icon

Marcovčiatka 2014

zasha
27. jún 2013

Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂

zubky
15. júl 2013

@dadulajda Nemas to veru lahke... ja dufam ze sa vasa situacia coskoro vyriesi a bude vsetko na poriadku. Viem ze sa to lahko povie ale je uplne super ze ta podrzal priatel. 🙂 a ako ti je dnes? Mne dnes tak divno zatial bo som rano vstala ved do prace a v noci som sa zobudila na to ze ma dost bolia prsia ale je to take vsetko zmiesane samozrejme nechcem aby ma boleli ale potom ked ma prestanu trosku tak si zasa hovorim co sa stalo ze ma nebolia preco ma nebolia.. Nuz co ti poviem uz aby bol ten august 🙂Drzkaj sa mi!

zubky
15. júl 2013

@anaviky Chapem ze to je pre teba sok ze si zostala tehotna ale vies co je na tom vsetko najlepsie sa hovori, ze deturence co su tak po sebe maju k sebe velmi blizku budu sa ti hrat spolu hi ako ti bude dobre potom uz len s vylozenymi nohami budes sediet :D len uz aby sa to hybalo ten cas a aby nam brusko rastlo nie nadarmo hovorim uz nech je aspon november 🙂. Ja mam 6 rocneho krpca velkeho :D a tu to bude trosku zlozitejsie s tymi surodencami ale tak hadam sa to vsetko vstrebe a bude dobre hi. Ma mrzi ze svokrovci reagovali tak ako reagovali. Ale skus si nic z toho nerobit ja viem je to tazke... asi sa to ani celkom neda.. Ale vies co je zasa pozitivne ze mozno ani nemas cas pri tych vsetkych povinnostiach tak velmi mysliet na to ze si tehus... takze ti to rychlejsie prejde hm? Drz sa !!!

iivuskaa
15. júl 2013

žienky ja som vedla ze som tehu uz tyzden pred ocakavanou mrchou, test ukazoval slabeho ducha...ale doktorke som bola objednana az 13.7. doma mam uz uz trojrocneho sibala tak som aj bola rada ze bude este jedno do partie k nemu ale u doky som zažila sok ktorý som necakala namiesto jednoho budu babatka dve!!!
ked sa ma opytala ci mame v rodine dvojicky uz som vedela kolka bije...a to som je ja tvrdila ze namame ziadne dvojky ani o tom neviem az potom mi doslo ze babka mala surodencov dvojicky. bol to pre mna ozaj taky prvotny sok lebo som to necakala aj som si poplakala ako to zvladneme naraz s dvom bababtkami uz to nejako vstrebavam ale stale si to neviem nejako predstvavit ale hadam to zvladneme 🙂 !!!

pa_mi
15. júl 2013

@iivuskaa gratulujem, je to sok, ale to prejde. ude to narocne, ale dvojnasobna radost 😉

janeita
15. júl 2013

Ahojte. Tak nás caka v piatok ultrazvuk. Hcg našťastie rastie ;)

ifkael
15. júl 2013

@iivuskaa gratulujem!

zubky
15. júl 2013

@iivuskaa jeej no ale ze dvojicky hihi gratulujem a tiez si myslim ze prvotny sok sa prezije a budete sa tesit 🙂 nech sa ti dari 🙂

zubky
15. júl 2013

@ludmilabb si ma inac pobavila ze brucho ako slon bo vies ja mam brucho ako slon aj teraz :D teda mala som aj pred otehotnenim takze z toho si nist nerob hlavne ze v robote si to nik nevsimne skor ako to chces povedat hi 🙂

gitusa23
15. júl 2013

odkedy treba začať potom kremovať bruško? a akymi kremami?
A kedy ste boli na potvrdeni a co ste na sone videli? Ja sa chystam buduci tyzden, to budem v 6 tt, este asi srdiecko nebude, ze?

gitusa23
15. júl 2013

@iivuskaa gratulujem 🙂 hádam to bude aj dvojitá oslava 🙂

majusqa77
15. júl 2013

@gitusa23 ja som bola 5t+4 a bolo uz vidno aj srdiecko 🙂. ale tiez ma este sestricka predtym upozornovala, ze sa nemam zlaknut, ak nebude nic vidno 🙂

janeita
15. júl 2013

@gitusa23 ja som bola 5+2tt a videli sme len prazdny vacok, piatok ideme na kontrolu tak dufam ze bude i srdiecko.

gitusa23
15. júl 2013

@janeita a to budes v ktorom? a to sa pocita od Menzesu? a este ak sa ta mozem opytat, sedia ti tyzdne s tymto tu: ? http://www.pregnology.com/due-date.php dakujem.

janeita
15. júl 2013

@gitusa23 my sme to s dr pocitali od dna kedy som mala ovulaciu,a tak sme to prisposobili menzesu, ale viem ze vecsinou to od menzesu pocitaju . a v piatok by som mala byt 6+3tt

iivuskaa
15. júl 2013

@pa_mi
@ifkael
@zubky
@gitusa23 dakujem baby este to pomalicky rozdýchavam 😀 😀

gitusa23
15. júl 2013

@iivuskaa ja ti verím, ja som este u dr. nebola a keby mi povedala ze dvojcata, tak tiez by som rozdychavala, ale v dobrom samozrejme, 🙂 🙂

ludmilabb
15. júl 2013

mne sa furt kycha a tak ma potom picha v podbrusku, sa normalne bojim 😒

ludmilabb
15. júl 2013

@iivuskaa juuuj no uz aj mna napadlo kedze som taka nafuknuta a je to cele uplne ine, ci nebudu dve...drzim palce hlavne nech si v pohode a vsetko bude oki 😉

ludmilabb
15. júl 2013

@gitusa23 podla tej kalkulacky som v 7-tyzdni zajtra sa idem dat objednat, uz som straaasne zvedava

bambolka11
15. júl 2013

pridavam sa aj ja zienky....test vysiel pozitivny, mrcha meska... podla kalkulacky mi vychadza 4 weeks 2 days 🙂 22.3. termin

raffaella
15. júl 2013

dievcata, mozno sa ku vam pridam, dnes som mala ducha na teste, menzes by mal prist az v nedelu, takze budem testovat 😉

suzi1617
15. júl 2013

ahojte baby, mne vychadza termin koniec februara, ale mozno to bude aj zaciatok marca 2014 kvoli posunutej ovulke, tak sa k vam nesmelo pridavam ;) u doktorky som bola 6tt+5 a bilo uz srdiecko 🙂

janeita
16. júl 2013

@bambolka11
@raffaella
@suzi1617
gratulujem k tehua v itajte medzi nami

bambolka11
16. júl 2013

@janeita si zlata, dakujem 😉

suzi1617
16. júl 2013

@janeita dakujem ;) aj tebe gratulujem

dadulajda
16. júl 2013

@zubky ahoj, tak to poznam,ze furt daka bolest..tam pichne,hento boli..uz som aj zabudla ake to je 😖 a priatel je super chlap..zazili sme si vacsinou vztahu len problemy (to byvanie a rodiny) a stale sme spolu...a nie len kvoli malemu.No a ja teda neviem si predstavit ze chodit este do roboty.ja chodim na obed spavat s malym,lebo mam dost!nastastie mi zacal spavat v lete aj 2 hodky, takze super. 😉 mne je neustale zle..strasne sa bojim ze budem zase musiet na rizikove do nemocky,ako predtym.ale da sa lezat pri malom decku doma?? 😅

dadulajda
16. júl 2013

baby zajtra prva navsteva dr. takze som straaasne zvedava co uvidime a ci dostaneme aj my nejake fotky 😉

suzi1617
16. júl 2013

@dadulajda a v ktorom si tyzdni? mne dala doktorka foto 6tt+5 😉

dadulajda
16. júl 2013

@suzi1617 mala by som byt v 7.ale to podla kramov.neviem ci aj naozaj..

suzi1617
16. júl 2013

@dadulajda pozeram ze ty uz 1 dietatko mas takze si uz skusenejsia mamicka 😉 pre mna je to prve, takze velmi neviem co ma caka, kazdopadne som zvedava 🙂 zatial mi teda nieje nejako zle, akurat ma vzduva a uz ani gate neviem poriadne zapnut... a bolia ma prsia 😖