Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
@dankamat tak skusme zalozit daku dalsiu temu alebo co🙂 sak marcoviek bude este len pribudat co budu hladat sprieznene dusa po podobnych forach🙂. ja sa tiez necitim ako tehotna, nemala som ziadne problem s nicim, ani chute ani zvracanie ani nic. akurat dnes ma tak velmi neprijemne picha tak necakane v pravom boku, az ma to desi.
Ahojte, môžem sa k Vám tiež pridať? Konečne som sa odhodlala 🙂
@dankamat @lenyy Hm, no co uz tak si tu spravime vlastny klubik :D Ja som schudla 6kg, nakolko mojou oblubenou cinnostou bolo zvracanie :/ ale uz sa to zlepsilo, aj som uz nieco pribrala 🙂 Aj mna pichava, neviem cim to je, aj v podrbrusku ma bolieva, ale na to mi gynekolog povedal, ze to je normalne...
@annamary27 supeeeeer, sa rozrastame. ja idem v pondelok na prvu poradnu.pokial viem tak mi budu brat krv, moc, vazit a tak.a potom vraj mam ist tyzden na to na ultrazvuk. uz sa neviem dockat 😉
@petuska86 mne dali včera tehu knižku,krpček sa mykal,kýval,kopal,má 4,59cm a 18.9.ideme do BA na ultrazvuk k dr.Čunderlíkovi,bo my sme po umelom oplodnení a máme indikované takéto špéci vyšetrenie.
@annamary27 jaaaaaaaaaaaj, ja mam knizku od 8tt ked som bola na ultrazvuku a vsetko bolo ok tak mi ju hned vystavili. ale to este bola len taka fazulka, teraz uz bude babatko 🙂 tak sa tesiiiim
Zdravím 🙂. Hm, trochu vám, babky, závidím. Ja som pribrala už skoro 6kg, i ked na začiatku som schudla kvôli absolutnemu nechutenstvu. Inak uz je to v pohode...len krotit s jedlom sa musím, bo som nenazrana...:D
ahojte zienky, tak pridavam sa k vam... zacala som 4.mesiac- termin 14.3. strasne sa na drobceka tesim, pribrala som zatial 1,5 kg. na bud.tyzden nas caka nt, som zvedava kolko drobcek podrastol. som na rizikovom, a pn. taaakze mam vela casu :o)))
no ja som dnes 14+6 ale akosik narazam na problem, ze skoro vsetci pisu ze zatial nic nepribrali a na mna sa samovolne 🙂 / bez ziadneho prejadania sa a ineho stravovania nez dotaraz/ nalepili uz 3 kila. sa mi to zda byt skoro. teraz mam 60 a ked to pojde takto dalej do porodu dam 20ky+. Priberate aj vy bez toho aby ste nejak vyraznejsie viac zacali jest?
Srdečne Vas pozyvam na oslavu 1. výročia založenia OZ % %Zenské kruhy , na ktorom sa bude konať premiera dvoch dokumentárnych filmov s tematikou prirodzeného pôrodu a uplatnovania prava žien pri pôrode
Ahojte kočky, možem sa k vašej malej skupinke pridať aj ja? Termín máme okolo 16.3. Co sa tyka priberania, ja som tak ,,trosku,, alebo trosku dost pri sebe a doktorka ma stále strasí aby som nepriberala. Je to hrozné, bojím sa čokolvek jesť a to nehovorím ako sa trasiem pri kontrole 🙂 Našťastie som zatiaľ nepribrala ani deko, držíme sa 😀 Ozaj dávali ste si robit tie genetické testy z krvi?
Ahojte, tak my sa pridavame tiez🙂!Podla MS je nas termin 19.3.2013, ale podla merania v stredu je to 14.3.2013:):)!!!!Dneska zaciname 4 mesiac, juchuchu🙂!!!Chcem sa opytat, mavate niektora taku divnu bolest po bokoch a na spodku brucha??Mna to vzdy prejde po pomasirovani, ale sem tam sa to objavi!!!
ahojte žienky, tak sa pridávame aj my s naším prvým drobčekom 🙂 termín nejak koncom marca....všetkým držím palce, aby sme boli aj s miminkami v poriadku 🙂
@consuelle tak aj tu 😉 dúfam, že si ok a akupunktúra zaberá 🙂
ahojte zienky, takze aj ja mam termin v marci 2013 😉 chcem sa opytat, ake mate skusenosti a ci ste niektora bola na kombinovanom teste. Ja mam ist v stredu, ale niesom si ista ci sa to oplati alebo nie. Ocenim nejake informacie , dakujem 🙂
@lea1333 Ahoj prosím ťa pridás ma do sukromnej ja mam termin tiez v marci 2013 🙂
@adka_pajerska si pridana 😉
@ivet_ivetka ahoj Ivetkaaaa ako pokračuješ,ja som bola v pia u dr,tak zatiial všetko oki:🙂male mimi ma 5,5cm🙂a teda ak neratam že mala zase teplotovala a ja hned po nej a potom som sa vyhadzala po celom bruchu a hrudniku z toho že som si kupovala tričko a samo som si ho skušala..tak som oki🙂proste ta pokožka je citlivejsia..ale sa mi nechce verit že som skoro za 12tyždnom🙂akupunktura pomohla a už som prestala chodit snad už budem oki a ty ako sa mate 2v 1nom🙂opatruj sa 😎
kočky držím vám palce, aby ste to dotiahli do úspešného konca, ja som to šťastie nemala 😔 bábo odišlo v 6tt teraz by som bola v 13tt, držkajte sa a hlavne budte psychicky ok, nie ako ja.... myslím na vás 😵
@domyyy to je mi luto , uprimne. neboj sa, babatko si ta casom opat najde.
@consuelle cakam prveho drobca, dneska mam 15+5 dni a vcera som bola na tich druhych skriningovych odberoch tak do pondelka kym budu vysledky budem jak na trnoch🙂. No a vcera ma vazila sestricka a isla som hore o 1,5 kila tak sa to pomalinky nabaluje ale co uz, vydrzime no nie🙂. aj brusino uz vidiet, dnes sa to chystam sefovi povedat, lebo som uz riadne zagulatena🙂. Drzte sa baby aj drobcekovia🙂
@consuelle ahooooj 🙂 my ideme k dokine v pondelok, prvý krát do poradne, tak sa už neviem dočkať, až znovu uvidím, drobca 🙂 pred 2 týždňami mi robili tie prvé odbery, tak asi už budú aj výsledky, tak dúfam, že bude všetko v poriadku.....už mi aj bruško vidieť, strašne sa mi to páči a vkuse si ho hladkám 🙂 už si nezapnem ani jedny nohavice, lebo ma všetky tlačia, tak teraz sú mi pohodlné legíny, ale v takejto zime to už tiež nebude stačiť, tak si musím niečo nakúpiť ..... na konci septembra ideme na svadbu, tak už teraz rozmýšľam, aké šaty si mám kúpiť, aby mi boli pohodlné kvôli brušku, aby boli elegantné a aby mi nebola zima 😠 teším sa s tebou, že bola akupunktúra úspešná a držím palce, aby ťa migrény obchádzali 😉 a nech už ťa všetko nepríjemné obchádza a aby ti bolo aj s drobcom už len dobre 🙂
Ahojte baby. prepacte ze pisem sem ale nieje nejaka tema vytvorena aj na Februar?? Hladam a nasla som Maj, Marec a Januar 🙂 a Februar som nenasla. Dakujem

@vilma75 @lenyy tam sa tak skoro nedostaneme... ja čakám už mesiac kým ma tam niekto prihlási ☹
Baby inak ako sa cítite? Ja sa necítim ako tehotná, hlavne keď mi všetci hovoria ako som schudla... išli mi dole 2kg a pri mojej váhe je to dosť vidieť.