icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

lenicka2609
8. sep 2016

Ahojte damy,tak pridavam sa k vam Majovky 2017,menstruacia mi sice meskala len dva dni ale hned som tusila co sa deje,mam uz doma jedneho drobca,15 mesacnu dcerku ktora je tiez majova,takze dve deti v jeden mesiac 😉 toto tehu bol sok,fakt sme to necakali a zadarilo sa na 1x. Mam trochu aj obavy ako to vsetko zvladnem,dcera je dost ziva a v noci nespava tak ako by mala,ale hadam zvladneme. Dufam ze sa v maji spolocne budeme vytesovat s krasne vonavych miminiek 🙂 posielam foto testu,dalsi ani robit nebudem a k dr.pojdem az po dvoch tyzdnoch,nakolko aj tak tehu knizku dostanem az v 12 tt.

enusamt
8. sep 2016

ahojte, májovky 🙂 s maličkou dušičkou, kým sa mi to nepotvrdí, sa k vám pridávam aj ja 🙂
tak dnes mám 29dc a 12dpo .... a dnes ma ma začalo bolieť brucho výrazne ako predzvesť MS... takto to pokračovalo po celý deň.... i napriek tomu, že sa neviem vysomáriť z toho či mám po starom 29 - 32 cyklus alebo po novom 38 - 39, tak som si spravila test dnes o šiestej večer... a hľa! 🙂 druhá čiarka sa zjavila behom 3 minút a po 10 minútach sa trocha zvýraznila...
problém je, že mobily a foťák, tak otrasne fotia, že človek to na fotke vidí ako slabučkého ducha, musím nakloniť monitor dozadu, aby som to videla...no v skutočnosti je to pekne viditeľná ružová čiarka rovnakej hrúbky 🙂
len mi silno držte palce až to do tretice vyjde 😒

nela1984
9. sep 2016

Ahojte baby tehulky ako sa citite? Uz aj vraciate niektora?ja zatial nie ale citim sa tak strasne unavena ze nevladzen fungovat . pri prvom si take nepamatam alebo som si to tak neuvedomovala len by som spala a spala a nevolnosti zatial take slabe ale to sa da zatial zvladnut...no vracat som pri prvom zacala az v 8 tt tak este to moze prist....ta unava sa snad nebude stupnovat nemam vobec energiu...ale na stubej strane sa tesim priznakom aspon viem ze je babatko dobre zavrtane...mate uz aj po prvych vysetreniach?ja sa chystam o dva tyzdna snad uz bude srdiecko

simkanati
9. sep 2016

@nela1984 aj ja som straasne unavena a stale som hladna, len by som jedla, ale zaroven mam zaludok ako na vode, ale zatial som bez navstevy toalety 😀 .. snazim sa to nutkanie ovladnut 😀 .. na 1.kontrolu som objednana az v 8.tyzdni, uz sa neviem dockat, hlavne aby bolo zdravucke 😍

nela1984
9. sep 2016

@simkanati aj ja som stále strasne hladna.pribrala som kilo za dva dni,ked to takto pôjde ďalej tak to bude vesele 😀

adriana86
9. sep 2016

Kocky moj problem je presne opacny. Vobec nemam chut jest a tym padom nejem . Dnes za cely den jeden jogurt a kebab-aj to z povinnosti :/

nela1984
9. sep 2016

@adriana86 ktory si tyzden?mna to pravdepodobne este len caka to nechutenstvo.. A mozno nie.uvidime.mozno to bude ine ako v prvom tehu...vtedy mi bolo moooc zle tiez som prvy trimester nevladala jest..

adriana86
10. sep 2016

@nela1984 7 tt 🙂

lenicka2609
10. sep 2016

Damy tak ja mavam strasny hlad ale kedze chut na nic tak nic moc nejem aj v prvom som to mala a prestalo to v 4 mes. Okrem toho sa mi rano kruti hlava a je mi zle ale negrciam dufam ze to tak ostane. Unavu citim az vecer kedze sa cez den musim venovat malej,clovek na to pozabudne,ale musim priznat je to tazke. A myslite ze by som si mohla kupit uz kys.listovu? Aj bez predpisu? Chcela by som zacat cim skor ju uzivat.

simkanati
10. sep 2016

@lenicka2609 ano da sa aj bez predpisu kupit 😊 .. ja zas musim stale nieco jest, ale snazim sa ovocie a zeleninu, semienka a tak alebo si vystavim, no nic tazke aby mi nebolo zle 😀

eliwedd
10. sep 2016

#skupina#.Nechcete íst radšej do skupiny?

lenicka2609
10. sep 2016

@simkanati a mas aj taku kovovu chut v ustach? Ja strasnu uz od zaciatku,je to fakt hnus a nijako sa toho neda zbavit a mam strasne navaly tepla,uz len rano vstanem a 5 minut a musim sa vyzliekat 🙂 ovocie a zelenina su fajn,ja si vzdy nalozim a dcera mi to spapa a druhy krat sa mi uz nechce ist znova nalozit 🙂

lenicka2609
10. sep 2016

@eliwedd hmm prepac nikdy som sa v tom nevyznala,v com je vyhoda byt v skupine ako tu?

eliniatko
11. sep 2016

@lenicka2609 tak je to uzavretá skupina a príspevky, na rozdiel od fóra, nevidia všetci ale len mamimy s tým termínom. pridávaš tam v podstate súkromne pre baby s rovnakými termínami fotky, update-uješ statusy, je to prehľadnejšie, jednoduchšie, súkromnejšie, robia sa súťaže a pod.

adriana86
11. sep 2016

@eliniatko ak to vies urobit,rada sa pridam ;)

eliniatko
11. sep 2016

@adriana86 funguje to tak, že si v profile nastavíš dátum pôrodu (stačí približný, tak že pôjdeš do sekcie deti a dáš si pridať a nastavíš dátum) a ono ťa to am samé hodí, nedá sa tam prísť, len tak, že si tam dáš ten údaj (je fajn aj preto, že ti MK bude odpočítavať dni do pôrodu) a potom ti pošle správu že si bola pridaná do skupiny 🙂

lubka114
11. sep 2016

Takto nas prekvapilo babo po svadobnej ceste 🙂 termin 1.5.2017

simisk
11. sep 2016

@eliniatko lenze ja som aprilovka a tu medzi majovkami mam kopec kamaratiek s ktorymi sa pozname uz dlhsie a navzajom sme sa podporovali pri otehotneni z mesiaca na mesiac a uzavrete skupiny Aprilovky 2017-Majovky 2017 nas rozdeli a uz spolu v kontakte nebudeme.

eliniatko
11. sep 2016

@simisk jasné, u každého záleží, ale vždy sa dá pridať aj do druhej skupiny (ak si čo len dočasne nastavíš iný dátum, keď ste si tak blízke), alebo si založiť ďalšiu, svoju vlastnú skupinu, alebo však aj tu môžeš byť s nimi ak chceš 🙂

lenicka2609
11. sep 2016

@eliniatko ja som sa tam hned pridala ako som si nastavila termin takze ja sa prisposobim 🙂

enusamt
12. sep 2016

ahojte, májovky... tak takto si my dnes slávime prvé výročie sobáša 🙂 (viď foto)
tri dni nazad som tu dala foto slabučkej čiaročky na 25 jednotkovom teste.. a dnes také čiarky, aké som ešte nikdy nemala 🙂 tak hádam sa to konečne v zdraví až do konca udrží

wladka20
12. sep 2016

Zdravim Vas zienky, tak aj ja sa pridavam ku Vam, Majovky 2017,posledna ms 31.07.. Dufam ze sa budeme uz len tesit...neexistuje este #skupina#majovky 2017 ?bolo by super

enusamt
12. sep 2016

@wladka20 gratulujem 🙂 a ak myslíš tú uzavretú skupinu, tak do nej ťa automaticky pridáš, akonáhle si v profile nastavíš TP 🙂

lenicka2609
12. sep 2016

@enusamt gratulujem aj my sme tak oslavili prve vyrocie,manzel dostal do ruky originalny darcek, pozitivny tehotensky test😉 ako sa citis?

limetka55
12. sep 2016

Ahojte. Takze my sme dnes 6tt +3 a dnes sme boli na kontrole.. Babatko sme uz videli a aj sme videli, ako mu bije srdiecko 🙂 Uzasny pocit!!! Velkost presne na 6tt + 3 🙂 Takze sa uz pomalicky zaciname tesit.. 🙂 Uz len verit, ze to bude vsetko dobre pokracovat az do uspesneho konca..

wladka20
13. sep 2016

@limetka aj ja som 6tt+3 a este vobec nevidel bit srdiecko...juuj dufam ze to bude vsetko v poriadku..az sa bojim

renusssska
13. sep 2016

@wladka20 ja som bola tiež v 6+3tt a tiež mi nebolo vidieť ... idem na bud. týždeň, tak tiež dúfam že bude všetko OK

wladka20
13. sep 2016

@renusssska co my vsetko zeny musime prezit, same stresy...teraz som sa modlila aby ked pridem aby bolo nieco vidiet a teraz sa opat modlit aby bilo srdiecko...

limetka55
13. sep 2016

@wladka20
@renusssska
To je veľmi individuálne, takže sa nemusíte báť.. 🙂 Ja som mala vyššie HCG, tak možno aj preto to už bolo vidieť. A tiež môj dr má veľmi kvalitný ultrazvuk. On napr. videl žlté teliesko už 4tt+4 a keď som bola o 3 dni na pohotovosti, tak tam mi povedali, že nič nevidia, iba gestačný vak. Takže sa naozaj nebojte. Nabudúce ho už uvidíte biť 🙂

renusssska
13. sep 2016

@wladka20 no veru, vkuse je niečo z čoho máme stres 🙂
@limetka55 dakujeme za povzbudenie 🙂 no verím v to že to bude v poriadku 🙂