icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

simisk
15. sep 2016

@mausy21 my sme boli s dcerou v utorok na sone a neodolali sme,boli sme v jednom detskom obchode pozriet jeden kocik co okukujeme na internete uz hadam aj pol roka este som nebola ani tehu,ona uz vybrala kocik co jej padol do oka.A teraz ho mali konecne vystaveny,tak sme len tak nakukli.Ono je este daleko do stastneho konca,ale musime mysliet pozitivne ze vsetko dobre dopadne a nie opacne.Tak zato ze sme videli konecne 1x bit 💖 tak sme sa odmenili aspon tym ze sme kukli na kocik jednym ockom.Ale bolo uzasne vidiet,ako stastne a pysne drzi dcera ten kocik,ved ona si toho surodenca doslova vymodlila 💞

simisk
15. sep 2016

@katarina273 juuu drzim palce.Na Vianoce budete uz viaceriiii💞,ja som tiez aprilovka,my budeme dufam na Velku noc konecne 4 💖💖💖💖.Drzim palceky.

katarina273
15. sep 2016

@simisk My už mame skoro 5rocneho chlapceka, teraz cakame dievcatko. Ano, Vianoce budu vesele. Drzim palce

simisk
15. sep 2016

@katarina273 my 11 rocnu pubertacku a teraz by mohol byt teda chlapec 👣

dejna20
15. sep 2016

@emakiki 😂😂 a tebe co vychadza. Mame vek ako vy. Len mne uz to jedna baba ratala a vravela ze treba do toho zohladnit aj dieta/deti. Ze pri prvom dietati sa to s istotou urcit neda a ze za obmenu v krvi sa pocita aj transfuzia, potrat a pod.

lenicka2609
15. sep 2016

Baby mna tak dnes neskutocne hlava boli co mi je az do placu. Naobed som myslela ze pospim a ako naschval mala len pol hodinu spala. Ako riesite vy tieto bolesti hlavy ak ich mate?

martinaj
15. sep 2016

Mna trapia moje nalady. Mam chut zabijat a na nervy som uplne a potom strasne placem..... 😭

emakiki
15. sep 2016

@mausy21 vies co ja čakám druhé, prvé bolo sekciou ale ja mám teraz toľko kg ako keď som rodila Miu, takže mám aj brucho, ale aj ho mám vypuklé a vyzerá to ako keby som už minimálne v 4 mes a plus slanina... otras...

emakiki
15. sep 2016

@dejna20 no tak také skúsenosti nemám... ale všetko je možné 😃 nám vychádza chlapec a aj nám to vyvestili dve vestice 😃

nela1984
15. sep 2016

@martinaj ja som na tom podobne ale teda neplacem zatial no nervy mam brutal, dokazu ma vytocit prkotiny..som si povedala ze plakat nebudem nech nemam uplakane dieta.viem mozno povera no pri prvom som rumazgala furt a je to maly placko...teraz bude asi maly nervak 😀

simisk
15. sep 2016

@emakiki ani nehovor,pri dcere som pribrala 22kg,isla som rodit mala som 96kg,des.Sice mam 183cm takze nebolo vidno tolke kila.Po porode mi zostali 2kg,bola som nestastna z tych dvoch kilov?!!Za tie roky sa kila vratili a vypakala som sa na hroznych 92kg.Mam sice vysku,ale aj tak mam z toho strasny pocit.Stojim na vahe kazdy den.Zatial som nepribrala ale brucho mi uz trci,aj ked to mi trcalo uz aj pred rokom a to som nebola ani tehu.

martinaj
15. sep 2016

@nela1984 ja som sa dnes hadala s mm a cely den revala, nevedela som to inak dat von a samozrejme som mu vynadala ako nikdy a nechapal. Jedine co ma sere je, ze absolutne nechape, ze to hormony. Inak predtym som neplakavala v tehu a deti plackovia niesu ani neboli.... ja nechcem placka ani nervaka 😂😂😂😂

martinaj
15. sep 2016

Baby nechcem byt nechutna ale mate teraz v tehu daky vytok?

enusamt
15. sep 2016

@martinaj ja mávam .. akurát neviem čo presne to je, či výtok alebo hlien... ale býva to také žltkavé .... mám to každý deň

nela1984
16. sep 2016

@martinajl ajja stale vlhko.klzko....niekedt biely husty niekedy priesvitny vodovy

nela1984
16. sep 2016

@martinaj chlapi su inak hrozni v tomto.ja tiez muzovi stale vysvetlujem ze ma ovplyvnuju hormony on iba oci prevracia...on tvrdi ze sa neviem ovladat.no da sa to kurnik!?

simisk
16. sep 2016

@martinaj ja a strasne,stale mokre gatky hned od zaciatky,vytok som dostala hned po dovolenke v Sturove -stvrtok a piatok som zistila ze som tehu.Hned v 5tt mi dala nejaky krem jednorazovy,ale nic moc.V utorok mi robila vyter,dnes budem volat o vysledky,dam ti vediet co mi povedala.pa letim do roboty.

emakiki
16. sep 2016

@simisk aj mne ho dr. predpisala, tiež mi brala vyter a tiež nosím intimky 😃 akurat som bola malu zaviesť do skolky a som myslela, že ani domov nedojdem čo ma tak krize bolia... 😞 ešteže som sa dala vypísať, neviem ako by som to zvládala...

simisk
16. sep 2016

@martinaj
@emakiki no vyter bol negativny,nic vsetko ok.Tak som aj rada,lebo som sa bala ci to nemoze mat nejake nasledky az mam nejaku chrontu.Ale neni to podla mna svrbavica,lebo mna nic nesvrbi ani nepali.Len mokro,niekedy ked sa utieram tak na papiery az take huste tahanice,napr.b piatok som sa osprchovala vecer a ked som isla spat asi za dve hodky idem este na wcko a utieram sa a kuk na papier(to je taky mindrak furt kontrolovat ci nic na papiery neni)a taky kus hlienu jak lyzica,az ma to zaskocilo.Niekedy je husty,vela niekedy riedky,niekedy celkom v pohode ze skoro nic.Ale aspon ze vyter bol negativny tak mam dusu na mieste.

emakiki
16. sep 2016

@simisk tak bude všetko ok 😃

martinaj
16. sep 2016

@simisk mna trapi to vlhko 😂 stale sa potom bojim, ze sa nieco deje...

emakiki
16. sep 2016

@martinaj ja mám presne ten istý problém, ale asi to tak má byť 😉 musíme len vydrzat 😃

nela1984
16. sep 2016

@martinaj baby to sa tvori zatka omolo krcka maternice a vela esterogenu telo produkuje a tensposobuje vytok.ten vytok prave chrani pred infekciami.tak mozeme byt kludne

enusamt
16. sep 2016

@nela1984 Chcem sa spytat... Ty uz mas potvrdene tehu lekarom? 🙂

nela1984
16. sep 2016

@enusamt ale nemam...som na vazkach.neviem sa rozhodnut kedy ist ...pri malom som bola 6+0 a uz bolo srdiecko no teraz sa akosi bojim ist tak skoro ze budem sklamana ak este nebude.no chceme to bud. vikend oznamit nasim tak asi pojdem buducu stredu.to budem 6+5 podla menzesu a 5+6 podla ovu. tak snaaad uz srdco bude...uvidime

martinaj
16. sep 2016

Odkial ste baby 😊 ?

enusamt
16. sep 2016

@nela1984 tak mne to vychadza dnes na 5+1 od ms a 2+6 od ovu,takze sa chystam 30-teho co budem 7+1 a tiez dufam, ze bude srdiecko 🙂 ale ten sa taak vlecie... I ja sa bojim, kedze mam za sebou dva neuspechy

enusamt
16. sep 2016

@nela1984 tak mne to vychadza dnes na 5+1 od ms a 2+6 od ovu,takze sa chystam 30-teho co budem 7+1 a tiez dufam, ze bude srdiecko 🙂 ale ten cas sa taak vlecie... I ja sa bojim, kedze mam za sebou dva neuspechy

martinaj
16. sep 2016

Ja idem v pondelok, to budem 6tt+4 😊 a tesim sa na 💖

enusamt
16. sep 2016

@martinaj Martin 🙂