Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

@ktochytavzite nas ma cerstvo tri mesiace a ma taketo spanky: cca 5.30-6.00 vstavame. Okolo 7.30 prvy polhodinovy slofik🙂 potom doobeda dvoj-trojhodinovy spanok. Poobede dvojhodinovy spanok a okolo siestej este jeden polhodinovy slofik🙂
@bobricek1979 dakujem 🙂
@ivka2112 tak to máš super naša max polhodku po papani každom
@ivka2112 cize este 4?Ach to este aj tak cela;(
@nikusiak9 no to som už zistila ze robím chybu nechce byť v postieľke cez deň plače a večer je tiež plač ale zaspí od únavy co mam robiť
@mamky2277 vitamín K?ten som nedávala iba vigantol dávam a ten sa dava do roka
@chovanova43 a skusila si sa s nim aj mimo spanku hrat v postielke? Nech si zvyka na nu?
@chovanova43 nie do troch? Vitamín K sa dáva proti krvácaniu novorodencovi
@chovanova43
My máme dennu a nocnu postielku. V tej cez den, ked ju polozim tak zacne revat, lebo vie, ze ju tam odkladam ked idem na WC alebo nieco robim... A tak sa vzdy s nou este chvilu hrám / aj ked mi uz ide mechur prasknut.../ no a ona sa ukludni a potom je v pohode a nevadi jej tam byt....
Teraz ju vozim s tou postelou po dome, ked varím, tak si ju dám do kuchyne, dám jej hrazdicku a je tak na 1,5m odomňa, kuká na mna a sem tam sa jej prihovorím...A je spokojná...
@bobricek1979 vit K ale mozu pichnut muskularne do nozicky a ptm iz kvapky netteba davat vobec.
@ktochytavzite aha no to neviem naša to brala v kvapkách tri mesuace
@kathhii u nás sa ráno vstane prvé spinkanie cca o desuatej je pod hrazdickou sama sa uspi no spi max polhodinku potom sa hráme cvičíme aj na puzzle podložke pretaca sa a slinta kričí o dušu zase paoanie tak spánok približne okolo 12stej to dávam už do postielky dúfam sa jej spánok zlepší no zatiaľ to tak nevyzerá a tak poobede do kočíka posledné spanie to už je dlhšie. Večer kúpeme cca 7pol8ako kedy je unavená niejedy už o pol7a posledné papanie a zaspáva dám do postielky pustím hudbu na pestunke a spinkame niekedy sa budime o tretej niekedy az o piatej rekord bolo pol 7no väčšinou jej sana dávam o tej tretej jej to cez deň chýba si myslím. V poslednej dobe veľmi slinta je mrzuta mám pocit že dolné zubky sa tlačia no uvidíme
@kathhii tak presne
@chovanova43 no mi sme nakoniec zmenili aj vigantol na Devit
@nikusiak9 nie to som neskúšala hrame sa na posteli
@kathhii aj môj sa v hrazdicke alebo kresielku výhra sám
@mamky2277 aha a kvôli čomu?
@bobricek1979 jaj tak som netušila
@chovanova43 poculi sme ze moze sposobovat zapchu ....
Nechate vyrevat deti v kociku??
Baby môj malý plne Kojeny nekakal dva týždne, viem ze materské mlieko je ľahko stráviteľné ale nieje to už veľa? Je kľudný bruško mäkké prdiky ma riadne smradlave mam to nechať tak? Mate skúsenosti?
@mamky2277 aha no práve som tu písala ze malý mi nekakal dva týždne nemá žiadne problémy bruško mäkké a tie prdiky uff hrozne
@ktochytavzite nie môj je rád v kočíku mrnci tak dve minúty asi a keď nespi hra sa s hrkalkou
@chovanova43 daj rekt rurku,jednorazovo mu neublizis.
@ktochytavzite nie
Duevcence ako ste na tom zo zubkami? Moja strasne slinta je nervozna a j3by mohla prehltne si ruku
A ešte sa chcem spýtať tie co dokrmujete davatte od troch mesiacov cumlijky s väčšou dierkou?
@chovanova43
Moja nekakala 10 dní... a teraz máme stolicu tak raz za tyzden.. Tie 2 týždne by este mohli byt...

@mamky2277 len do troch mesiacov