Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
@caroline123 ahoj a vitaj medzi nami 🙂 ja mam tiez tento termin,tak mozeme veci zdielat spolocne🙂
@ladyniki ,ja som tiez v prvom trimestri nemala ranne nevolnosti,iba riadnu kyselinu a teraz ked sa najem asi po hodime mi pride strasne zle. moja znama mala ranne nevolnosti az do 30tt.
@zuzickaaak ahoj, mne najskor povedali 04,04,2013,ale potom moj lekar mi povedal termin tento. 🙂 no mozno nakoniec porodim 01.04.2013 😀
Ja nemozem zostat hladna,lebo ihned mi je zle..je to jedno ci je rano alebo vecer🙂
@caroline123 moj termin bol najskor 1.4 a teraz povedala doktorka,ze to bude 31.3. Kde sa chystas rodit?
to prave este zvazujem. ja som z Trnavy, tak asi budem v Trnave. rodila tiäu aj moja sestra svagrova 2x a nestazovali si. a ty sa kde chystas rodit? lebo som zvazovala aj nieco v Bratislave.
su tu aj dake tehulky z Trnavy?
@caroline123 no ja mam lekárku v sanatóriu KOCH tu v Bratislave, tak asi budem aj tam rodiť. Uvidím časom podľa toho, či bude všetko v poriadku.
no baby dnes som bola na poradni.a mam znizene vysledky na stitnu zlazu :( takze musim ist na vysetrenie a najskor v 21 tt budem vediet ci cakame babu aleb chlapca.. asi to do vtedy nevydrziiim
babizne a preco ste tu? ved mame sukromnu skupinu kde je vyse 100 bab s marcovym datumom, tak sup sup sa prihlasit tam
@red_kika ako sa dostat do tej sukromnej?
@maggie37
@mmoniika
@caroline123 staci napisat lea1333. ona vas prida
@lea1333 ahoj lea,ja by som ta rada poprosila keby si ma pridala do sukromnej. 🙂 dakujem.
Ahoj, pozyvam maminy z Trnavy a okolia vo stvrtok o 20,00 hod do www.klubkvapka.sk na Slnečnej ulici v Trnave
Prihlasit sa treba v Kvapke, stači sms-kou, pripadne stači iba prist aj bez ohlasenia.
budeme sa rozpravat o ulavovych technikach pri porode
Ahojte, vitam vsetky nove marcovky 😉
@caroline123 aj ty si pridana

ahojte,az teraz som objavila tuto temu. ja mam termin 31.03.2012
rada budem s vami zdielat vsetko co sa okolo nasho tehotenstva deje. 🙂