Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@katarina273 juuu drzim palce.Na Vianoce budete uz viaceriiii💞,ja som tiez aprilovka,my budeme dufam na Velku noc konecne 4 💖💖💖💖.Drzim palceky.
@simisk My už mame skoro 5rocneho chlapceka, teraz cakame dievcatko. Ano, Vianoce budu vesele. Drzim palce
@katarina273 my 11 rocnu pubertacku a teraz by mohol byt teda chlapec 👣
Baby mna tak dnes neskutocne hlava boli co mi je az do placu. Naobed som myslela ze pospim a ako naschval mala len pol hodinu spala. Ako riesite vy tieto bolesti hlavy ak ich mate?
Mna trapia moje nalady. Mam chut zabijat a na nervy som uplne a potom strasne placem..... 😭
@emakiki ani nehovor,pri dcere som pribrala 22kg,isla som rodit mala som 96kg,des.Sice mam 183cm takze nebolo vidno tolke kila.Po porode mi zostali 2kg,bola som nestastna z tych dvoch kilov?!!Za tie roky sa kila vratili a vypakala som sa na hroznych 92kg.Mam sice vysku,ale aj tak mam z toho strasny pocit.Stojim na vahe kazdy den.Zatial som nepribrala ale brucho mi uz trci,aj ked to mi trcalo uz aj pred rokom a to som nebola ani tehu.
@nela1984 ja som sa dnes hadala s mm a cely den revala, nevedela som to inak dat von a samozrejme som mu vynadala ako nikdy a nechapal. Jedine co ma sere je, ze absolutne nechape, ze to hormony. Inak predtym som neplakavala v tehu a deti plackovia niesu ani neboli.... ja nechcem placka ani nervaka 😂😂😂😂
Baby nechcem byt nechutna ale mate teraz v tehu daky vytok?
@martinaj ja a strasne,stale mokre gatky hned od zaciatky,vytok som dostala hned po dovolenke v Sturove -stvrtok a piatok som zistila ze som tehu.Hned v 5tt mi dala nejaky krem jednorazovy,ale nic moc.V utorok mi robila vyter,dnes budem volat o vysledky,dam ti vediet co mi povedala.pa letim do roboty.
@martinaj
@emakiki no vyter bol negativny,nic vsetko ok.Tak som aj rada,lebo som sa bala ci to nemoze mat nejake nasledky az mam nejaku chrontu.Ale neni to podla mna svrbavica,lebo mna nic nesvrbi ani nepali.Len mokro,niekedy ked sa utieram tak na papiery az take huste tahanice,napr.b piatok som sa osprchovala vecer a ked som isla spat asi za dve hodky idem este na wcko a utieram sa a kuk na papier(to je taky mindrak furt kontrolovat ci nic na papiery neni)a taky kus hlienu jak lyzica,az ma to zaskocilo.Niekedy je husty,vela niekedy riedky,niekedy celkom v pohode ze skoro nic.Ale aspon ze vyter bol negativny tak mam dusu na mieste.
@enusamt ale nemam...som na vazkach.neviem sa rozhodnut kedy ist ...pri malom som bola 6+0 a uz bolo srdiecko no teraz sa akosi bojim ist tak skoro ze budem sklamana ak este nebude.no chceme to bud. vikend oznamit nasim tak asi pojdem buducu stredu.to budem 6+5 podla menzesu a 5+6 podla ovu. tak snaaad uz srdco bude...uvidime
Odkial ste baby 😊 ?
Ja idem v pondelok, to budem 6tt+4 😊 a tesim sa na 💖

@mausy21 my sme boli s dcerou v utorok na sone a neodolali sme,boli sme v jednom detskom obchode pozriet jeden kocik co okukujeme na internete uz hadam aj pol roka este som nebola ani tehu,ona uz vybrala kocik co jej padol do oka.A teraz ho mali konecne vystaveny,tak sme len tak nakukli.Ono je este daleko do stastneho konca,ale musime mysliet pozitivne ze vsetko dobre dopadne a nie opacne.Tak zato ze sme videli konecne 1x bit 💖 tak sme sa odmenili aspon tym ze sme kukli na kocik jednym ockom.Ale bolo uzasne vidiet,ako stastne a pysne drzi dcera ten kocik,ved ona si toho surodenca doslova vymodlila 💞