icon

Marcovčiatka 2014

zasha
27. jún 2013

Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂

adush123
23. júl 2013

@zasha hej,,,no presli sme si tym, aj ked ja si na to casto spomeniem, teraz si davam pozor, nedviham tazke (i ked vcera som dvihala, tak dnes sa len kontrolujem, ci sa nieco nespustilo),
ty sa neboj, tebe sa to nestane,,,o chvílu koncis 1.trimester a potom uz sa len tesit na marec 😎

bambolka11
23. júl 2013

@paola881 mne vychadza den porodu na 22.3.2014 🙂

paola881
23. júl 2013

@bambolka11 mne zatial 26.3. ale možno to bude aj aprilovka 🙂

stella6
23. júl 2013

@adush123 viem presne ako sa cítiš...mne sa stalo to isté v decembri...tak držím palce nech to tentokrát dopadne dobre 🙂

maminuska
23. júl 2013

tak ja mám asi spavu chorobu , furt spím , ako medved, zaleziem a spím . teraz som sa zobudila napila sa vody a hádajte kam mierim , do postele spat 😀

ludmilabb
23. júl 2013

@maminuska mna tiez strasne berie do spania poobede ale ked si s krpanou cez den pospim tak sa v noci prehadzujem a je to uplne o nicom

ludmilabb
23. júl 2013

@gitusa23 neboj, drzim palce, bude to dobre, treba mysliet pozitivne!!!

mirkalinda
23. júl 2013

Ahojte dievcata,tak sa pripajam aj ja k vam...som 6 tyzden a uz som videla u dokiho aj akciu srdiecka tak sa tesim,dufam ze to uz vide tento krat...🙂

ladytt
23. júl 2013

@mirkalinda Gratulujem a držím päste🙂 Pozerám tiež si z Levíc?

adush123
24. júl 2013

@stella6 drzme si palce,,,ja viem ze to dobre dopadne 🙂 len si davat pozor na seba, setrit sa 🙂

kuratenko11
24. júl 2013

Ahojte maminy 🙂 chcem sa spýtať aj sa chystáte niektorá k moru na dovolenku? My máme ísť o 3 týždne trošku sa toho obávam budem akurát 12 týždeň.Uvidím čo povie dr.či odporučí alebo nie ☹ máme ísť s partiou na autách do Chorvátska nejakých 7 hodín cesty,čo myslíte íšli by ste?

janeita
24. júl 2013

@kuratenko11 ja idem do chorvátska 🙂 pýtala som sa dj dr, a ak bude všetko ok tak počas dovolenky budem nejaký cca 11týžden -prv dr nebola veľmi nedšená ale vyzbrojila ma tonou rád opatrení a tým ze si mam dat poriadne pripostenie a mozem ist 😉

janka1912
24. júl 2013

@kuratenko11 my ideme lietadlom koncom augusta... a nemienim to rusit...

kuratenko11
24. júl 2013

Jeeej dakujem baby potešili ste ma 🙂 🙂 🙂

anaviky
24. júl 2013

@kuratenko11 ja som bola pred tyzdnom a to som prave zistila, ze som tehu.. a neriesila som to akurat som sa stranila viac slnka ako normalne

anaviky
24. júl 2013

tak dnes som bola u dr... som 7tt+6... krpcek ma uz 1cm 🙂.. mam prist o dva tyzdne,ze na odbery a ze mi da knizku...

mirkalinda
24. júl 2013

@ladytt ano som z Levic 🙂 ty si tiez tehu?? v ktorom tyzdni si?

ladybirds
24. júl 2013

ahojte, uz dlhsie sledujem vasu temu, od kedy viem ze som tehu. som v 6tt, srdiecko sme este nemali, to bolo pred tyzdnom, ved aj je to skoro. dalsiu mam 1. tak dufam, ze sa ukaze. 🙂
babule, co papate, ked vam je nevolno?? ja som v podstate len na pecive, lebo od ostatneho sa mi robi vela stavy a ma hrozne napina navracanie.
tiez sa chystame na dovcu autom, tak ja len dufam, ze ma dovtedy nevolnosti prejdu. ani moja dokina nebola nadsena, mame si robit caste prestavky, vela pit a hlavne sa dobre poistit. a nechodit po najvacom upeky. ale to nehrozi, lebo na obed budeme mat povinnu siestu s drobcom. 😀

miminka327
24. júl 2013

Ahojte baby...nazerám tu každý deň na Vás....no tak ale pridám sa ku Vám ako maminka čakateľka 🙂 😵 po 2 rokoch snaženia a mimomaternicovom tehu 😔
Teraz dnes som ukončila 7tt 🙂 a zatiaľ je všetko v poriadku 😵

mirkalinda
24. júl 2013

@miminka327 vitame ta a urcite bude vsetko uz len dobre 🙂 tak teraz uz len byt v klude a cakat pokym sa budeme zagulacovat 🙂

ladytt
25. júl 2013

@mirkalinda No neviem presne asi v 7.týždni, doktorka mi nič nepovedala tak si len sama počítam.

miminka327
25. júl 2013

@miminka327 Dakujem, ja už mám aj knižku aj pulzovanie bolo už keď som bola a to som bola 5tt+ 5 deň 🙂 už mi aj odbery spravila a ďalšiu poradnu mám 14.8. 🙂 😵

penny007
25. júl 2013

ahoj kočky, pripájam sa k vašej skupine, termín mám mať v polovici marca, lekár ešte presne nevie lebo bublinka je stále malinká, ale vychádza nám to na 7tt, začínate niektoré už aj s drobnými nákupmi????

mimave
25. júl 2013

@ladytt ahoj, tak ja mam vysledky z krvi, vraj mam velmi nizke hodnoty tak si dr mysli ze budem mat mimomaternicove , nabuduci tyzden mam ist na kontrolne vysetrenie, tak neviem ako dopadnem, mozno sa rozlucim 😒

janeita
25. júl 2013

@penny007 ja este nezacinam s nakupami cakam kym prejde leto a tak 🙂

janeita
25. júl 2013

@mimave a aku hodnotu si mala?

mimave
25. júl 2013

@janeita teraz som volala a povedal ze 150

janeita
25. júl 2013

@mimave ja som mala 121,3. A je to maternicove tehu 😉 len este sme nemali srdiecko.

vladka1828
25. júl 2013

ach baby, závidím Vám, že už máte tehu potvrdené od doktora.....mňa to čaká až v utorok a už teraz som z toho "na nervy" 😀 možno aj preto, lebo pri 1. tehu som mala nejaké príznaky a teraz okrem vymeškania ms a testov nemám žiadne 😖 😀

janka1912
25. júl 2013

@mimave hlavu hore, este nic nie je "stratene"

@vladka1828 ja idem az v stredu... a v pohode, pri prvom to boli vacsie "nervy"