Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
Ahojte Baby. Teraz som v 6tt. Skoncila som so silnymi bolestami brucha na pohotovosti.. Po milovani s manzelom som mala take silne bolesti, ze som sa nevedela pol hodinu ani prevalit z boku na chrbat. S manzelom mame zakazany sex, lebo sa nam to stalo uz 2x, co ma prepadli take silne bolesti, ze som sa nevedela ani pohnut.. (prvykrat som este nevedela, ze som tehu.. zistila som to den potom a odvtedy sme cakali az na povolenie od dr, ze je vsetko ok) Teraz druhykrat to bolo po prvej prehliadke u dr, kde bolo vsetko ok.. zase silne bolesti a strasne som sa zlakla, ze sa mohlo stat nieco babatku, tak sme leteli na pohotovost.. Mali ste niekto nieco podobne? Ze ste sa v tehotenstve nemohli milovat, lebo to sposobovalo strasnu bolest? Ta nastala hned po orgazme. A bola taka silna, ze mi bolo az na vracanie ☹
Ahojte baby 🙂 Tak ja som mala poslednú MS 23.7.2016. Skúšali sme otehotnieť už cca 3 mesiace. Vždy s takou malou dušičkou som sa testovala a stále tam bola len jedna čiarka. Tak teraz 3.9. som skúsila znova, a boli tam krásne dve čiarky 🙂 no skoro som odpadla. Začala som sa triasť, motýle v bruchu, neverila som, tak som si spravila ešte ďalšie 4 testy a všetky sú pozitívne 🙂 Ešte som u DR nebola ale dnes si skúsim vybaviť termín, podla kalkulačky by som mala byť cca 7+2 . AK všetko dobre dopadne, v čo dúfame aj s mm tak by som sa veľmi tešila keby to padlo na máj. 14.5.2016 sme mali svadbu tak by bola sranda keby to bolo do roka a do dňa :D .... reakcie vašich mužov boli aké? môj sa rozplakal od šťastia (čakáme prvé 🙂 )
@renusssska Jeej, gratulujem! 🙂 Krasne ciarky 🙂 14.5.2016 sme aj my zvazovali ako termin svadby, lebo vtedy ma moj ocino narodeniny 🙂 Ale nakoniec sme to dali na 11.6.2016 🙂 Moj manzel bol tiez v soku 🙂 Hlavne, ked som mu den predtym povedala, ze tento mesiac nic z toho, lebo mi zacinala menstruacia.. teda aspon som to za nu povazovala 😀 Nam sa to podarilo na prvykrat, takze reakcie som mala podobne.. najprv sok a cela som sa triasla, lebo som to fakt necakala a test som si robila len tak, ze co ak nahodou 🙂 A manzel ten este par hodin potom nechapal 😀 Bol z toho dost mimo 🙂 Ale mal velku radost.. 🙂
@limetka55 Ďakujem pekne 🙂 aj ja gratulujem, tak vy ste boli veľmi šikovný keď sa vám podarilo na prvý šup. Aj si brala pred tým antikoncepciu? ja som ju brala 10 rokov tak som sa dosť bála že sa nám to možno aj rok nepodarí. No a manžela si viem predstaviť že bol v šoku, môj sa len celý deň usmieval a kukal do blba :D
@renusssska ahoj ty si mala PM 23.7 A kalkulacka ti ukazuje 7+2 tt? Niesi skor 6 +2tt? Lebo ja om mala PM 15.7 a som v 7+4tt dnes mi to doky potvrdil tak sa mi to nezda musis byt 6+2tt😊😊
@mausy21 to ale.odporucam robit stale rovnaky test, nie inu znacku. A vobec to nieje spolahlive, ja ked som bola tehotna tak som s tym trocha experimentovala (sibalo mi :D) a napriklad z jednej vzorky mocu som robila 2 testy rovnakej znacky a intenzita ciarky bola rozdielna 🙂 alebo ranny moc o 5 rano a o 7 rano (bez toho aby som pila), tiez uplne ina intenzita zafarbenia ciarky.
@dominini ano prepac nevsimla som si 😄 asi som tukla vedla. 6+3 tt dnes... Dakujem za upozornenie 😉
@renusssska ved to je ook, ja som len tak, určite som to nemyslela v zlom 🙂
Baby, aku ste mali hladinu HCG? Ja som mala 4tt+4d 1509 a 4tt +6d 3176.. Zda sa mi to celkom dost.. 🙂
ahojte idem k dr az. 14.9 a uz sa neviem dockat ci je vsetko ok 😉 a nas maly bude mat surodenca
@wendysendy ty si v 3tt? Ved to este ani uhniezdene babo nieje..... nemas tam chybu?
@dominini Tak HCG je vyssie ako bezne, dokonca som sa porovnavala s jednou pani a mala take iste hodnoty a cakala dvojicky, tak mam trosku obavy.. Ale skor si myslim, ze som len odchylka zo statistiky 😀 Na ultrazvuku som mala len jednu bublinku.. Takze 2 pravdepodobne nebudu.. 🙂 Aj ked zo strany mojej maminy su dvojicky v rodine a aj z manzelovej strany.. tiez zo strany jeho maminy.. No, uvidime.. 🙂
@martinaj no ja mavam aj 40dnove cykly a posl menstr 4.8
@wendysendy aha, fuuuha 😊 drz sa
@renusssska ja som mala pm 22.7. A termin mi vychadza na 28.4. Do 14.5. Ta asi nenechaju prenasat 😄
Ahoj baby.Tak sa k Vám pridávam s malou dušičkou. Snažíme sa už skoro 3 roky...Poslednu MS som mala 5.8 a ďalšiu som mala dostať 31.8 zatiaľ nič tak som testla.Prvý test je ten horný-testovaný 3.9 a druhý je dnešný,čiže 8.9.Vychádza to tak na 12.5. Bojím sa ešte príliš tešiť a okrem manžela to nikto nevie,tak sa pochválim aspoň Vám. Dúfam,že bude všetko ok a držím palce aj Vám!!

@mausy21 urcite na 100% ti ukaze...ja som mala pri prvom ovela slabsiu ciarocku na tehu teste a digi ukazal vtedy 2-3.mne ak zosilnie zajtra rano obyc.tehu test tak robim tiez digi.moze sa robit 4-5 dni pred ocakavanou M.a ty budes jeden.ja tri...aspon budeme na istom...a budeme kludnejsie...no ja som este velmi opatrna.ty uz tmavnes u mna zatial dusik.drz palcek:-*