Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@martinaj
@enusamt
@nela1984 ahojte...takze u mna sa prejavili chute dnes...hi...čerešnova bublanina sa uz pečie..nenotmalnu chut mam na nu😊...ja idem gyndakovi 27.9 neviem ktory tyzden budem asi 7tt nejak...dufam ze bude uz srdiecko a vsetko ok.inak vifim ze debatujete odkial ste..tak sa pripajam ja od trnavy😊
@mausy21 moja mne neskutocne chuti jest.ak nenastupi nechutenstvo tak budem mat sto kil v maji..trosku som nekludna ze som bez nevolnosti(aj ked furt si hovorim ze mozem byt rada) a mozno to este pride...no ale v case menzesu mi zle bolo teraz vobec tak snad je vsetko v poriadku...u mna momentalne priznakom je neskutocna unava, trosku prsia a neskutocna naladovost...a chuti mi totalne vsetko.zjedla by som aj kona...
Tak mna po jedle vzdy chyti akasi sytost a slabost, ze moc nemam chut jest.... A hlavne po tri dni mi vyhovovalo byt bez vecere... No dnes mal mm chute na bryndzove pirohy,tak som sa prisposobila :D akurat, ze teraz mi je trocha divno... A mam dojem,ze mi chyta hrdlo lebo mm prisiel zo sluzobky total nachladnuty :(
@enusamt vzdy sa rata ternin porodu podla menzesu.ale ked je ovu posunuta( u teba na 17 a u mna na 20 dc) to potom lekari urcuju podla velkosti plodu..ja sice som dnes podla menzesu 6+0 ale kedze viem ze som otehotnela az 20 dc a nie na 14 tak odratam sest dni a v reale som len 5+1
Ja mam chut aj na jedlo ale mam celiakiu, takze to co by som si dala, to nemozem 😂
@enusamt mne 18.5 (na moje narodky)asi tri styri dni su medzi nami rozdiel cca🙂 ja som mala ovu 25.8 ty kedy? Boze to moze byt z listovky?beriem femibion...ale nie kazdy den...nestras ja v prvom tehu 24 a to som do piateho mesiaca pribrala len 5.a teraz som v 2.mesiaci a uz mam dve kilca
@martinaj nie,nastastie nie.Ale to mam este taky mindrak z cias ked som cakavala menzes a nedala som si este na noc vlozku a zrazu som sa v noci prebrala,chytim si po tme pyzamo a ruka mokraaaaa.Tak to mam asi este pozostatky zo strachu.A inak som od Prievidze,ale rodena Topolcianka 😉
@nela1984 ja som mala ovu 27.8 ...
Inak som od aprila v kuse uzivala listovku a tento pondelok som presla na femibion a plus mesiac uzivam omega marine forte...
Stale som si myslela, ze od aprila doteraz som pribrala 6kg kvoli tehu, MA a vsetkemu okolo... A ono to mozno z listovky? :o
@martinaj Ja Cadca 😉
@lenicka2609 ooo, ja som cadcanka :D prestahovana do martina

@martinaj Topoľčany