Narodilo sa vám prvé bábätko presne rok po svadbe?
Alebo na Vaše narodky, či narodky svojho ocka, alebo iného člena rodiny. Mne hej, preto som zvedavá, či je takých deťúreniec plno🙂
No nám sa prvý syn narodil nie presne do roka ale skôr, otehotnela som totiž mesiac po svadbe 🙂 a druhý syn sa narodil dva dni pred mojimi narodeninami 😉
Nam sa babatko nenarodilo na vyrocie, ale som s manzelom narodena v jeden den 16. 8. , len o 7 rokov neskor 😀 a moj svokor, manzelov otec, bol tiez narodeny 16. 8. bol presne starsi od mojho manzela o 30rokov. Mal pekny darcek na 30te narodeniny,
zial opustil nas velmi nahle, pred 1 a pol rokom.
Ale 16. 8. je u nas taky symbolicky datum, oslavovali sme vzdy vsetci traja a zisla sa cela rodina 🙂
A vraj nahoda ? Nahody neexistuju 😎
Nam presne za 9 mesiacov od svadby - 6.6.2009 svadba a 6.3.2010 sa mala narodila 🙂
Môj najmladší synček sa narodil v deň mojich narodenín, takže narodeniny oslavujeme spoločne. 😵
Nam sa dcerka narodila osem mesiacov po svadbe, to vsetci o dusu spasenu pocitali, ci sme sa preto brali :D :D Nasa mala fazulka bola jednoducho svadobny dar zhora, dve ciarky na teste sa objavili presne sest dni po nasom dni D 🙂)
Môj syn sa narodil presne na narodeniny mojej sestry, ktorá mu je aj krstná mama 🙂 a sestrin syn sa narodil na moje (naše) výročie svadby 😉.
Dcéra sa nám narodila do roka po svadbe. A to v deň narodenín môjho otca. Takže o darček preňho som mala vystarané 🙂
Nam sa narodil druhy syn presne na druhe vyrocie sobasa.tak sme si hned aj povedali na sale krasne vyrocie.len ma mrzi uz tomu bude 5 rokov ze ten isty den sme pochovavali otca.co ma mrzi ze som tam nebola.
Já som mala svadbu 27.5.2004 a malý sa mi narodil 29.5.2005.A to 20.5. mám ja narodeniny 🙂
Tak nam vychadza termin na 10dni po vyroci tak uvidime 🙂 a ja som sa narodila mamke v den jej narodeni 🙂 takoslavujemw dve 🙂
Môj prvý syn sa mi narodil 9.11.1993 a svadbu sme mali 7.11.1992 tak to skoro stihol,dalsi syn sa narodil 21.11 môj otec je 22.11, dcérka je 20.9. Svokra je 19.9.,dalsi syn 24.3. Strýko 25.3.,takže vždy s niekým oslavime
nam sa do roka po svadbe narodila tretia dcerka.celkov mame zopar zhod v datumoch alebo tesne po sebe maju narodeniny
Ja oslavujem narodeniny spolu s mojou starsou dcerkou 🙂
Môjmu starému otcovi sa pravnuk narodil presne na 80-te narodeniny, kamarátkinmu dedkovi pravnučka tiež presne na 80-te narodeniny, susedkine 2 dcéry majú narodeniny v ten istý deň.
Hihi. to je pekne. My cakame a termin mame presne na muzove narodky 😉 A ja som sa narodila na babkine narodeniny. Takze to je tiez take pekne 😉

Uplne presne o rok nie ;) ale do roka ano... 😀