icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

blumka
3. feb 2010

baby, to moje dieta je cislo...
stazujem sa tu muzovi ako ma pali zaha a ona ze kde? tak jej vysvetlujem ze vnutri v hrdielku a ona ze chce vidiet..tak jej vravim ze to sa neda vidiet..a ona ze chce chytit, tak jej vravim ze to sa neda chytit...tak prisla ku mne chytila mi krk a uhla rukou akoby ju to palilo a krici.."paliiiii" 😀 😀 😀

olifcek
3. feb 2010

blumi 😀

blumka
3. feb 2010

a vcera povedala kadernicke ze je "spinava teta" lebo mala na sebe taku bluzku s roznymi farebnymi tvarmi 😀 😀

suzon78
3. feb 2010

tete je podarená, taký mrňousek a aké to už má nápady 😀

zucana
3. feb 2010

blumi 😀

suzon78
3. feb 2010

zuci ááá tak už poznáme aj taliansku babku 🙂 (alebo babču, ako hovorí moja neterka 😉 )

blumka
3. feb 2010

zuci, ta fotka kde viki spinka ako tato je uzasna 😵 😵

lenica81
3. feb 2010

blumi, aspon sa pri nej nenudis... 😀

inak citala som, ze teplota by mala byt normalna ako u dospelych v miestnosti... hlavne co sa spanku tyka... a podla toho, kde malinku mas... je to veda, fakticky... ja mam v kuchyno-izbe niekedy nenormalne teplo a niekedy zimu... mangel, ze dame z balkona ten teplomer dnu, aby sme si to odsledovali... 🙂 ale este otazne je co a ako v kupelni... niekedy je tam strasna kosa... asi budem kupavat v kuchyni... 😀

zucana
3. feb 2010

suzon to je veru talanska baca- bude sa volat nonna...a slovenska babi dari (darina)
este davam jednu foto...
a inak nieco na tom bude ze babo citi ze mam je v strese ci spi...lebo som uz pol hodku hore co pripravujem veci na zajtra a robim poriadky a mala stale spi....

blumka
3. feb 2010

olif, my mame v spalni ako kedy ale od tych 17 do 18 stupnov..vyhovuje to vsetkym...no a v ostatnych izbach 21-22...
ale to musim hlavne vyhovovat vam...niekto ma rad teplejsie iny chladnejsie

olifcek
3. feb 2010

blumi, ked ja som zimomriva odkedy som prisla z nemocky, nechapem....

mm mi kupil sol do kupELA PRED PAR DNAMI, aj vanu napustil, tak mi to pomohlo, ale dnes mi je opat kosA DAJAKA...

blumka
3. feb 2010

do 19 som chcela napisat v spalni

suzon78
3. feb 2010

zuci vzornýýý tatino 😉 , podobá sa asi viac na ocina že? Lebo na jeho mamku sa mi moc nepodobá...všimla som si, že máš rímske roletky, spokojná si s nimi? Aj firma v ktorej robím, vyrába aj takýto produkt, len u nás ešte stále ľudia preferujú klasické žalúzie a popri tom tieto rímske vytvárajú teplo domova aj dotvárajú interér...

suzon78
3. feb 2010

olif a keď si bola tehu, nebolo ti naopak teplo? Lebo ja som bola tiež strašne zimomravá, ale teraz v tehu stále vetrám, čo mi je teplo a druhých doma "drgluje"

olifcek
3. feb 2010

suzi jop, bolo i vzdy horuco 😀

juliett99
3. feb 2010

priniesla som Vam novinku odkaz od vevenocek
mame dalsieho chlapceka na svete vola sa Robko a narodil sa dnes o 12:48 jeho mieri 47 cm a 2710g maminku potrapil ale nakoniel Veve prelomila seriu cisarskych porodov a porodila normalne aj bez epidralky.
vsetky vas pozdravuje 😵

lolka
3. feb 2010

dalsie babatko, super, vevon gratulujem a prajem vela zdravicka a mliecka 🙂

suzon78
3. feb 2010

juli díky za odkaz Veve pozdravujeme a srdečne blahoželááááme k synčekovi 😵 😵 😵

selyma
3. feb 2010

vevon blahotelaaaaam

babky, babky, ta velmi sa tesim, ze sme na rade my, ako tema februar a uz budeme len dobre spravy pocuvat 🙂

martulanr
3. feb 2010

Dalsí chlap vevoncek gratulujemeeee 😵 😵

lenica81
3. feb 2010

dalsie babo... supis... 😵 vela zdravicka a mliecka obom...

martula, tak ako... daj popis, ale sak ty si to mala ako rychlovku...

martulanr
3. feb 2010

zuci ta fotka kde Viki spinkaaa aj nas Lukas tak pozujeee 😀

martulanr
3. feb 2010

Leni odchadzali sme z domu s 5min. kontrakciami prisli na urgenet dali pasy este sme na sestricku cakali lebo sa jej tlaciaren pokazila tak moj muzo ju opravil a sup na salu prepichli blanu dva krat potlacili a bol na sveteeeee

lolka
3. feb 2010

martu, teda, to si mala super rychli porod 🙂 aj ja chceeeeeem 😀 aj prvy bol taky ??

garonka
3. feb 2010

jej vevon blahoželááááááááám 😉 😉 😉

Matka písala, že rano jej robia spinal tak jej mame držkať prstíky 😉 a potom da infošky miery Barborky 😵

garonka
3. feb 2010

martu i ja chcem taky rychly pôrod šup dvakrat zatlačiť a na druhy deň už behať 😵

martulanr
3. feb 2010

lolka prvy trval hodinu aj s papierovackami 😀

lolka
3. feb 2010

martu, zaaaavidim 😉 ja si stale hovorim, ze budem mat rychly a dobry porod 😀 😀 tak som zvedava ako ma Viki potrapi 🙂

martulanr
3. feb 2010

garonka ja som behala uz rano 3 dni ako keby mi nic nebolo a potom to az zacalo boliet nastrih 2 dni co sa zahojil ale kostrc ma boli teraz ako slak

blumka
3. feb 2010

vevoncek gratulujeeeem 😉
martula, super porod 😉