icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

blumka
1. júl 2010

@jaja32 kde mi ju ma priniest? on ju uspi a polozi do postielky, ja uz mam veget 😀

garonka
1. júl 2010

@olifcek jeeeeeej som taka rada, že sa Ti ľubi to bodynko a aj my mame take ale nam zelena tak nepasuje 😅

andrea2603
1. júl 2010

pekný večer, kočky 🙂 , čo robíte?
ja som predchvíľou prišla domov, boli sme v cirkuse. teda Branko a Lenka boli a ja som sa prechádzala s Lívinkou pred cirkusom ... 2,5 hodiny + 20 minút tam a 20 minút späť, nohy ma bolia ako ... 😖 a Lele zahlásila, že zajtra chce ísť znova 😅
@lenica81 ako si Vilko vegetí 😵

garonka
1. júl 2010

u nas zaspavanie hruza, ja že si urobím čajik a mm postraži Tobiho ale ten reval na celu spalňu, chce len mamku 😨

nepomohlo ani uspavanie na rukach, ani hojdať, ani mojkať skratka nič tak som vytiahla premietaciu hviezdičku ktora hra a pre nej zabuval som zvedava dokedy

ale haja medzi nami 🙂

my sme si s mm otvorili šampus neviem načo on vraví, že na osvieženie 😀

olifcek
1. júl 2010

@garonka je skvele, fakt, fakt, to najkrajsie...a aj farba uzasna

@andrea2603 ja si tu netujem a mm sa hra s oliv, ktora mimochodom kopka, hra sa....asi ju to vobec neboli, hehe...

blumka
1. júl 2010

@garonka sa s nim idete oblievat? 😀 😀 😀

blumka
1. júl 2010

@olifcek uz si objednavala tie salky s fotkami?

olifcek
1. júl 2010

@garonka romantikuuuuuus..bude cosi, budeee?

u nas nehrozi kym oliv nezaspi...a ona zaspi neskor ako ja...zaspava na prsniku, takze...

olifcek
1. júl 2010

@blumka anooooooooooo.....este asi 24, a 25 mali peniaze.....preco? aj Ty? vidis? mali by aj prist buduci tyzden uz

andrea2603
1. júl 2010

@olifcek to je super, že Olivka sa cíti fajn 😵 , niektoré "veci" prežívame my mamičky horšie ako naše detičky.

blumka
1. júl 2010

dnes objednam, vyberam fotos...mozem poslat 3MB fotku ci racej zmensit?

garonka
1. júl 2010

@olifcek na tom bodynku sa mi pači, že je bavlnene a slovenska vyroba 😵 😵 😵 😵 a aspoň vam neukradnem tatka 😀
nebude romantikus nebude Tobik medzi nami 😕 ale mm, že či nejdeme na balkon no ten ma napady

@blumka vidíš dobry napad, je fajne vychladene 😀
len ja som do neho trocha vody dala šak je take perlive a neda sa piť

jaja32
1. júl 2010

@blumka 🙂 to áno, ja len, keď sa mu to nepodarí, tak pokračuješ ty...

andrea2603
1. júl 2010

@olifcek podobne, aj ja zaspím skôr ako Liv 😕

garonka
1. júl 2010

@blumka aj ty si objednala z bess ?
ja čakam do septembra kym hrnčeky objedname babky maju meniny tak dostanu darček i keď svokre by som radšej dala, mydlo, balík žuvačiek a slovník 😅

blumka
1. júl 2010

@jaja32 neda mi ju...musi sa mu podarit 😉 on s tym nema problem ani juli nema problem zaspat s niekym inym, takze raz sa to podari 😉 u nas plati kto uspava jednu neuspava druhu 😀

@garonka hej z bess chcem

garonka
1. júl 2010

@blumka ja objednam tie hrnčeky čo zaleješ horucou vodou a šup obrazok
a ešte na auto nalepku lebo tu čo mame je tmava tak objednam taku nech ju vidi každý 😅

jaja32
1. júl 2010

@blumka super, u nás len zatiaľ ja, keď zbadá tatíka tak má oči veľkééééé

andrea2603
1. júl 2010

kukla som vás, tak môžem ísť spať 😉 ahojte a peknú noc a
@garonke romantiku na tom balkóne 😉 🙂

jaja32
1. júl 2010

tak pekne písmenkujte....dobrú nocku všetkým, možno zajtra kuknem a keď nie tak až v pondelok...veľa toh nepopíšte

blumka
1. júl 2010

@garonka ved aj ja tie chcem, len mam velke fotky az 3Megove tak neviem ci zmensovat ci mozu aj take hebeda byt...cim vacsia tym lepsia, kvalitnejsia ne?

@jaja32 my sme to tak od zaciatku robili ze sme sa striedali...hlavne kvoli terezke, lebo raz ona chcela ocka, raz mna a aj kvoli mne aby som si oddychla, lebo juli musi mat na rukach ten kto uspava a pri terezke staci lezat (pripadne zaspat)...tak si juli asi zvykla

pridavam foto noveho metra aj s terezkou a mojich zlatych vsetkcyh pokope :D

selyma
1. júl 2010

@olifcek vyboztekaj za mna Olivku,Tak som na vas silno myslela. hlavne na Olivku.
@laxity som rada, ze to dopadlo OK a velice sa tesim, ja si ani neviem predstavit, co prezivate

garonka
1. júl 2010

@andrea2603 jaj Adi ja na balkon ani nejdem šak my sme na prvom to by nas každy počul 😀 😅

jaja32
1. júl 2010

@blumka to je super, že si oddýchneš, mne by mm tiež uspávala, ale tá naša dorotka sa s ním len zahráva 🙂

jaja32
1. júl 2010

@blumka myslela som uspával....

garonka
1. júl 2010

@blumka fíííííííííííha Tvoj mm je ale sympoš, ste krasna rodinka 😵 😵 😵 😵

Tete je užasna aj sa pomerala aka je veľka? 😉

jaj no čítam tam v bess, že za minimum považuju fotky z 3MPix foťaku tak tvoje asi zmenšiť treba asi

blumka
1. júl 2010

@garonka, ta hej minimum, ale to znamena ze mozu byt aj vacsie, ne? ale tak zmensim na 1 mega a bude, ne? sak keby daco tak mi napisu

garonka
1. júl 2010

@blumka ja by nechala tak a poslala take šak lepšie keď su veľke a oni si ich zmenšia podľa mňa

i ja mam asi veľke a nezmenším šak to by mala byť ich robota ne?

dame im zarobiť ta co

olifcek
1. júl 2010

@blumka kludne posli 3Mpx

svetlankat
1. júl 2010

Caute babenky, tak som si vas zbezne precitala, blumi krasne foto, laxi som rada ze si ok. My ideme zajtra na chalupu a prideme az v pondelok, styri dni waw, uz sa velmi tesim. Tak sa mi tu drzte a dobru nocku vsetkym