icon

Mamičky. Február 2010

zusika
12. jún 2009

Ahojte... Je tu už niektorá, ktorá vie, že bude mamičkou vo februári 2010? Ak nie, tak uričte každú chvílu objavíte krásne // a budete rovnako šťastné ako ja. Budem sa tu na vás tešiť!!!

vejinka
26. jún 2009

oli..ahaaaaaaaa to ja nevedela ze z muzovej strany.. 😉

zucana
26. jún 2009

cukrus supis
a olif ty sa neboj aj ked je v 10tt cukrus tak je tiez pozadu ako aj ty aj ja lebo v deviatom tt na akademii pisu ze mam mat 2-3 cm tak nevim 😲
pocuj vejinka ty si myslis ze ten hcg na 7tt 97532 je fakt na dvojicky?

vejinka
26. jún 2009

ano som o tom presvedcena...je to velmi vysoke hcg 😉

vejinka
26. jún 2009

alebo si v ovela vyssom tyzdni..co nepredpokladam

olifcek
26. jún 2009

vejinka: ahaaa, takze to HCG ma vlastne este moze zaujimat, hech..zase som o cosi mudrejsia, ts ts ts

ewe: ved to x;o( ze len take light vsetko mozem, ale dokazem vela km prejst, a ak to nebude do kopca kopcoviteho, tak ojojooooj 😉

ja osobne netusim, ci zvladnem to babo, ale ved..naucim sa, no nie? x;o) boze, pisem, akoby som mala 18, hehe...ale ved...to je na miest emyslim si,,,no kazdopadne sa nestresujem x;O)

my sme si toto prve naplanovali, akurat, ze som uz svadbu chcela az o dva roky, no drahy mi povedal, ze nie, ze sa chce o mna a malinke starat ako o rodinku a tak je svadba 19.09.09 na 16.10 objednana x;o))) ja som vzdy chcela zasnuby, svadbu a az tak babo o nejaky cas, ale drahy to ponal po svojom, ale poradie sa dodrzalo, hehehe 😉

ewelyne
26. jún 2009

kamoska susedka chceli 3-tie, a zadarili sa dvojicky 🙂 budu mat 2 mesiace. Su nadherne, ale pravdu- ina makacka...a ja sa na to necitim. fakt a to ma doma este maleho, ten bude mat v septembri 3 a z prveho manzelstva 12 rocneho.

olifcek, ta tvoja sestra je ina srandistka, asi taka salamistka, ze 😀

z mojej strany je to ob-generaciu je niekto z dvojcat a mama bola a nemala a z manzelovej strany podobne ... 🙂

ewelyne
26. jún 2009

olif, aj my sme mali tak nejako opacne 🙂 a nakoniec sa svadba posunula na februar a maly sa narodil v aprili 🙂

sme to od septembra posuvali az posunuli 😀

zoska
26. jún 2009

caute, zase som tu nachvilu...slaba sebadisciplina v uceni 😀

ahojte nove kocky 😉 sa to tu pekne rozrasta
no ja este hcg neviem a vlastne mi tie cisla moc nehovoria, ale dufam, ze dvojicky to nebudu, ved by ma vystrelo 😀

no a k tym titulom, ja si ho nebudem pisat kym nebudem musiet... zatial sice len Bc.- tak ten uz vobec nikde netlacim 😀 a s muzom sme sa ani nebavili o tom ze by sme si ich dali na tlacivo o sobasi...to nieeee, ved mm bol nastvany aj ked mu domovnik dal na zvoncek ze ing. 😀
ja len ze judr sa mi paci viac tot vsio.... aby ste ma zase nebrali ako nejaku meshuge 😀

vejinka
26. jún 2009

oli..krasny datum 😉 ano nech ste rodinka ked sa male narodi...aj vybavovacky ohladom toho vsetkeho budu jednoduchsie takto by si vsetko musela ty sama..kebyze si bola slobodna mamina 😔

olifcek
26. jún 2009

vejinka: f poho x;o)) ale pssst, i mojho oca brat mal dvojicky, chi

zucana: das page na tie velkosti? ja som podla lekara v 7tt len x;o) i termin porodu vysiel nie na 7.02 ale na 11.02 podla porodu

zucana: zeby som gratulovala ku dvojickam? x;o)))

olifcek
26. jún 2009

vejinka: jo ja viem x;O) dolezite je, ze sa lubime a moc...a ja sa uz neskutocne tesim na obrad...x;O) oslavu uz nejak prezijem...ja niesom rada stredobodom pozornosti, bleee, vtedy mam chut schovat sa niekam do ulity 😉

zoska
26. jún 2009

vysvetlite mi niekto tie hcg hodnoty nejak v skratke prosiiim 🙂 🙂

alex
26. jún 2009

no u nás a aj v manželovej rodine dvojičky sú, tak... 😖
hádam nás to obíde, stačí bohate jedno.

zusika
autor
26. jún 2009

ahojte..no ale nam to tu pribuda tusim kazdou hodinou.... 🙂 uz som sem razb nahadzovala tabulku o hladinach Hcg... skuste hodit do googlu hladina hCG a najde vam to tam.....
na som mala v 6tt cez 10tis....
ze dvojcata, asi by som sa tiez zblaznila.... 😀 aj ekd ako dieta som chcela...no to som este nevedela o com to cele je....

alex
26. jún 2009

skopčila som to sem

1. řádek - počet dní od početí
2. řádek - počet dní od poslední MS
3. řádek - hodnoty hCG (mIU/ml)

7 dní (1. týden)
3 týdny
0 - 5

14 dní
28 dní (4t)
3 - 426

21 dní
35 dní (5t)
18 - 7340

28 dní
42 dní (6t)
1080 - 56500

35 - 42 dní
49 - 56 dní (7-8t)
7650 - 229000

43 - 64 dní
57 - 78 dní (8-11t)
25700 - 288000

57 - 78 dní
79 - 100 dní (11-15t)
13300 - 253000

17 - 24 týdny
Druhý trimestr
4060 - 65400

Od 25 týdne
Třetí trimestr
3640 - 117000

zucana
26. jún 2009

vejinka no este tu ostan pls...
toto je totiz moj pripad...6teho januara som ma MA a po zakroku mi prisla po 28 dni MS ako vzdy.mam cyklus 28.26 aprila som mala poslednu MS a robila som si aj ovul.test podla ktoreho som mala ovulaciu 10teho maja cize najneskor do 4 dnoch som musela byt oplodnena co znamena ze podla tohto som 15.6. kedy mi brali krv bola presne v 7tt
v 5tt+5 som bola na prvom sone-nebolo vidno este nic iba dutinu tak som sla o tyzden neskor a bolo vidiet srdiecko ale povedal ze je pozadu a e lepsie merat o 2 tyzdne.takze idem v uteri... tak ja neviem ci je to mozne ze dvojicky on je aj porodnik
a ja len chcem aby sme boli zdravi a aby vsetko dobre dopadlo konecne 😵

alex
26. jún 2009

no sme v norme, takže pohodáááá 😵

ewelyne
26. jún 2009

zoska, ani ja si nikde titul nepisem. este ani na obcianskom ho nemama, lebo mi pripada zbytocne meni si ho len kvoli titulu a tiez mam len taky ze mgr.🙂

vejinka
26. jún 2009

alex to druhe das mne ak nahodu budu dvojky 😀 ale teraz vazne ak budu dve tak by si sa mala tesit dvojnasobne..to plati aj pre teba zucana...viem ze je to zataz ale je to dvojnasobny zazrak kocky 😉

vejinka
26. jún 2009

no pekne takze tu "hrozi" viac dvojiciek ako som si myslela 😀

alex
26. jún 2009

no veď necháme sa prekvapiť a nebudeme robiť nejaké závery 😉

zoska
26. jún 2009

toto som nasla ja:

http://www.emimino.cz/pages/story/1140

ja budem mudrejsia az buduci tyzden po odbere krvi

olifcek
26. jún 2009

ewel: jo, moc velka salamistka...x;o)

no, nam sa uz svadba neposunie, termin na matrike dohodnuti, hotel, kde bude hotina dohodnuti, cez vikend snad vymyslime oznamenia a pozvanky ku stolu, a ked sa drahy vrati zo sluzobky, kam ide letecky 27.07.- 31.07., tak to i rozposleme x;o) a aj prstienky si vtedy dame urobit

zoska: ale mas recht, ja osobne by som uvitala, keby rozdelili Mgr. ucitela od pravnika, ale tak...ja mam Ing., no, len mi to pride nefer pre pravnikov x;o)

zoska: potvrdzuje graviditu, a mozno i viac deticiek /to som pochopila tu, tych viac deticiek/, chi

vejinka
26. jún 2009

zucana..ved sa neboj to je norlane ze mas strach to tu ma kazda z vas...aj ja som veru mala a poriadny..bude dobre ak budu dvojky ber to ako dvojnasobny zazrak ktory sa tak casto nevyskytuje.. 😉 ale asi som ta uz moc naplasila...ja som mala hcg raadovo nizsie..preto ma to zaskocilo..ale podla tabuliek take moze byt aj ked cakas jedno babatko 😉

zucana
26. jún 2009

http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=1
toto je ono olif a mas to aj v knizkach ktore este nechces 🙂
tu clovek napise jeden prispevok a musi citat dalsich 10 😉 😀
no hlavne ench sme zdravucky..som teda na hranici a ked som bola min.rok v tom istom termine mala som 33 000 ....

zusika
autor
26. jún 2009

jasne babulky, kym vam lekar nepovie ze dve, tak sa teste na jedno...to vam predsa musi stacit 😀 a ak dve, tak bude dvojnasobna radost (aj ked i starosti)..ale zase to mate dve muchy jednou ranou....teda ja by som nechcela viac deti, takze by som to tak brala..no mne to nehrozi..... vobec to nemame v rodine...a pochybujem ze by som bola az taka vynimocna... 😉

olifcek
26. jún 2009

ja som si ale prosila velkost babatka v tyzdnoch...co pisala zucana x;o) nie HCG, ale tak..mam uz aj to vytlacene x;O)

a jo, kolegyna odkazuje, ze az sa niekomu narodia dvojky, jedno si berie, a je nekompromisna 😀

ewelyne
26. jún 2009

ja mam normalne chut uz vyberat kocik a nakupovat vybavicku 😀

zucana
26. jún 2009

vejinka ved ja by somsa tesila a moj muz ten by sa od radosti zblaznil len sa bojim ci by bolo vsetko ok
ja som taka mensia a utlejsia so slabimi kostickami 🙂

zucana
26. jún 2009

olif mas to tam v kazdom tyzdni je miera babatka ;)