Mamičky. Február 2010
Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!
baby hlasim sa do klubu chronicky nevyspatych matiek, nezalozime nejaku uniu?
a teraz od obeda nevie zaspat len pisti a pisti oci ledva drzi, ani kocik, 1,5 hodky som ho v kociku vonku uspavala, teraz ze na prse uz mal oci zavrete a zacal sa jedovat...no asi ho musim nechat tak nech sa vymrnka a unavi, uz neviem co s nim ☹
@matesl no mna prave prekvapuje moje dieta...spala 40minut v kociku, zacala plakat, dostala papat, zasa zaspala vedla mna a terz pred chvilkou sa zobudila zacala mrncat tak som ju vzala na ruky a odväcla mi na pleci, tak som ju supla do postielky a spí 😅 čiže uz 2 hodiny s 2 prestavkami 😅
uz som myslela ze mame režim, aj ked blby ale režim, ale toto.......
inak baby celý víkend má liať na západe 🙄
mm chcel íst na folklorne slavnosti na Myjavu- ma tam vela rodiny a schadzaju sa tam aspon takto raz za rokaj cezpolni...min. rok sme tam boli tiez, ja uz tehotna 😵
nie sme vobec folkloristi, ale proste je tam fajn, aj jarmok aj atmosfera, no a tento rok som mm posielala aj sameho, nech ide aspon na 1 noc, ale asi nepojde , ved coby tam robili v lejaku...
strasne toto pocasie 🙄
@zoska http://www.najnakup.sk/Porovnaj_parfemovane-vod...
juuuj, si zlata, ze si ma upozornila, ze uz sa da lacno kuupit i 100ml x;o)
@olifcek aj my blahozelame no nie?
@zoska zeby uz po takej chvili nezaiduce...neviem, aj zaspal na chvilku, som mu uz vazne povedala, ze poslednu sancu ma ze dam prso inak sa bude trapit v postielke tak zaspal ale uz po 20 min je hore, este v ubohom stave 😖 a zas pisti a ani z voza ano na voz, proste sa len jeduje, ale bez slz...nevie co so sebou...
a moj mm je z Myjavy boli sme min vikend, ale teraz nejdeme, bo sestra z Prahy pride 😉
baby co s nim, nic nrpomaha len mrnciiiiiii, zmoli oci a nechce spat 😔
@matesl juuuj moja, tak sa dnes trapite, asi len vydrzat a zajtra bude krajsi den. Aj ja tomu verim. My sme tiez teraz zaspinkali. A to som dnes chcela ist na zmrzku. No da sa planovat? NEDA
juj baby uz to nevladzem pocuvat, skusila som zas kocik, len mrnci a mrnci.....od 13!!!!!! kokooooos a ja take nervy po tych nociach...
no nic polozila som ho a ja tu pri nom upratujem, chvilu kuka potichu a ked dojdem k nemu tak mrnci...ja neverim, ze to uz nie je trosku vychcanost od neho 😨
treti krat som ho prezliekla za 2 hodky a uz je zas doblvanyyyy...pomooooc...nemam uz energiu..... 😝
uz sa 3x pokakal teraz poobede zas, do kelu...to coooo???? 😖
@svetlankat aj juli menej papa, sice zje tu svoju davku ale vydrzi cez den aj 5 hodin nejest a zato v noci sa tak casto budi 😔 no ale ako jej to mam prehodit?
juj, uz sme skor okupali a nastastie spi maly, nezjedol vela, len 60 ale aspon uz spi...vela grckal potom este, juuuuj co to bolo za den
dala som mu aj viburcol na noc

@blumka 😅