Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
@lubika39 ja pochadzam z vychodu ale byvam v dedinke pri Bratislave 😉 Urcite budes potrebovat surodenecky kociarik, je ich zopar v ponuke, ale nove su dost drahe.... Dcerka bude este malinka ked sa jej narodi surodenec, urcite sa bude chciet vozit v kociariku a hlavne to bude pre teba praktickejsie chodit s detickami na prechadzky 😉 A ako sa citis?
ahojte babenky, mne vychádza tiež termín na marec 2013, absolvovala som IVF, tak ak by som sa mohla, rada by som sa pridala 🙂
@michalag to MC na zapade teraz cez prazdniny nie, baba co to asi zakladala teraz ma 2. babo a povedala, ze nevie ci bude od septembra fungovat, ci to bude stihat. Chcela som chodit na plavanie, ale ked som videla tu cenu, hned ma presla chut ☹ tak sa chodim len prechadzat bud pri Hrone alebo do mesta
@emily327 ja ssom byvala 5 rokov v BA, pred mesiacom som sa prestahovala do ZV za muzom, ale este chodim do BA ohladom predaja bytu a do Ikei 🙂)
Pozerala som Phil&Teds Vibe, musi sa mi hlavne zmestit do maleho panelakovehop vytahu a tento zevraj sa zmesti, ale musim ho vidiet nazivo a pomerat a potom kupim tu na bazare 🙂) citim sa celkom ok, jeden den lepsie, druhy horsie, zle mi az tak nebyva, akurat mi vela voni smrdi🙂) hlavne ked dcerku prebalujem, to je uplna katastrofa ☹ ale snad to coskoro prejde. A este by som stale spala, tak ked mala cez obed spi, tak pospim aj ja 🙂))
a ty sa ako citis?
ahojte tak skúste do tej sukromnej pridať aj mňa, dúfam, že s Vami vydržíme až do marca 🙂
@bimbo37 parada, srdecna gratulacia 😉 Je mi vzdy tak smutno, ked citam kolko zien potratilo ( je ich fakt vela) a otehotnelo az na xty krat.
Neviem to pochopit lebo som to nikdy nezazila, mozem len povzbudit a podporit :-* tazko budem pisat niekomu,ze viem ake to je ked som to nikdy neprezila a nemozem mat ani len potuchy ake to je ked zena pride o dietatko ☹ o to viac sa snazim podporit vas aby ste mysleli pozitivne a drzim velmi velmi palce, ste silne zeny a klobuk dole :-*
@noname26
Fiha, nejak sa nam to tu malo hybe.. aj vy mate sem-tam zdurenu sliznicu v nose ako pri nadche? vraj aj to je jeden z priznakov 🙂
aj vy mate take chute? ja presne viem, konecne na co mam chut 😀 prave tlacim zapeceny chlebik a na zajtra rano som si u mm objednala tresku s cerstvymi rozkami a na obed vyprazany syr , hranolky a tatarsku 😀 😀 to je ale zdrava strava :D a potom sa cudujem,ze je mi divne od zaludka ale co mam robit, ked chute nepustia fnuk
Ahojte, môžem sa pridať? Tiež by som mala mať termín v marci. Som v 5tt, ale necítim žiadne tehu príznaky. Nemám naliate prsia, ani ma nebolia, nie je mi na vracanie. Je to normálne? Ďakujem.
žienky dnes som mala nejaký hnedý výtok, je to normálne alebo sa mám niečoho obávať? k dr. mám ísť až 30.7. tak neviem či radšej skočiť už hned v pondelok?
juuj kočky dnes ma celý den bolí podbruškom taka pichavá bolesť, po chvíľočke prestane a začne zas...len dúfam že sa nič nedeje k lekárovi ideme v stredu :((

@lubika39 moc tu toho nie je ☹ na Zapade bolo niekedy Materske centrum ale ci to este funguje, netusim. Inak v celom meste nic take nie je čo je škoda ☹ ☹ ☹