakujem
@matamisi
@abika26
@svintekova
@sylvia2012 ste pridane 🙂
treba kliknut na tento link a si tam
Aj ja chcem ist do suuukromky 😉)
@peteva85 Evička,ale nemala som nejako čas na net-máš pravdu dávno som tu nebolaaaaa.V sobotu som si poriadila domček,navarila a išli sme k bratovi oslavovať jeho meninky.MM ochorel a tak sme boli od seba,aby sme to aj my nechytili.Mal vysoké teploty a boleli ho priedušky.Cez noc spotil 2 pyžamá,periny-proste otras - chudáčik moj.Ešte šťastie,že máme hosťovskú izbu a druhú voľnú detskú izbu,ktorá zatiaľ tiež slúži ako hosťovská.Tak sme od seba ☹ .No zatiaľ sme my ok a tak dúfam,že to tak aj ostane.Mne je stále na grc,napína ma celý deň,hlava bolí už 2 týždeň,prsia bolia-proste totálna pohodička 😀 A vy akoooo?
ste tam,nehnevajte sa 🙂 ale vazne vsetky neprispievaju,tak neviem ci patria k nam,ci nie 🙂 presunte sa do sukromky 🙂
caute,som na vas nemala nejak cas 😅 vcera som sa cely den nezastavila a dnes az teraz,zajtra ma caka tiez vela lietaciek,ale potom snad vytuzeny klud.
ku gynde idem nakoniec uz vo stvrtok lebo mi to potom nevychadza v praci,tak drzte palce aby bolo vsetko ok.
idem si vas pocitat 🙂

@lumiva tehu knižku od teba určite nebudú chcieť, tá im je totiž na nič... 😉