Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
@lea1333 Lei, pridas ma prosim do sukromnej?
@zuzulamimi si tam 😉
ahojte kocky, termin mame 18-19.3. 2013... v utorok nas caka ultrazvuk a bojim sa velmi :( som rpechladena a smrkam,tak snad to babu neuskodi...
a mna nepridate 🙂))?
Ahojte baby - my mame termin tiez na marec, presne na 19teho, presne ako @lolitka25 🙂
Tak by som sa k Vam rada pridala.
Ahojte,aj my cakame 2.marca 🙂
@ivet_ivetka Ivetka čo nove pondelok si bola u dr a žiadna spraaaaaava od teba čo mimi🙂piš piš🙂ja v poho,byvam trošku unavena a teraz po dvoch mesiacoch mi pride muž z lybie domov(som mala aj strach tie nepokoje tam)ale teda som si nič nepripustala nech sa nestresujeme aj s mimi🙂a čo vyyyyy???🙂daj vediet.papa 😅
@zuzulamimi ahoj ešte ti byva zle?a čo mavas na vracanie stavy?niekedy to trva aj dlhšie ako prvy trimester..tak držim palec🙂
@consuelle Ahoj, uz je to trochu lepsie ako ten prvy trimester, ten som prezvracala cely, teraz zvraciam tak obden alebo kazdy treti den 🙂 uz som sa zmierila s tym, ze mi to asi prejde az po 4: mesiaci, minimalne v to dufam, lebo cele tehotenstvo by som to taketo skutocne mat nechcela 🙂
@zuzulamimi držim palve veru tie stavy su otravne a cloveka to obera o energiu tešit sa...vydrrrrž🙂 😀
baby žiadna maminka marcovka od Trenčiiina???🙂
@kuschel81 tiez som rozmyslala nad porodom v rakusku aj ked tam nezijem, ale potom som si vybrala porodnika ktory je mi a bol odporucany ako skvely odbornik,tak sa budem musiet zmierit s porodom v ruzinovskej nemocnici, hadam to tam prezijem v zdravi ja aj moje male.
inak su tu dake buduce maminy s terminom okolo uplneho zaciatku marca ktore planuju rodit v ruzinove🙂? dik
@consuelle no ahooooooj 🙂 nám je fajn, pekne rastieme, takto pred týždňom malo mimi 7,58 cm, mi dr. poukazovala všetko podrobne, no nádherný pocit, vidieť to na tom monitore, najradšej by som šla každý týždeň kuk na mimi 🙂 našťastie je zatiaľ všetko v poriadku, ideme 11.10. na krv na to AFP (nie som si istý tými písmenkami 😖 ) a až 17.10. znovu k dr. ale tak strašne ďaleko je to, už sa neviem dočkať 🙂
joj no klobúk dole, že to takto psychicky zvládaš, že máš muža preč na tak dlhý čas, dúfam, že už nikam nepôjde a ostane s vami 😉
inak únava aj u mňa ešte stále pretrváva, ale tak čo už..inak sa ako máte a kedy idete k dr ??
Ahojte Kočky, môžem sa k Vám pridať? : )
@lenyy ja mam termin 2.3.:))) a tiez budem asi tam kedze chcem ist k lekarovi za par dni ktory chcem aby ma rodil a rodi tam, uz som unho rodila prveho🙂)
@karmelka77 skvele🙂. Tak to tam s najvacsou pravdepodobnostou budeme "uradovat" sucastne🙂. A koho si si vybrala za porodnika? Ja dr. Ferianca
@lenyy ja Divekyho ale este o tom nevie🙂))) chystam sa objednat sa k nemu a dohodnut sa
@karmelka77 tak sak casu este dost, hadam nebude "vyboookovany" 🙂 uz na tento termin🙂. inak nema on tiez nahodou poradnu tam kde ferianec? na zahradnickej? sa mi tak zda 🙂
Pripajam sa 🙂 🙂 Termin 17.3 2013 ... 🙂
@lenyy mne sa zda ze niekde pri medickej by to malo byt, neviem este presne vyckavam este tak do 20 tt a potom to budem riesit🙂))

Ahojte dievcata, juj aka som rada, ze mozem s niekym pokecat, kto tiez caka marcove miminko. U nas je to s tymi terminmi tiez tak dvojako, podla MS je termin 11.3.2013 a podla ultrazvuku ze az 21.3.2013, tak podla mna male bude niekedy tak v strede 🙂) ale uz sa neviem dockat...je tu nejaka maminka ktorej byvalo sialene zle ( hypermesis grav...) a bola pripadne hospitalizovana? Lebo to bol moj pripad a zatial to stale extra neprechadza a to uz sme v 4. mesiaci....a prosim date ma aj do sukromnej? Dakujem pekne 🙂 Tesim sa na Vas