Májovky 2017
Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂
@stanushka10 moja sa narodila v 37t a tiež je riadna papkáčka. Asi to chcú dobehnúť. Mala je krásna.
Ahojte dievčatá.... majú vaše detičky.už zúbky???? Mi sa snimi akurát trápime 😔
@peggynuska my mame dva spodne,vysli nam naraz 1.10.a teraz sa nam rezu oba horne,takze sme sami soplik sami kaslik a hrozne mrncavi.
No moja mala zvysenu teplotu 3 dni, boli sme pri dr a povedala ze m idu zubky, dasnà samì hrbolček a neskutocna nervozita. Tak cakame kedy vykukne prvy zubok, este dodàm ze nechce ani poriadne papať...
@ellllle my sme boli u dr.lebo uz velmi chrcal z toho soplika,normalne mu tiekol z nosteka,robila mu aj CRP ale ok,nebolo zvysene.Vraj sa mu rezu,ja tam vidim take pasiky,ale nechce to ani ukazat,ani gelikom potriet.Idem.sa zblaznit z toho uz je to vyse tyzdna,vraj ked sa prerezu uz bude dobre.Jasne budu nas trapit dalsie😢
Ani moja mu nedovoli aby sim jej natrela gelikom. Kupila som jej Camiliu, to je take homeopatikum, takze je od toho kludnejsia. Ale davam jej to len na noc. A chvalabohu spi lepsie...
A tie soplikt sme mali tiez, ale to si myslim ze je z prechodneho pocasia. Raz slnko, raz dazd...a deti zvyknu reagovat nato zahlienením.
Tak uz iba vydržať a čakať... dufam ze uz coskoro sa dočkáme prvých zúbkov...😍

@23javane ufff tak dobre že už to máš za sebou, teraz si už len užívať voňavé krásne bábätko 😉 držím palce nech obe čím skôr zabudnete na ten pôrod a začnete si užívať jedna druhú...