Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
@tasha duuufam lebo tieto stavy velmi dobre poznam a bez nejakeho spreju do nosa by som sa zblaznila...ja som myslela ze som prechladla ale uz to trva niekolkodni a ziadna zmena ani k lepsiemu ani k horsiemu a vzdy je to len navecer...
@karmelka77 tak si sem-tam daj kvapky s morskou solou, tie su v pohode, nos sa precisti aj od necistot.
ahojte, pridate aj mna ? tiez nam to vychadza na marec 2013 🙂
tak.. za 2 hodinky ideme na sono už sa nevieme dočkať 🙂
@kristina79 tak držím palce, daj potom info ako si dopadla 🙂
@bimbo37 tak 7tt a 4 dni 🙂 srdiečko bilo ako zvonček všetko je tak ako má byť, knižku dostaneme 20.8. a termín vypočítal doktor na 9.3...... noo bude sranda trafiť sa lebo aj sestrin malý je je 9.3.
@kristina79 no super, to je paráda, tak držím palce ja idem až 7.8. tak som zvedavá.
@bimbo37 nevedela som sa dočkat to čakanie je hrozné, ale uz som pokojná tak len nech je všetko ok a tebe držím palce nech ti to rýchlo ubehne
@kristina79 no ja viem presne ako si sa nevedela dočkať 🙂, ja som tak strašne potrebovala vedieť, či sú tam dve bodky alebo jedna, lebo všetci ma strašili, že po IVF budú dvojičky, tak to som išla v utorok môjmu gynekológovi, ten mi len pozrel, čo a ako, a povedal, že len jedna bodka je tam, tak ked som to videla na vlastné oči tak som bola už spokojnejšia. Ale teším sa do centra na sono, tam mi povedia viac, a hlavne budem počuť už aj srdiečko. Tak tiež sa už neviem dočkať. A máš aj foto?
@bimbo37 áno mám je tam machuľka má 13,30 mm 😉 do ktorého centra chodíš? ja do gynfivu
@kristina79 jej to je super, tak to si vypýtam aj ja potom foto, ja tiež do gynfivu 🙂
@kristina79 a ku komu chodíš?
Baby poradte nieco na bolave hrdlo ☹
@bimbo37 k dr. Harbulákovy...foto určite dá aj prvý krát dal aj ked bolo vidiet iba vak bez bábatka... 😉
@emily327 skús kloktať šalviou alebo repíkom uvar si silný čaj a tým pravidelne kloktaj nejec lieky ani cmulacie tabletky, neodporučaju to...
@kristina79 mimochodom môžem k vám do sukromky?
@kristina79 aj ja k nemu chodím, tak som zvedavá.
@emily327 homeogene alebo homeovox to su homeopatika, jedno na hrdlo, druhe na hlasivky - je to bezpecne. Ja k tomu pijem caj v ktorom mam nakrajanych par kuskov zazvoru, na dezinfekciu. ale na ten sa vraj treba radsej opytat v lekarni ci sa moze, hoc mne to po manzelovi odkazala lekarnicka na nevolnosti
Baby ahojte, tak predstavte si, ja ešte stále nemám žiadne príznaky, mne vôbec nie je zle. Prsia sem-tam pobolievajú, aj kríže aj podbruško, ale inak akoby som ani tehu nebola. V pondelok idem na všetky tie možné odbery a potom 15.8. som objednaná k doktorke.
Mne je zas baby tak zle že cely den sedim v kúpeľni pri wc a cakam kedy sa zas vyvraciam. :(
Caute ako sa vola sukomka? dakujem
@barborapol Marcovčata-marcovky 2013 - nase zazitky z drobcami v bruskach 🙂
ahojte, baby, tak dnes som bola na odbere krvi a niesla som aj ranný moč. Do poradne idem až o dva týždne, tak si ešte počkám chvíľu. Neviete mi poradiť, čo všetko budú zisťovať z týchto odberov? ĎAkujem. Ak by sa dalo, pridajte aj mňa do súkromnej, vďaka.
@noname26 rada by som do súkromky 🙂 termín mám 9.3. 🙂
KOCKY VSETKY CO CHCETE DO SUKROMKY PISTE @lea1333..momentalne JE MENEJ DOSTUPNA TAK TRPEZLIVOST 😉

@karmelka77 tehulky maju sem-tam opuchnutu sliznicu v nose, ale myslim, ze by to malo byt len v 1.trimestri 😉