icon

Marcovčiatka 2014

zasha
27. jún 2013

Ahojte, aj vy ste si nasli v tychto dnoch pozitívny testík? 🙂 Táto diskusia je pre mamicky s termínom marec 2014 🙂

bayuska
9. júl 2013

@janeita dakujem 🙂

ifkael
9. júl 2013

ja skupinu...nie temu... pardon

janeita
9. júl 2013

@ifkael vo fotoblogoch je tiez skupina marec 2014 😉 tu skupinu myslela bayuska

@bayuska nie je zaco.

zabka888
9. júl 2013

ajojte babule, aj ja sa k vám pridávam 😉 pozitívny testík som si našla 5.7. 🙂 kedy idete k lekárovi na potvrdenie tehu?

zabka888
9. júl 2013

@iivuskaa jeeej mne vychádza ten istý termín 😉 😉 😉

katty137
9. júl 2013

babule, začína zúfalstvo, nikdy by som neverila, že sa to môže stať, ale ja v asi 7-8 tt vyzerám ako v 5. mesiaci pri mojej prvej babulke... ako to ja len utajím, už je to na mne taaaaak strašne vidieť... toto je desné... keby som s tým mohla vyletieť von, tak sa bruškom chválim, ale ešte som ani u lekára nebola, ani 3. mesiac nie je za mnou a ja už neviem, ako sa mám obliecť, otázky v okolí na mňa padajú ako bombardér :/

dadulajda
9. júl 2013

@janeita a preco uz zakladate sukromku ked sa tu ani nepozname? keby ste tu dakoho nemali radi nepoviem... ale ved sme sa este ani nepozbierali vsetky co budu rodit v marci.

@zabka888 gratulujem k tehulkovaniu, nech ste zdravi 😉
@katty137 a preco to nemozes povedat na verejnosti? oblec si volne tuniky a brusko schovas. Ja to tiez budem tajit asi do 4mes.ale ja som nepribrala moc ani pri prvom. No urcite sa neobmedzuj v strave,ked citis ze ti nieco chyba a telo si to pyta. 🙂

zabka888
9. júl 2013

@dadulajda dakujem moooc 🙂

zabka888
9. júl 2013

@katty137 ja mam inak tiez dost velke brusko na to ze cakame prve 🙂 ale asi je skor len nafuknute, tiez si myslim ze to uz dlho neutajim 🙂

kunkalka1
Odpoveď bola odstránená
janeita
10. júl 2013

@dadulajda ziadna sukromka nie je zalozena (teda aspon ja o nej neviem) ak mas v pase nastaveny termin porodu marec 2014 tak vo fotblogoch sa ti ukaze https://www.modrykonik.sk/skupina/1798/ tato skupina, nie je sukromna ale vidia ju len tie ktore maju nastaveny marec ako termin porodu

iivuskaa
10. júl 2013

@katty137 ani mi nehovor ja cakam druhe som v 6tt a uz mam teda dost vypukle brusko...pri prvom to bolo do 4.mesiaca lahke schovat 😀 😀 ale teraz asi ťažko... 😀

iivuskaa
10. júl 2013

@zabka888 hej? no ja idem teraz v sovbotu doktorke..tak som zvedava aký termin stanovi ona.. 😀

ifkael
10. júl 2013

@dadulajda preto, lebo nie vsetci, chcu pisat sukromne veci verejne..ak budes mat zaujem napis mi do IP

ifkael
10. júl 2013

@janeita je sukromna tema, okrem skupiny...

pa_mi
10. júl 2013

@katty137 mna by celkom zaujimalo ako na ne reagujes. lebo ja casto neviem co povedat. tak sa eln zacervenam a je hned kazdemu vsetko jasne. ale tiez nechcem aby to este ludia vedeli. ale neviem co na to odpovedat.

janeita
10. júl 2013

@ifkael existuje? ja o nej neviem 😅

ludmilabb
10. júl 2013

@katty137 tak ja som sa chystala na leto schudnut a mam smolu, tiez mi nejako bruchu napuchlo, plus kila navyse, teraz tiez mam pocit ze som minimalne v 5tom, sice mna nikto nebombarduje otazkami kedze mam par kil navyse, vsetko ma tlaci a dnes som si musela ist kupit gate s volnym pasom 😝 pri prvom este ani v tretom mesiaci nebolo na mne nic znat teraz to bude big problem 😀

ludmilabb
10. júl 2013

@pa_mi u nas to vie par ludi ale tiez cakam kedy to oznam na "pracovisku" neviem a snivaju sa mi blbe sny, uz dvakrat ze som krvacala, ze vo mne nieco prasklo, taka som z toho nervozna preco sa mi to vlastne sniva, sa bojim potom

pa_mi
10. júl 2013

@ludmilabb ja sa tiez furt bojim. navyse ako som uz pisala je to 1.krat. tak vela krat ani neviem ci to co citim je OK....jaj 😝 aj u nas to vie len par ludi, ale postupne sa ten okruh zvacsuje...do certa. aspon keby sme uz mali ♥

onikaa
10. júl 2013

ja idem zajtra k lekárovi, tak snáď sa k vám zajtra pridám aj ja 🙂

ludmilabb
10. júl 2013

@pa_mi jaaaj ked ja mam pocity uplne ine ako pri prvom je to cele ine, a neviem sa na gyn. dovolat vobec este som nebola nikde, teraz sme mimo dom, u starych rodicov tak to vidim najskor na bud. tyzden, so srdieckom musime este pockat, urcite sa uz tam niekde vo vnutri crta 😉

onikaa
10. júl 2013

@ludmilabb ahoj Ľudka, ako si dopadla s tým kliešťom? radšej to potom povedz aj lekárovi, aby ti urobil test na boreliózu

dadulajda
10. júl 2013

@janeita ja si to do fotoblogu este nemozem dat,lebo tajime...
@ifkael no ja si len myslim, ze ked sem niekto chce pisat, tak ta co rodi v marci a nik iny...a ked proste chce pisat,tak sa da nahlasit do sukromky a aj tak to vsetky budu citat..a tak vsetky co sme tu,sa len nahlasime do sukromky...ma to logiku? a ked volakto nechce pisat,len nas bude citat,alebo sem ani nechodi.
@ludmilabb asi sa toho podvedome bojis, preto sa ti take sniva. to prestane, neboj. 😉

a inak baby rozmyslala som brat vitaminove tabletky, lebo sa necitim zrovna najzdravsia..napr.ryby fakt ze nemusim...pri prvom som brala elastic Q. brali ste aj vy daco?

ludmilabb
10. júl 2013

@onikaa ten zvysok co mi tam zostal zrejme uz len hryzadla tak vybrala moja mamina, vydenzifikovala, len mala chrasticka zostala, myslim ze je to uz ok, ja som casto v terene, tento rok som ich mala uz viackrat teda asi troch pricucnutych a desiatky co som zneskodnila este len liezli po mne 🙄 ale dobre vdaka za radu poviem dokimu

ludmilabb
10. júl 2013

@dadulajda ja beriem kyselinu listovu a kupila som si Calibrum Mami ci ako sa to vola, pre istotu a teraz si davam Propoli furt ma rani skriabe v krku

ifkael
10. júl 2013

@ludmilabb no ked tajis a pises do verejnej temy marcoviek 2014...to uz tajne nieje

a tak isto sukromne veci do verejnej temy uz po skusenostiach pisat nebudem..nemozes vediet, kto to vsetko cita

onikaa
10. júl 2013

@ludmilabb ja by som sa asi zbláznila, keby som si našla troch. Pred dvoma rokmi sa mi urobil cez celé stehno fľak, moja polovička ma upozornila, že to vyzerá ako od kliešťa (hoci som si žiadneho nenašla) a tak som radšej išla na krv. Borelióza ako vyšitá! ani neviem koľko ATB som vybrala. Mna vtedy za infektologom poslal práve gynekológ

janeita
10. júl 2013

@dadulajda ale ak pises k marcovkam, a koopa ludi ta tu moze poznat cize to asi velmi neutajis 😅

dadulajda
10. júl 2013

@ludmilabb to sa trosku bojim..ze na jesen, ci nedostanem daco..maly mal tiez teraz anginu 😒 sa bojim s nim aj na kupko ist... kamoska mi hovorila,ze ked sa chodila kupat s malou,ze si vzdy dala tampon.....mozme aj ked sme tehotne tampon? 😅
@janeita moje kamosky sem nechodia,lebo su v amerike a neviem kde a moji znami s detmi to vediet mozu 🙂 a myslela som tajenie pred rodinou...