icon

Marcovky 2019

qirfa
27. júl 2018

Žienky, kočky, ktoré čakáme marcových zajkov, narciskov?

sticker
majkaaaaaaa
9. aug 2018

@ivka2112 predpísali mi duphaston,ascorutin, dicynone

ivka2112
9. aug 2018

@majkaaaaaaa ja az buduci piatok, ale pokial by sa to zhorsilo, tak mam prist hned.. a inak - aj teba pobolieva brusko? Mne sa ďzda ze viac ako bezne, len neviem ci to nie je tym ze lezim a sa sledujem velmi.. ked cez den pracujem a tak tak to mozno az tak nevnimam..

majkaaaaaaa
9. aug 2018

@ivka2112 bruska ma neboli, teba áno? Neviem ako to cez víkend vylezim, keď už teraz mi je dlho... kedy aspoň tak horúco nebolo 😥 ty berieš nejaké lieky?

ivka2112
9. aug 2018

@majkaaaaaaa mna trosku sem tam pichne, potaha, zaboli, ale dufam ze to su len nervy vsetko.. ja som dostala len take bylinky, moj doktor povedal, ze to mi staci. Aj mne je dlho, nie sommzvyknuta tak vylihovat☺️ Ale ako si povedala,aj dieru do gauca vylezime ak treba 🙏🏻🙂

majkaaaaaaa
9. aug 2018

@ivka2112 zvládneme to 🙏🙏🙏 musíme myslieť pozitívne 🤗

qirfa
autor
9. aug 2018

@ivka2112
@majkaaaaaaa držím nám palce kočky

pipcation
9. aug 2018

@pipinulkaa
@ivka2112
Ahojte. Tak mame po kontrole. Srdiecko krasne bilo. Vraj sme trosku pozadu ze podla neho nie som v 7 tyzdni ale v 6. Inak si sa pytala na tie rozmery tak gestacny vak neviem ale plodik ma 5mm a zltkovy 4mm.

ivka2112
9. aug 2018

@pipcation super, tesim sa, ze je vsetko u teba ok🙂 ja som 6tt+4 a drobec mal tiez 5,6 mm, tak mame skoro rovnakych velkacov🙂🙂🙂

ivka2112
9. aug 2018

@majkaaaaaaa presne tak🙂

pipinulkaa
10. aug 2018

Zenicky ako prežívate tieto horúčavy???

zuzzuzi909
10. aug 2018

zienky ja mam termin 13.3. zatial sa citim fajn a tehotenstvo si uzivam. 🙂 kazdej jednej drzim palceky 😉 vsetky to zvladneme 👍🙏

wewuliatko174
10. aug 2018

@pipinulkaa horucavy su pre mna zabijak..ani s velkym bruskom by neboLa sranda ale nakolko mi byva zle,nizky tlak je to tak ze vacsinou som doma,max na vecer sa prejdem s muzom a dcerkou..ja dufam ze aj pocasie sa umudri a v 2 trimestri si to viac uzijem

zuzanicenka
10. aug 2018

@pipinulkaa mne ani nebýva zle a to tie horúčavy ledva zvládam..strašne nervózna som, stále mokrá len do sprchy celý deň chodím 😑 túto noc som ani spať nemohla 😶

zuzanicenka
10. aug 2018

Baby moje ja mám takú asi trocha hlúpu otázku 😑 ja viem že keď sme tehotné nikto nerieši postavu (hlavne nech je malinké zdravé to je jasné 😊) len ja som predtým ako som sa dozvedela o tehu som plánovala troška schudnúť aj som myslela že nám to pomoze otehu..akože nemám nejaku mega nadváhu ale takú miernu noo...len ja som teraz vyšla z vysokej školy a tam som strašne pribrala 😖 lebo tam samé zadania výkresy a ťahala som veľakrát nočné aby som postihala všetko a sladké po nociach jedla aby som vôbec mala silu ísť na druhý deň do školy..a už konečne idem ku otázke.. samozrejme teraz neriešim postavu len nech je malinké zdravé len po pôrode ako? Podarilo sa zvládnuť nejaké kilečka zhodiť? Najmä tie čo už to máte za sebou..ja viem že nejde o postavu len sa takto necítim dobre 😢 predtým ako som nastúpila na výšku som mala idealnu váhu a veľmi dobre som sa citila 😢 chýba mi to...

pipinulkaa
10. aug 2018

@zuzanicenka
@wewuliatko174 presne aj ja každé ráno mokrá ako mys.. ja ešte pracujem ako veduca v rodinnej krčme, tak si to viete presatavit. Doma ešte dvaja malý čerti 🙂 takže som rada keď si sadnem večer k telke.. ja mám tiež nízky tlak, krv sa mi z nosa skoro každý deň púšťa.. na nervy

pipinulkaa
10. aug 2018

@zuzanicenka ja som v oboch prvých tehotenstvach schudla prvé tri mesiace 5kil potom som začala "tehotenský" priberať. Inak keď som bola prvý krát tehotná pred tehotenstvom som mala 65kil po pôrode 52 po druhom pôrode držím tých 55kil tak uvidíme ako to pôjde ďalej 🙂 ale kašli teraz na váhu to budeš riešiť keď sa mali je narodí.. 🙂

misa1308
10. aug 2018

@zuzanicenka presné toto aj ja riešim, kedze ja som za svojho " mladí" mala extra veľkú nadvahu a sama som si prešla peklom, zatala som sa a schudla cca 35 kg... konečne som vyzerala jak človek a teraz z každým pribratym dekom horšie a horšie výčitky 🙄 len sa utesujem tým mojím milovaným bejby a po pôrode v momnte začnem makať....

martaniana
10. aug 2018

@zuzanicenka ono záleží aký budeš typ keď budeš kojiť, lebo sú baby ktoré keď začnú kojiť v momente kilá idú dole ani nevedia ako takže nemajú problém a sú baby ktoré keď koja stoja na váhe alebo dokonca ešte niečo priberú aj keby sa na hlavu postavili nechudnú nedá sa im a schudnú až potom keď prestanú kojiť. Zistíš až po pôrode do ktorej skupiny budeš patriť.

lokorave
Autor odpoveď zmazal
zuzanicenka
10. aug 2018

@misa1308 neboj po pôrode budeme spolu silno makať 😊💪
@martaniana joooj bodaj by som bola ten chudnúci typ 😀 ale šak snáď sa nejako po pôrode dám dokopy a konečne budem normálne vyzerať 😁 ďakujem pekne baby 😊 len horšie že som každý deň doma, že nie som stále v pohybe a ešte som jedna z tých šťastnejších čo nemá nevoľnosti (aj keď mne by ich bolo treba na tú moju postavu 😁) takže ešte viac mi chuti papať..ale aspoň bežecký pás tu mám tak sem tam si dám aspoň rýchlu chodzu..

jetfemme
11. aug 2018

Pridávam sa. Dcérka má rok a pol a cakame nový prírastok. Termin marec a presný dátum až neskôr na najbližšej kontrole. No veľmi som zvedava ❤️

wewuliatko174
11. aug 2018

Dievcata akonahle som si zadala do blogu ze son tehotna a TP tak ma to hodilo do skupiny marcovky,nechcelo ma to predtym pridat..keby daco vidime sa aj tam..

pipinulkaa
13. aug 2018

Ahojte dievčatá tak ako sa máte ?

bona69
13. aug 2018

@pipinulkaa tak ja sa chystám akurát do práce,ale vôbec sa mi nechce, ľahla by som si a spala😀 aj vy máte niekedy za deň z ničoho nič taký neskutočný pocit hladu,mne je až zle a strašne ma začne bolieť žalúdok,až mdloby na mňa idú 😣aj teraz,pred chvíľou som zjedla polievku a teraz mi tak neskutočne skvrka v bruchu až mi žalúdok zmyka😁 už aj idem niečo zjesť 😀❤️

jetfemme
13. aug 2018

No ja som dnes z hematologie dosla s vysokou hodnotou D-dimeru a injekciami. Každý vecer si budem pichat do brucha. Ufff. Dúfala som, že pri druhom bábätku sa tomu vyhnem. No smola a to ešte horší výsledok, ako pri natalke. Už som poplakala, lebo neznášam.😭

qirfa
autor
13. aug 2018

@pipinulkaa štandardne 😀
@bona69 dnes ráno som zjedla broskyňu a o pol hodinku mi už tak špatne prišlo, už si pýtalo: "mama, hoď niečo" 🙂 inak bruško rastie, kilo sme schudli, a to sme ani nezvracali.

qirfa
autor
13. aug 2018

@jetfemme tiež pichám heparín.. do bruška už nie, tam už riasu nespravím, ale do nohy jednej druhej TAM je toho stále dosť 🙂

jetfemme
13. aug 2018

@qirfa nespravis riasu? Ja pri Natalke som pichala do brucha asi do 6 m xix

pipinulkaa
14. aug 2018

Aj vy sa cítite ako by ste boli v piatom mesiaci?😀. Ja mám pocit že mi bruško dosť narástlo

wewuliatko174
14. aug 2018

@pipinulkaa niekrdy ho mam tak nafuknute akov5 mesiaci hehe..uvidime ci bude rast rychlejsie..pri prvom fakt az okolo5-6 mesiaca vykukla brusko ze to bolo namne vidiet