Narodení v decembri 2009. Nájde sa ešte niekto?
K založeniu témy ma inšpirovalo "stretnutie" s maminkami tu na Koníkovi, ktorých detičky sú rovnako vekovo ako naša Emča 🙂
Taak hor sa seem 😉
Holky, sem se chtěla zeptat, v kolik vám prcci ráno vstávají a kolik toho ještě naspí přez den? Náš malej vstává mezi 6-7 ráno, dnes teda vstal už v 5.50, o půl deváté už zase spal a spí ještě teď. Většinou spí ty dvě hodiny dopoledne a dvě odpoledne.
@miska9 Ahoj 🙂 Adámek usíná mezi 19-19.30. Je jak hodinky. Kolem půl 7 vždycky dostává kašu k večeři a jakmile ještě o té půl 7 není, tak je protivnej. Občas se stane že usne ještě před sedmou, ale snažím se ho nějak držet až do té půl 8, aby ráno nevstával o pěti 😀 Dneska se ráno překonal a vzbudil se až v 7.10 🙂 Ale zase v noci víc prodil, tak dospával. Nemohl v noci několikrát usnout, tak vztekle kopal nožičkama a rozčiloval se. No to byla zase noc ☹ Tak su ráda že mě netahal z postele hned o šesti.
@bufina Ahojky, Ríša chodí spát až tak v 20-20:30, ale někdy straší klidně i do desíti 😠 😀 Teď dostává kašičku k večeři kolem půl osmé. Já jsem ráda, že ráno vstává později, chodím spát kolem dvanácté a v noci kojím po dvou hodinách, vstát v šest hodin - to by mě zabilo 😀 Tak se dneska hezky vyspěte 😉
@miska9 Taky mám pocit že mě to vstávání zabije.... Včera jsme tu měli oslavu, Nikolka měla tři roky. Dopoledne jsme s ní byli v Olympii, v dětským koutku, kam můžou děti až od tříl let, takže malej toho moc nenaspal, pak usnul doma o půl 1, spal hodinu, takže od půl 2 byl vzhůru a kolem páté už začal být protivnej. Takže usnul o šesti a dnes vstával v 5.45 ☹ Takže jak půjde mezi 9-10 spát, tak půjdu s ním 🙂
ahojte, ja som tu dlho nebolaaaa....
oliv uz od 17.08 sedi, uz stvornozkujeme, stojime, tancujeme, keca sa vo velkom, mavame, robime tapi tapi, aka velka vyrastie, brm brm brm - ruskou po spodnej pere, na plavani robi pusou bublinky do vody, krasne sa ponara x;o) mame uz 8500g a cez 70cm, tesiiiim sa
ahojte, mozme sa aj my pridat????
@olifcek Ahoj, to je teda šikulka, sem koukala na fotky 🙂 Adámek tak nějak pořád nic.... Začal se zvedat na kolínka, pak to na několik týdnů zase zapoměl a teď už týden zase poctivě trénuje a už se trochu posunuje. Bylo by fajn kdyby konečně začal lozit. teď se pořád nějak plazí a věčně ječí že uvíznul někde pod nábytkem 😀 Jinak měl v 10ti měsících 9,2 kg a minulet týden sem ho měřila a má 73cm. Snaží si sedat, když se má čeho chytit, tak se přitáhne do sedu, nebo když se plazí, tak se otočí na bok a je pak v takovým polosedu opřenej o ručičky. Ale byla bych radši kdyby si sedal až poleze. Tak uvidíme.
ahojte, onedlho oslavime prvy rok nasich deticiek 😀 😀 😀
ahoj, pridavam sa aj ja aj ked asi budeme najstarsi zo skupiny 🙂 rocik oslavime 1.12. 🙂 tak som rada ze je tu takato skupina, aspon sa podelime s radostami a starostami, chcela by som sa opytat ci uz niekto riesi odstavenie ?
Ahojte, to je najednou nových maminek 🙂 Zatím sme tu většinou s mimčama narozenýma 19.12 😀 No letí to strašně ten první rok... My budeme slavit asi dohromady s Ježíškem 🙂 Odstavení zatím neřeším, dokud to bude chtít a nebude kousat, tak budeme kojit 🙂
my sme narodene 5.12. Bohuzial uz nedojcime ☹ a oslavu budeme robit zvlast.....vychadza to na nedelu a urcite pridu babky, dedkovia, tety, ujovia, krstna, krstny...dohromady 10 ludi plus my traja a to je trosku dost na Vianoce. 😅
vitam nove maminky
@bufina já si myslím,že dřív jste to tam měly...ten datum19.12.
My podoobně slavíme narozeniny našeho Lukyho. Má je 25. prosince, tak oslavu vždycky udělám, ale je to průběžně v období vánočních svátků 🙂
@bufina
@olifcek koukala jsem, že vaš dětičky opravdu spěchaly na svět. Tak hlavně že jsou v pořádku a velicí šikulkové 😵 😵
@bufina no, len keby i viac spinkala... chodime bezne po polnoci... a to je i napapana, i vonku sme boli... proste duracelka x;oD pribera, je spokojna, takze neriesim, aspon lekarka, ze je to Ok x;o) zrejme je po tatovi, ktory tiez pred polnocou hajat nejde
a veru temu nam premenovala asi zakladatelka x;o)
@chaala hihi, to ste měli teda taky veselý svátky co? Se těším že si letos užijeme klidný vánoce. Loni jsme chtěli s manželem v pondělí 21.12 vyrazit na nákup dárků a nic z toho nebylo, když se malej v sobotu narodil, takže sme neměli stromek, jedinej dárek a nic. Manžel pak teda ještě něco stihnul koupit, aspoň pro malou. Mně pustili z porodnice na štědrej den, tak jsme byli u manželových rodičů, tam byl stromeček a celkově všechno jak má na vánoce být 🙂
@olifcek Tak to malej spí zatím ještě celkem dost. Dopoledne a odpoledne vždycky tak 2 hodiny a večer usíná kolem sedmé. Je tak naučenej, že když po šesté nedostane kašu, tak je protivnej a kolem té sedmé už taky kňourá a šudlí si oči. To máte veselo, když vám tam tak pozdě večer ještě běhá 🙂
uuuha o polnoci, tak to neviem ... nas chodi o 9 a uz nevieme co s nim 🙂 nas tiez spava este 2x po 1.5 hodine a vstavame okolo 6.30 +/- ... maminky a ake darceky chystate pre drobcov k narodeninam ?
a s tym odstavenim, my sa budeme coskoro stahovat, tak som rozmyslala ze to pojde lahsie, nove prostredie, novy rezim, ale zas neviem ci nebude mat prilis vela zmien naraz

@bufina dakujeme 😅