Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
Ahojte buduce maminky 🙂 ,chcem sa pridat k Marcovkam 2013, volam sa Dara a vcera som zistila podla testika,ze som tehu,aj ked priznaky som mala uz samozrejme skor 😉 .Akurat dnes som bola objednana na preventivnu prehliadku k mojej gynekologicke a ta mi potvrdila,ze sa to podarilo 😀 🙂 😉 ,podla ultrazvuku by sa babo malo narodit 9.marca a zatial ma 5,45 mm.Juuuuuuuuj tak sa tesime,aj ked trosku mame obavy 🙂Snad bude vsetko fajn 🙂 a prosim pridajte ma do temy nase zazitky... 😉 🙂
ahojte aj ja by som poprosila zaradit do tejto temy.Zatial mi to ukazal len test ,ale priznaky su jasne zretelne.a ak sa tu najde v tomto termine aj nejaka mamina zo Ziliny budem len rada... 🙂
Pridajte aj mňa🙂
Ahojte baby aj ja čakám babo v marci môžete ma tiež pridať medzi vás? Volam sa Anita mám 26 rokov a som zo Senca.ďakujem pekne
@nika_bn ste pridane
@milacik1986
ahojte baby, tiež čakám drobčeka v marci ( aspoň dúfam že nebude tak nedočkavý ako miško 🙂 a nenarodí sa skôr, môžem sa k vám pridať? 😵
Aj ja mozem poprosit pridat? Dakujem 🙂
Ahojte mozte ma tiez pridat do tej sukromnej? Termin mame na 14. Marca;)) po 4 rokoch snazilko vania;)
Ahojte, aj my by sme sa rady pridali, cakame druhe babatko 🙂 termin 2.marec zatial, 😉 dakujeme
Ahojte, mohli by ste prosim aj mna pridat?
Ahojte, prosim pridajte aj mna termin mam 13.3., akurat je to divne hcg mam 1650 a na utz nic :( ovulka bola 20.6. a dostala som pregnyl... Doky ma podozrenie na mimomaternicove, alebo dvojky, tak dufam, ze s vami ostanem do konca 🙂
@lea1333 Pozdravujem vsetky zacinajuce mamicky-takto pred rokom som zacinala aj ja 🙂 Prajem vam vsetkym bezproblemove a stastne tehotenstva, bezbolestne a rychle porody, aby ste aj vy takto o rok mohli pisat so svojim v tejto chvili uz 4mesacnym krasnym drobcom v naruci...ze zacinala som takto pred rokom🙂🙂🙂

pridáte tam aj mňa?