Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@lenicka2609 ze by toto bola ta vyhoda 😅
baby koľko ste pribrali do 33 tt??
@midzitka 5-6 kg cca
7kg 😊
Ja som 36+4 a 9kil
Cca 10kg v 34tt
Ďakujem vam za info 😉 ste ma potešili lebo ja som pribrala 5 a vsetci naokolo ma plasia ale ako vidim neni som sama ☺️😅
9,5 kg, 34 tt😉
@midzitka 5 je este malo to je uplne ok
Ja 15 😔😭😱😱
Baby,pros vas....ja patrim sice az k augustovkam....chcem sa len spytat-nechodi niektora z vas do poradne na Antolsku a neviete nehodou,kedy robi poradne mudr.Filkaszova????bola som s nou pri synovi nadmieru spokojna,tak by som potom posledny mesiac chcela chodit ku nej....dakujem krasne za kazdu radu 🙂
Baby, prosim vas, nemate alebo nemala ste niektora nad pupkom take strasne tahanie, napatie, stipanie? Ked si lahnem to necitim ale ked stojim tak je to strasne neprijemne az bolestive, dost to obmedzuje. Mam to skor.na tej strane kde ma maly zadocek uz asi treti den. Dakujem.
@vandica to bude normalne, ved brusko sa natahuje, aj vaha babatka ho taha dole. Ja mam pod pupkom hrozne strie a tam ma dost bolieva koza. Rychlo sa teraz natiahla a popraskala, tak je normalne, ze to je citit 🙂

@marta1987 bozinku aky je malunky a sladky.....ten nas chrust ma uz raz tolko a to je este v brusku,ach boze