Nádejné septembrovky 2013
Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@marseillka to nasa reve na kazdeho kto sa na nu co i len pozrie zazrak ze dneska u doktorky nic som trpla este ju aj na rukach drzala a nic ale zas bola som v zornom poli a stale som jej kecala. ze 10-15min si preklada hracku to sa u nas este nestalo ledva som ju u doktorky oblieka cela spotena nove hracky podlozky a co ja viem co stetoskop az tym mi usla na druhu stranu kym som jej dala tricko doktorka sa smiala ze s nou mam co robit ked som ju posadila inokedy sedi ako torta tak just sa hupla na brucho a davaj prec.
@nika1985 my sa este neplazime hehe tak nas to este caka take uteky 😀 mam sa na co tesit teda. Inac mas moj obdiv, smekam klobuk pred tebou vacsinou si sama na dve deticky plus naramky a torty...a ja sa obcas vecer stazujem ze aky sme mali nekludny a umrncany den.
@marseillka dakujem a este plus capice ale ja si pri tom neskutocne oddychnem aj teraz tu hackujem starsia mi nakazala ze chce celenku do skolky na uska ze sa jej capica nepaci ze je velka aj ostatny maju iba celenky tak musim makat 😉 je to lepsie ako sediet pri telke takto po mne aspon nieco ostane 😉 nie len zmyta dlazka a zjedeni obed
http://www.familyzone.sk/2013/09/01/najcastejsi...
kocky davam o pozornosti,pekny clanok co robit a nerobit s detmi do 1 roku 😉
baby kolko krat kakaju vase deti? Mne sa zda ze nasa nejako vela kazda plienka je okakana ale nie ze sprt ale poriadne a to uz odvtedy prikrmujeme. Neviem ci je to normalne alebo to mam spomenut doktorke. cca 4-5x denne
@nika1985 no tak my ked sme boli na mliecku len tak ledva raz za dva-tri dni sme kakali. odkedy papame obed masovo zeleninovy, abo len zeleninovy, tak kakame kazdy den, a niekedy aj dva krat, sem tam aj tri.ale to treti krat je len tak troska, akoby ostatok. a nejdu jej dalsie zuby? vraj vtedy sa viac kaka som pocula.
Baby moj maly nema este ani jeden zub. Ako su na tom vase deti?
@jhanusik
ani nas nema🙂 a ani kamoskin septembrovy..a sused septembrovy ma 8!!! brutal
@jhanusik my tiez sme bez zuba 🙂 niektore deti az v 9-10 mesiaci maju prve, tak no stres 🙂
@marseillka
@dobromila1111 tak to ste ma ukludnili 🙂 inak maly je velky ma 74 cm len zubky mu tak rychlo nerastu...
@jhanusik
Tak to je dosť veľký🙂 náš má okolo 68 a mám pocit,že je to už dosť veľké bábo🙂
Baby, plazia sa vase deti? Nam sa velmi nechce.... Maly sa rad gula a tym sa dostane ku kazdej hracke,ktoru chce... 🙂
@maminab
nas uz zacal stvornozkovat :p
@jhanusik my mame o 10cm menej 🙂 tak bohvie ako to je 😀
@maminab ani u nas plazenie, len prevraty z chrbta na brusko a naopak, a tiez sa dokaze takmer vzdy dostat za tym co chce.ako uz dviha zadok, a naznaky mozno aj su, ale jedine tak okolo svojej osi 😎
My dnes prvy krat sme povedali baba 🙂 skoda ze nie mama 😀
ani nasa nestvorkuje plazi a kyveme sa tak ze lakte a kolena dopredu a dozadu, 5zubov a 6nam lezie baba a papa povie a dneska je cely den s tatinom lebo starsia ma vysoke horucky tak si musel zobrat dovolenku a co sa nenaucila ze tata mna z nich porazi ani jedna nie mama 😒 skor
ak sa mi podari supnem sem foto mame dva dole a dva hore ale nie predne ale bocne vyzera ako upircek 🙂

@nika1985 tak my bud grgneme do par minut alebo az niekedy po 2 hodkach ale len tak 20ml snad to je. Ale po novom betarka ako zacala sa pretacat z chrbta na brucho tak co robi-po jedle nechce odgrgnut, tak ju opatrne polozim a ona v momente sa sibalka pretoci na brucho, natiahne za hrackou a uz aj co to vygrcia. No 8-ale nic hrozne.( nasa ako kedy, obcas vydrzi aj 10-15 minut si prekladat hracku abo kukat po izbe na bruchu a inokedy ako vy, idem na vecko a uz ziapoty 🙂 a dnes prvykrat u pediatra revala-uz rozpoznala neznamu osobu 😀