Marcovky 2019
Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

Mne vychádza termín na 10.4...ale u mňa to tentokrát, ak bude všetko v poriadku bude v marci 🙂
@ivankalaco A od čoho ten termín závisí ? 🙂 od vývinu dieťaťa ?
@valer88 Najprv to vypočítajú podľa poslednej menštruácie a potom to upresnia podľa vývinu dieťaťa (ovulácia mohla byť skôr alebo neskôr).
@valer88 A ešte by som k tomu dodala, že iba 5% detí sa rodí v ten deň, ako je termín pôrodu 🙂
Aký máte dnes deň ženy? 🙂 Ja by som celý deň prespalaa.... Zzzz
Mne je skoro stale zle od zaludka...plus ta unava..zatial som dost malo funkcna aspon som obed navarila..za tyzden doktorke neviem sa dockat ako dopadneme..
Baby aj vy máte takú strašnú chuť v ústach ? ja už neviem čo by som si dala..môžno by pomohli žuvačky však? som bezradná..inak na vracanie mi nebýva ale ten žalúdok a tá chuť..pomoc.
Dievčatá chodíte niektoré do práce,ako to dávate? Mne je ťažko od žalúdka,a z toho celodenného sedenia má trocha pobolieva podbruško,tak rozmýšľam nad pnkou😞
@wewuliatko174 držím palce nech je všetko ok ❤️
Pridávam sa 😊 po troch rokoch snaženia s PCO sa zadarilo, mám termín 2.3. 2019
Taktiež som celý deň unavená v kuse, ale najviac ma trápi to nafúknute brucho...nic mi nepomáha...no nic budem sa tváriť ze to je uz tehu bruško 😀
@zuzanicenka presne,aj mňa sa mm stále pýta prečo len spím 😁 že to dačo nedobre😁
Čaute baby , pridávam sa kvam 🙂 som v 7+5tt ale dnešný ultrazvuk ukázal menej 6+6tt podľa veľkosti embrijka , doktor povedal že to je v poriadku ale už zasial domna obavy 😑tak dnes celi deň guuglim a hladam diskusie čo baby písali, termín mám koncom marca 26.3.2019, tak dúfam že drobček dorastie tak ako ma ✊hlavne dobojovať do šťastného konca 🙂 držím nám všetkým palce 🍀✊🙏
@bona69 😂 akokeby si o mojom mm písala 😂 ale to sa nedá ja si fakt musím pospať 😀
Aj ja sa pridám ku Vám predpokladaný termín 4.3.2018
Čakáme naše prvé bábätko.
@vikuss07
@zuzanicenka
@danulikkk
my 3.3. 🙂 niektorá z vás z okolia PE?
Partizánske, Bojnice
@qirfa ja som z okolia Hlohovca z jednej dedinky 🙂 a termín hneď pred vami 2.3. 😊 ale možno sa nám to obom posunie na február, uvidíme 😉 inak v Bojniciach som bola na gynde na jeden zákrok a je tam tak strašne super doktorka mladá už neviem meno že keby to nie je tak ďaleko, tak aj rodiť by som k nej šla 🙂
@zuzanicenka blondínka, malá 😉
Inak baby, čo ste v 10.tt, tiež pociťujete plnosť v pošve? Ako keď máte už "plný" tampón? Mňa to vždy na večer prepadne, taký pocit ako by som tam mala bublinku. Ako by bol krčok úplne dole, vpredu.

@valer88 Ja som mala termín 27. 12 a syn sa narodil 2.1. 🙂