icon

Marcovky 2013

emily327
29. jún 2012

Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*

zuzulamimi
13. sep 2012

Ahojte dievcata, juj aka som rada, ze mozem s niekym pokecat, kto tiez caka marcove miminko. U nas je to s tymi terminmi tiez tak dvojako, podla MS je termin 11.3.2013 a podla ultrazvuku ze az 21.3.2013, tak podla mna male bude niekedy tak v strede 🙂) ale uz sa neviem dockat...je tu nejaka maminka ktorej byvalo sialene zle ( hypermesis grav...) a bola pripadne hospitalizovana? Lebo to bol moj pripad a zatial to stale extra neprechadza a to uz sme v 4. mesiaci....a prosim date ma aj do sukromnej? Dakujem pekne 🙂 Tesim sa na Vas

zuzulamimi
13. sep 2012

@lea1333 Lei, pridas ma prosim do sukromnej?

lea1333
13. sep 2012

@zuzulamimi si tam 😉

lea1333
13. sep 2012

@vilma75 si pridana 😉

vilma75
13. sep 2012

@lea1333 dakujem 🙂

lolitka25
14. sep 2012

ahojte kocky, termin mame 18-19.3. 2013... v utorok nas caka ultrazvuk a bojim sa velmi :( som rpechladena a smrkam,tak snad to babu neuskodi...

lenyy
17. sep 2012

a mna nepridate 🙂))?

blondiee83
19. sep 2012

Ahojte baby - my mame termin tiez na marec, presne na 19teho, presne ako @lolitka25 🙂
Tak by som sa k Vam rada pridala.

kuschel81
19. sep 2012

Ahojte,aj my cakame 2.marca 🙂

consuelle
19. sep 2012

@ivet_ivetka Ivetka čo nove pondelok si bola u dr a žiadna spraaaaaava od teba čo mimi🙂piš piš🙂ja v poho,byvam trošku unavena a teraz po dvoch mesiacoch mi pride muž z lybie domov(som mala aj strach tie nepokoje tam)ale teda som si nič nepripustala nech sa nestresujeme aj s mimi🙂a čo vyyyyy???🙂daj vediet.papa 😅

consuelle
19. sep 2012

@zuzulamimi ahoj ešte ti byva zle?a čo mavas na vracanie stavy?niekedy to trva aj dlhšie ako prvy trimester..tak držim palec🙂

zuzulamimi
20. sep 2012

@consuelle Ahoj, uz je to trochu lepsie ako ten prvy trimester, ten som prezvracala cely, teraz zvraciam tak obden alebo kazdy treti den 🙂 uz som sa zmierila s tym, ze mi to asi prejde az po 4: mesiaci, minimalne v to dufam, lebo cele tehotenstvo by som to taketo skutocne mat nechcela 🙂

lenyy
20. sep 2012

@kuschel81 to mas podobne ako ja.. u mna boli verzie od 2 az do 6 marca tak uvidime ako nakoniec. kde planujes rodit?

consuelle
20. sep 2012

@zuzulamimi držim palve veru tie stavy su otravne a cloveka to obera o energiu tešit sa...vydrrrrž🙂 😀

consuelle
20. sep 2012

baby žiadna maminka marcovka od Trenčiiina???🙂

kuschel81
20. sep 2012

@lenyy podla PM by som tiez mala 5.3.ale bola nepravidelna,ja by som bola najradsej keby to uz bolo.. 😀
Inak zijem v Rakusku tak tu si to odrodim..

lenyy
21. sep 2012

@kuschel81 tiez som rozmyslala nad porodom v rakusku aj ked tam nezijem, ale potom som si vybrala porodnika ktory je mi a bol odporucany ako skvely odbornik,tak sa budem musiet zmierit s porodom v ruzinovskej nemocnici, hadam to tam prezijem v zdravi ja aj moje male.

inak su tu dake buduce maminy s terminom okolo uplneho zaciatku marca ktore planuju rodit v ruzinove🙂? dik

petrusska
21. sep 2012

@lea1333 ahoj, aj ja by som poprosila o pridanie do súkromnej, termín mám 28.marec 2013...kueem 🙂

lyfuska
23. sep 2012

@lea1333 takze ja som uz 15 tyzden, do tretice nam to teda vyslo ( aspon zatial) 🙂 konecne som tu nasla supinu pre marcovciatka 🙂 a aky je rozdiel v tej sukromnej supine?

gabca007
23. sep 2012

@lyfuska no to by aj mna zaujimalo - tiez netusim :o)

ivet_ivetka
24. sep 2012

@consuelle no ahooooooj 🙂 nám je fajn, pekne rastieme, takto pred týždňom malo mimi 7,58 cm, mi dr. poukazovala všetko podrobne, no nádherný pocit, vidieť to na tom monitore, najradšej by som šla každý týždeň kuk na mimi 🙂 našťastie je zatiaľ všetko v poriadku, ideme 11.10. na krv na to AFP (nie som si istý tými písmenkami 😖 ) a až 17.10. znovu k dr. ale tak strašne ďaleko je to, už sa neviem dočkať 🙂
joj no klobúk dole, že to takto psychicky zvládaš, že máš muža preč na tak dlhý čas, dúfam, že už nikam nepôjde a ostane s vami 😉
inak únava aj u mňa ešte stále pretrváva, ale tak čo už..inak sa ako máte a kedy idete k dr ??

elizabeth1101
24. sep 2012

Ahojte Kočky, môžem sa k Vám pridať? : )

lea1333
24. sep 2012

@lyfuska tak rozdiel je taky ze to je uzavreta skupina a co si piseme aj sukromne veci nikto iny nez baby zo skupiny sa to nedozvedia!

lyfuska
24. sep 2012

@lea1333 dakujem 🙂

karmelka77
24. sep 2012

@lenyy ja mam termin 2.3.:))) a tiez budem asi tam kedze chcem ist k lekarovi za par dni ktory chcem aby ma rodil a rodi tam, uz som unho rodila prveho🙂)

lenyy
24. sep 2012

@karmelka77 skvele🙂. Tak to tam s najvacsou pravdepodobnostou budeme "uradovat" sucastne🙂. A koho si si vybrala za porodnika? Ja dr. Ferianca

karmelka77
24. sep 2012

@lenyy ja Divekyho ale este o tom nevie🙂))) chystam sa objednat sa k nemu a dohodnut sa

lenyy
25. sep 2012

@karmelka77 tak sak casu este dost, hadam nebude "vyboookovany" 🙂 uz na tento termin🙂. inak nema on tiez nahodou poradnu tam kde ferianec? na zahradnickej? sa mi tak zda 🙂

katarinka2010
25. sep 2012

Pripajam sa 🙂 🙂 Termin 17.3 2013 ... 🙂

karmelka77
25. sep 2012

@lenyy mne sa zda ze niekde pri medickej by to malo byt, neviem este presne vyckavam este tak do 20 tt a potom to budem riesit🙂))