Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
@zuvinka102 no mrzí ma to, že si alergická, dúfam, že si už lepšie...asi sa budeš musieť od dr. spýtať, ako to pri najbližšej blesti hlavy riešiť...pekný dník🙂
@janeita mne to prešlo až po cca 10h, a 3h po druhom aspirine...dúfam, že na druhý deň si už bola lepšie..pekný dník🙂
Ahojte zienky 😉
Ak mozem pridam sa aj ja k vam. Mam potvrdene tehu v 5+1, cize tento pondelok a termin by mal byt niekedy v polovici marca 😉 Inak uz mam doma chlapca, kt. nastupuje v sept.do skoly a dcerku, kt. navstevuje skolku 😵
baby prosim vas nieje tu neaka maserka tehulka?????
@paola881 a v ktorom tt si?
@zuzkatomkova ja som ešte nebola u gynekológa 🙂 počali sme presne 4.7. tak cca 3tt? 😉
@paola881 jaaaaaaj tak pekne 🙂 ja si to tak pekne vyratat neviem :D a to je prve? ci?
@ladytt aj my sme 7tt+1 🙂
@zuzkatomkova no presne viem lebo som si to tak naplánovala,že sa začneme snažiť v júli a 4.7. som mala posledný deň ovulku a predtým sme nemali sex dlhšie. Nečakala som,že to bude na 1šup 😀. Ak to vyjde,bude to naše 2he,máme 2,5r Ninku 🙂
@ladytt aj ty si tak? 🙂
@paola881 tak pekne gratulujem,,,,, my sme 7+1 a zhanam maserku neaku ktora je tehu,, potrebujem rady :D neviem niekoho?
@zuzkatomkova Ja neviem presne, lebo ja mám dlhší cyklus, takže to len podľa krámov no sedieť to určite nebude.
kocky, ja som taka nestastna, zacala som spinit. zajtra budem iba lezat. Chce sa mi plakat :( a to beriem duphaston asi ho dam tri krat denne.

@zabka888 povedala som mu ze mam sfarbeny vytok zobral stery a teda poriadne 😝 ale inak mi nepovedal nic, ak by boli nejake nie dobre vysledky sestricka ma bude kontaktovat aze mozem spinit po tomto vysetreni, to je cele