icon

Marcovky 2013

emily327
29. jún 2012

Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*

michalag
20. júl 2012

@lubika39 moc tu toho nie je ☹ na Zapade bolo niekedy Materske centrum ale ci to este funguje, netusim. Inak v celom meste nic take nie je čo je škoda ☹ ☹ ☹

emily327
autor
20. júl 2012

@lubika39 ja pochadzam z vychodu ale byvam v dedinke pri Bratislave 😉 Urcite budes potrebovat surodenecky kociarik, je ich zopar v ponuke, ale nove su dost drahe.... Dcerka bude este malinka ked sa jej narodi surodenec, urcite sa bude chciet vozit v kociariku a hlavne to bude pre teba praktickejsie chodit s detickami na prechadzky 😉 A ako sa citis?

bimbo37
20. júl 2012

ahojte babenky, mne vychádza tiež termín na marec 2013, absolvovala som IVF, tak ak by som sa mohla, rada by som sa pridala 🙂

lubika39
20. júl 2012

@michalag to MC na zapade teraz cez prazdniny nie, baba co to asi zakladala teraz ma 2. babo a povedala, ze nevie ci bude od septembra fungovat, ci to bude stihat. Chcela som chodit na plavanie, ale ked som videla tu cenu, hned ma presla chut ☹ tak sa chodim len prechadzat bud pri Hrone alebo do mesta

michalag
20. júl 2012

@lubika39 je to o nicom. Mna uz nebavi stale dookola chodit tou istotu trasou, alebo na dvor. Potrebujeme zmenu, aj ked ta pride v marci 🙂

lubika39
20. júl 2012

@emily327 ja ssom byvala 5 rokov v BA, pred mesiacom som sa prestahovala do ZV za muzom, ale este chodim do BA ohladom predaja bytu a do Ikei 🙂)
Pozerala som Phil&Teds Vibe, musi sa mi hlavne zmestit do maleho panelakovehop vytahu a tento zevraj sa zmesti, ale musim ho vidiet nazivo a pomerat a potom kupim tu na bazare 🙂) citim sa celkom ok, jeden den lepsie, druhy horsie, zle mi az tak nebyva, akurat mi vela voni smrdi🙂) hlavne ked dcerku prebalujem, to je uplna katastrofa ☹ ale snad to coskoro prejde. A este by som stale spala, tak ked mala cez obed spi, tak pospim aj ja 🙂))
a ty sa ako citis?

lubika39
20. júl 2012

@bimbo37 gratulujem a vitaj medzi nami......cakas prve?

michalag
20. júl 2012

@bimbo37 vitaj medzi nami tehulkami 😵

noname26
20. júl 2012

ahojte tak skúste do tej sukromnej pridať aj mňa, dúfam, že s Vami vydržíme až do marca 🙂

bimbo37
20. júl 2012

@lubika39 ano, prvé a vymodlené. tak dúfam, že to spoločne s Vami dobojujem až do marca 🙂, budem veľmi rada.

emily327
autor
20. júl 2012

@noname26
@bimbo37 urcite ano 😉 Mysliet pozitivne a vsetko bude ok 😉 Na to je aj tato tema aj ine, aby sme sa navzajom podporovali a pomahali si 😉 Kedykolvek budete potrebovat, tak napiste.

bimbo37
20. júl 2012

@emily327 oki, diki. no ja myslím pozitívne stále, teším sa veľmi. len ešte stále tomu nemôžem uveriť, že nám to vyšlo na prvý IVF.

noname26
20. júl 2012

@emily327 no my sme uz o babatko prisli velakrat ☹ tak obavy su na mieste, ale zaroven verime a tesime sa z kazdeho dna, co je uspesne za nami 🙂

emily327
autor
20. júl 2012

@noname26 tak to ma velmi mrzi, verim, ze tento krat to uz bude ok a dostiahnete to do uspesneho konca, budem velmi velmi drzat palce :-*

michalag
20. júl 2012

@emily327 ty nevies nieco o @lea1333 , uz sa dlho neozvala 😕 . Ja len dufam ze su v poriadku

emily327
autor
20. júl 2012

@bimbo37 parada, srdecna gratulacia 😉 Je mi vzdy tak smutno, ked citam kolko zien potratilo ( je ich fakt vela) a otehotnelo az na xty krat.

Neviem to pochopit lebo som to nikdy nezazila, mozem len povzbudit a podporit :-* tazko budem pisat niekomu,ze viem ake to je ked som to nikdy neprezila a nemozem mat ani len potuchy ake to je ked zena pride o dietatko ☹ o to viac sa snazim podporit vas aby ste mysleli pozitivne a drzim velmi velmi palce, ste silne zeny a klobuk dole :-*
@noname26

emily327
autor
20. júl 2012

@michalag neviem moja, aj mne je to divne, lebo ona bola stale online a prispievala kazdy den a viac krat.... mala tie problemy, kto vie ci si ju nenechali v nemocnici :-/ dufam,ze je v poriadku... ( inak mala ist na tu brigadu, tak neviem ci uz nepracuje)

noname26
20. júl 2012

@emily327 dakujem, niekedy veru potrebujeme podporit, ale bodaj by uz to teraz vyslo, toto tehotenstvo je od zaciatku dake ine, tak snad je to dobre znamenie🙂 nasa uloha je teraz vydrzat do kontroly v polke augusta, tak dufam, ze tam konecne uz zacujem bit srdiecko

tasha
20. júl 2012

Fiha, nejak sa nam to tu malo hybe.. aj vy mate sem-tam zdurenu sliznicu v nose ako pri nadche? vraj aj to je jeden z priznakov 🙂

emily327
autor
20. júl 2012

@tasha no ja mam sopel stale ( chronicke dutiny) ale najhorsi je taky, co mi steka do hrdla a z toho ma nadrapuje ☹ Ono priznakov v tehu je strasne vela a je to hrozne individualne...

emily327
autor
20. júl 2012

aj vy mate take chute? ja presne viem, konecne na co mam chut 😀 prave tlacim zapeceny chlebik a na zajtra rano som si u mm objednala tresku s cerstvymi rozkami a na obed vyprazany syr , hranolky a tatarsku 😀 😀 to je ale zdrava strava :D a potom sa cudujem,ze je mi divne od zaludka ale co mam robit, ked chute nepustia fnuk

sapfo04
21. júl 2012

@emily327 ja mám skôr nechute 🙂 ráno mi je tak zle že mi zaberie ked zjem suchý rohlik a dám si hlt coca-coly 😀

soni1
21. júl 2012

Ahojte, môžem sa pridať? Tiež by som mala mať termín v marci. Som v 5tt, ale necítim žiadne tehu príznaky. Nemám naliate prsia, ani ma nebolia, nie je mi na vracanie. Je to normálne? Ďakujem.

emily327
autor
21. júl 2012

@soni1 ahoj, vitaj medzi nami 😉 Ano, aj to je normalne, neboj to este len pride 😉 A mozno nie... hlavne,ze si tehu, to je najdolezitejsie, vela z nas ti bude len tisko zavidiet, ak ti bude takto cele tehu 😉 Kedy sa chystas k Dr.?

tasha
21. júl 2012

@emily327 uf, tak ja som prve tehotenstvo prezila len na vyprazanom syre s hranolkami a tatarkou a este hroooozne mi isla na chut kysla kapusta a cokolvek z nej vyrobene 😀 momentalne frcim na uhorkovom salate 😀

tasha
21. júl 2012

@soni1 tak to si stastna zena 😉

soni1
21. júl 2012

@emily327 Ďakujem za privítanie. Doktorka ma objednala až na 15.8., takže ešte mám čas.

soni1
21. júl 2012

@tasha A ty máš nejaké nevoľnosti?

sapfo04
21. júl 2012

žienky dnes som mala nejaký hnedý výtok, je to normálne alebo sa mám niečoho obávať? k dr. mám ísť až 30.7. tak neviem či radšej skočiť už hned v pondelok?

kristina79
21. júl 2012

juuj kočky dnes ma celý den bolí podbruškom taka pichavá bolesť, po chvíľočke prestane a začne zas...len dúfam že sa nič nedeje k lekárovi ideme v stredu :((