Marcovčiatka 2014
Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂
Ahojte baby, chcem sa opytat, je teoreticky mozne ze ked som mala poslednu menstruaciu 30.5., zeby som bola tehotna, totiz test mi vysiel negativne,je mozne ze by sa mylil? Alebo to meskanie je len take hormonalne harasenie ?? 🙂
@crystal333 a ake dlhy cykly si mala predtým??
no to som mala kedy ake,26 az max.31 den,ale tak vacsinou 28 +-1den, lenze v maji som mala 2 krat menstruaciu,tak neviem co sa deje...
@crystal333 skús zajst k dr., keď nič tak ti aspoŇ vezme krv a zisti ti ci mas nejaky hormonalny výkyv pripadne ci si tehu, to budes mať najistejsie.
tak asi budem musiet,lebo ma z toho cakania asi porazi... Neviem ci to moze mat s tym nejaku suvislost ale tak do toho marca som brala aj lieky na stitnu zlazu,teda vyssiu davku na aku som bola zvyknuta a potom mi zaraz bolo vysadene, ci nie nahodou toto sa prejavilo teraz ☹
@crystal333 tak stitna zlaza a lieky tak to su tiez hormony moze byt ze ti to rozhodilo i menstruacny cyklus
@pa_mi ahooooj ani si sa mi nepochvalila 🙂 podarilo sa? super, ani nevies ako sa tesim 🙂 ja som tiez mala poslednu MS 3.juna dnes som 30DC, cykly mavam ako hodinky presne 29 dnove...BT si meriam od 18DC, cize uz dnes uz 13ty den ju mam vyosku - 37,2. Nikdy som az takuto nemavala....ovu presne neviem kedy bola ale vacsinou mam v strede cyklu cize okolo 15DC...dnes ked som zas namerala 37,2 tak som testla ale bola len jedna palicka myslis ze este je nejaka sanca na tehotenstvo?
inak dufam ze si na mna este pamatas 🙂 co vam nakoniec pomohlo?
vy ste so sestrou naraz tehotné?to je super 😅
Včera som bola na ultrazvuk a na krv.....som 17DPO a idem na ultrazvuk zasa v pondelok....tak som tiež zvedavá čo a ako bude a čo mi povie.
ja sa chystam k doktorovi nabuduci tyzden v stredu ale mozno budem musiet aj skor.. nakolko mam nevolnosti a toci sa mi stale hlava
baby, dnes som si robila dalsi test a ciarka je stale slaba 😒 je normalne viditelna, ruzova, ale slabucka ako pred 2 dnami..neviem, co si mam o tom mysliet..dufam, ze nemam mimomaternicove tehotenstvo ☹ kramy mam dostat v piatok..

@onikaa ja som už viackrát mala tak skoro ovu buď takto skoro alebo potom až neskoro, ale myslím si že aj keď si mala ovu neskor a ms nedorazila tak by ti už test ukázal.