icon

Marcovky 2013

emily327
29. jún 2012

Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*

jaja102
22. dec 2012

Babenky moje,nadcha na ústupe,a od dnes to máme s Matejom už len za 10 týždňov!!!!!!teším sa veľmi,no aj sa začínam kus báť 😉 .od včera sme už asi hlavičkou dole,lebo ma neuveriteľne kope do žalúdka.
Mám taký nápad,čo keby sme sa na vianoce všetky marcovky odfotili a dali fotečky,nech sa aj vidíme?či?zlý nápad?
prajem Vám krásne a požehnané sviatky,plné láasky a pohody,ten najväčší darček už všetky máme,tak si ešte užívajme posledný rok vo dvojiciach 🙂 .ahojteeeeeeeee

acka19
22. dec 2012

Babenky moýem patriť k vam marcovkam?termin mám 25marca

annamary27
23. dec 2012

@bique
@jaja102 ahojte,dnes mám strašnú chuť vypadnúť z domu,len tak sa prejsť po našom meste aj ked je tam dokopy asi 5vianočných stánkov,sadnúť niekam na obed,v kvetinárstve kúpiť mojej mame Eve kvet na meniny a len tak si užívať vianočnú atmošku.Doma ma to už ubíja len varenie-pečenie-upratovanie a telka.Vytiahla som teraz rolety a kukám,že krásne sneží,len dokedy nám to vydrží,ked sa má vraj otepliť,ale aspon zatiaľ si oči popasiem na tom výhlade.No uvidím čo mm na ten moj návrh s prechádzkou povie,ked sa zobudí,ja neviem spať už od 6.30.

bique
23. dec 2012

@jaja102 suppeeer...tesim sa, ze uz konecne vyzdravies 🙂 s tymi foto, celkom dobry napad...ak budem mat nejaku publikovatelnu, pridam do albumceka 😀

bique
23. dec 2012

@annamary27 @jaja102 my sme sa vcera s muzom zblaznili...od obeda do vecera do siedmej sme lietali po obchodoch 😀 ale sadli sme si na pizzu, potom zasa na cerstvo lisovanu stavvu z ovocia, dokupili co bolo treba a bolo nam fajn.....len potom vecer uz mojim noham az tak fajn nebolo 😝 nevedela som, kam ich strcit, tak ma boleli 😝 zaujimave bolo, ze som ich ale vobec nemala opuchnute 😀 len uz citit tu vahu, co musia nosit 😀 dnes som sa bola prejst so psikom nazbierat cacinu, muz v robote, volal uz asi 1000x, ci ma uz labky nebolia a Marko v brusku vystraja ostosest, uz aj on sa tesi na vianoce 😀 ja si dnes uz postavvim kapustnicu, zajtra bude tak akurat odstata, zabalim darceky, dorobim ikebanu a zajtra uz iba vyprazim rybky a uvarim zemiacky 😀 k nam dojde rodina z oboch stran, takze mamky donesu zemiakove salaty aj kolace 😀 taka pohodicka 😀 tak aj Vam zelam krasne sviatky, plne pokoja, rodinnej pohody a lasky 😉

nefretiti11
23. dec 2012

@acka19 aj ja mam 25. marec ale dufam, ze to bude trosku skor 🙂 a co cakas? my dievcatko 🙂 jedneho fesaka uz mame doma, tak mu donesieme princeznu 🙂

acka19
23. dec 2012

@nefretiti11 My cakáme zasa chlapčeka.. 🙂 No to aj ja dufam,že kus skorej to bude.Uz teraz sa cítim ako tank

annamary27
23. dec 2012

@bique no nakoniec z toho bol len nákup v Lidli,v kvetinárstvach a návšteva našich,lebo sa poriadne rozsnežilo a rozfúkalo,takže romantika by to nebola,ked Ti šlahá sneh do tváre ,ale aspon z domu som vypadla 😀 .Dali sme u našich aj obed a teraz vegetíme doma,už tu miesto snehu padajú krupky.My sme mali kapustnicu včera,robila svokra ,no bolo jej požehnane,ale ja som si dala 2krát,svokra 3krát a mm aj 5krát,tak na dnes ostalo len pre jedného 😵 😵 😵

leanax
23. dec 2012

Ahojte... tak my už máme šalátik aj akpustnicu urobenú, zajtra len rezne sa dorobia a môže sa sviatkovať 😀 manžel mi vééééľmi pomohol aj včera pri pečení aj dnes pri robení šalátu... šikovný to chlap, som mu vďačná, sama by som to robila dlhooo 😀 Dievčatá taká otázočka, máte už kúpené kočíky??? Nieje to skoro ešte, či??? Ja sa rozhodujem, že či po novom roku už ho nedoniesť domov... 😉

bique
23. dec 2012

@leanax ja mam zatial objednany, takze mi dojde asi tak, ze budem v tom tyzdni ako ty 😉 a co by bolo skoro? 😀

leanax
23. dec 2012

@bique Ja som len tak nad tým uvažovala, vecičky už mám všetko pripravené v skrini vypraté, vyžehlené, postieľka pripravená už iba kočík mi chýba... lenže ako sa poznám keď budem mať doma už aj kočík tak už budem chcieť aj to bábo mať doma 😀 😀 😀 a na to si musím ešte dva mesiace počkať 😒 ja som taká nedočkaváá 😀

jaja102
23. dec 2012

@annamary27 úúúplne ťa chápem,aj ja by som najradšej vypadla...bola som dnes kusok vonku,ale veľmi mi puchnú nohy.a teraz sme sa vrátili od oca,moja malá segra(8rokov) má dnes narodky.tieto sviatky sú dáke hektické a ťažko zvládnuteľné pre mňa...a s tým spaním-presne,aj ja dáko zle spávam.no cez deň dospávam,čo sa mi však kôli týmto sviatočným prípravám nejako nedarí už asi týždeň... ☹
@bique no to ste sa s mm dobre potúlali 🙂 .už len oddychuj.

annamary27
30. dec 2012

Ahojte žienky,tak ako ste sviatkovali?Darčeky potešili?Brušká dostali nával jedál 🙂 Užili ste si rodinky? 😎 A zajtra si pripíjame na šťastný nový rok pre nás aj naše deťúrence v brušku 😀 😀 😀 😀 Na zdravie 😵 😵 😵 😵 😵

lussy83
30. dec 2012

no co sa tyka kocika ja uz mam objednany mala by som ho mat zaroven aj s postielkou a ostatnymi drobnostami tak v polke januara co mi dokonale vyhovuje z financneho hladiska po tych sviatkoch.. 😝 ake kociky si idete baby pokupit? inak ja som cez sviatky pribrala 0.20kg takze sila..sa mi smiali teraz vo stvrtok na poradni ci som vobec aj nieco jedla.. 😀

bique
30. dec 2012

@annamary27 ahoj 🙂 sviatky podla predstav, kila kolacov, salatov, ryb, vyprazaneho masa a tak 😀 dnes rano sa postavim na vahu a tam o kilo menej 😀 ale asi ma vycistila ta moja vianocna kapustnica 😀 drobcek sa neustale mrvi, kope, robi vlnobitie, brusko deformuje, s muzom mame kazdy den z toho dobru srandu, ze on tam teraz, asi ze je zima, tak normalne lyzuje 😀 darceky prekvapili nadmieru a k spokojnosti, vsetci boli u nas, kazdy v pohodicke a dobrej naladicke, no co si viac priat? a vy ako?

egyptanka
30. dec 2012

Ahojte, hoci neskoro ale predsa ... mozem sa pridat?

annamary27
31. dec 2012

@bique no my sme boli na tom podobne,z časti darčekov som už objednala malinkej nábytok a nejaké doplnky k tomu 😀 .Kilečiek bolo u doktorky 27.12.menej ako pred Vianocami 😀 .Tiež si kopká už celý deň kedy sa jej zachce,niekedy mám pocit,že mi brucho odskočí od tela,také dáva rany,ja jej vtedy vravím,že má zápas-malá karatistka.Boli sme aj u našich,pochodili priateľov a dnešný Silvester bude papučová kultúra okrem obeda,na ktorý by som chcela ísť tu blízko k nám do hotela,taký koncoročný,nech nemusím variť 😵 😵 😵
A ak nebude nič poriadne v telke večer,tak začnem čítať knižku návod na prežitie pre bejby od Bukovského,je poriadne hrubá a už teraz mám pocit,že ju nestíham prečítať 😀 😀 😀 😀

bique
31. dec 2012

Vsetko dobre vsetkym v novom roku, hlavne zdrave babatka 😉 a zienky, neopite sa 😀 😀 😀 😀 😀

bique
31. dec 2012

@acka19 taky isty termin ako ja 😀

jaja102
31. dec 2012

@egyptanka jasnéééé vitaj 🙂 🙂 🙂

jaja102
31. dec 2012

@annamary27 ahojky,u nás sviatky tiež o papaní,ale tiež bez kilečka naviac.najviac darčekov dostal už teraz Matej 🙂.a dnes doma v papučkách,ako vy 🙂

jaja102
31. dec 2012

babenky-maminky všeeetko dobré v novom roku,nech máme ľahké pôrody a potom už len radosť a radosť s drobčekmi doma.veeeeľa zdravíčka.

egyptanka
31. dec 2012

Vsetko dobre do noveho roka, nech sa nam porody zadaria ...
Citam ze riesite vybavu pre babatka, tak ja to zatial akosi neriesim a mozno je to tym, ze kopec veci ostalo po starsej ... len sa dokopat to prebrat co vlasntne mam a co nie. 🙂

lucikaa
1. jan 2013

Taktiež prajem všetko dobré v Novom roku, nech sa nám všetkým darí, veď bude pre nás najvýnimočnejší. 🙂 čo sa týka výbavičky, takmer všetko je už vypraté, vyžehlené a uložené v skrini. Kočík už tiež došiel a je vystavený na obdiv. 🙂 Občas v ňom manžel nechá prespať nejakého plyšáka. 🙂) My už čakáme len na postieľku + prísl.

jaja102
2. jan 2013

maminky,držte palce,zajtra poradňa,trošku sa bojim,ako vždy,ale hádam,že dobre bude všetko....od dnes to mame za necelých 9 týždňov,už sa začínam aj trošičku báť pôrodu 🙂 .chystanie hniezdočka v plnom prúde,kočík sa tuninguje v garáži(manžel vylepšuje kolesá) vecičky pripravené na opratie a cez víkend sa ide po postieľku.babenky je tu niektorá,ktorá bude rodiť inak ako prirodzene?(epidural,či cisarsky..)ja ak bude všetko ok,chcem len prirodzene...

annamary27
2. jan 2013

@jaja102 ahoj,mne od začiatku tehu odporúča dokina cisársky,že to mám vybojované miminko,tretie ivf,tak aby sme nenechali nič na náhodu.Uvidím ešte čo na to pôrodník,ktorého si ideme teraz v januári vybavovať.
@bique
Dnes som bola omrknúť kočíky,ale čím viac vidím,tým menej viem.Ale v tom obchode mali aj nábytok,čo som malinkej objednala-juj aký bol pekný,tak som rada,že aj naživo vyzerá tak dobre ako na nete 🙂)). Veci,čo som dostala od kamarátky pre malú som si roztriedila a zapísala a pomaly začnem s nákupom aj ja.

egyptanka
2. jan 2013

@jaja102 fuuuuha pripravy v plnom prude. Ja som si dala predsavzatie, ze do konca januara vsetko nachystam, poperiem, pripravim tasky do porodky, doobjednam plienky.
Ja si uzivam pohodicku, starsiu dceru si zobrali svokrovci aj na noc tak oddychujem.

carrie28
2. jan 2013

Ahojte 🙂 Práve som natrafila na túto tému 🙂 Má tu niektorá z vás termín 28.marca? 😉

maggie37
2. jan 2013

@carrie28 ahoj ja mám 29.3. 🙂

bique
2. jan 2013

@annamary27 tak prebalovaciu komodu uz mam doma, kociarik objednany, postielka s komplet vybavou tiez, uz len nech vsetko dojde a je take aj rozmerovo ako pisali, ze je a ako to vyzera na obrazku 😀 ja som tiez mala z vyberu kociara misung, ale rozhodli rozmery vanicky 😉 a kedze komodu mam uz k dispozicii, pomalicky zacnem prat veci a pekne ukladat do suplickov 🙂 iba takto ziskam prehlad, co este potrebujem... preto sme ju aj takto v predstihu poriesili...