Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@alenapiestany Ahoj 🙂 aj ja idem do TN, ale termín mám až 26.5. No ťažko povedať kedy to príde :D hovoríš že nohy spuchnuté?? to ja zatial nie, ale strašne zle sa mi dýcha, niekedy mam pocit že mam namiesto babatka balvan, uplne zle sa cítim. A kríže ma bolievajú.
no ja som tiez vobec neopuchala a uplne zo dna na den to prislo... to uz teraz clovek aby cakal cokolvek.
@alenapiestany no asi hej....už aby sme to ,,vyprdli" 🙂
@vandica tak hadam nebudes opuchat ale mne to prislo tiez az teraz. Tie terminy su take vselijake, ja mam dva 6.5. a 15.5. tak uvidime kedy sa jej zachce von 😀
@mina11 aj ja som z Nitry termín mám 20maja ale bude to skôr budem mať sekciu
@cukruska1920 tak teda drzim palce nech vsetko dobre dopadne a hlavne vela zdravycka 😉
@mina11 dakujem...Aj tebe
Ahojte tehulky buduce maminky ako sa mate? Co vam robi najvacsi problem v cca 34tt ? A co si najviac uzivate 😊
@23javane ahojík... no tak tých problémov by sme všetky mohli isto vypisovať do aleluja 😀 ale tak najviac isto - zdvihnúť tie svoje ubolené a stuhnuté kĺby z gauča.. a hlavne ich rozhýbať, to sa potrebujem dačoho oprieť aby ma nezvalilo.... a ponožkýýý, dostať ich vôbec na tie nohy 😀
a užívam? napriek tomu všetko 🙂 a zároveň aj pokoj a oddych pred prerábkou dverí v byte a detskej izby 😵
@enusamt No tak nejako mna zas boliavaju bedrove klby hlavne nadranom ☹ a dost tazko sa mi dycha a aj to ze malinka je nizko tak musim mat kludovy rezim. Uzivam si pohyby nasej malinkej 😊. Inak my sa stahujeme tiez sme akurat domalovali takze rychlo dozariadoovat nech sme ready ked k nam pribudne nasa laska 😊🙏
@mydielka_od_domky ja budrm len rada 😊
@marta1987 nadherny je :-*
@marta1987 boooze aky je nadherny 😍 sikovnik,ani sa nenazdas a uz budete zabehnuty doma zatial co my budeme len zacinat rodit 😉

@alenapiestany no uz to asi treba len dajak vydržať😉 ja si musim zaklopat ze este ani raz som nemala problem zo zapuchanim ale tak clovek nikdy nevie. Treba to ozaj vydržať myslim ze ty malí anjelici budu stat za to nase trapenie hlavne teraz v týchto poslednych tyzdnoch 🙂 ja sa len tym utesujem