icon

Nové maminky z Nitry

solnicka_nr
1. dec 2011

ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂

boska79
1. júl 2012

Kocky, nemate tip na pediatra v nr, ktory bude akceptovat nase neockovanie, da sa u neho objednat na danu hodinu a je fakt dobry?

jfd
1. júl 2012

@boska79 mě pani doktorka Selecká přijde být taková normální. Hexavakcínu povinně a jinak mi nenutila vůbec nic. Naopak, od očkování na 13 kmenů pneumokoka mě zrazovala.

boska79
1. júl 2012

@jfd dik. Kde ma ambulanciu?

jfd
1. júl 2012

na poliklinice na kkčine. jakože zezadu, průchodem, jak jsou taxíky. Je to taková rozumná ženská

moje2deti
3. júl 2012

Prosím Vás, kamoška bude mať súd ohľadom výživného a potrebuje nejaké bloky, doklady o kúpe detských vecí, obuvi, oblečenia, hračiek, potravín a čohokoľvek detského. Prípadne lístky z nejakých podujatí. Všetko za rok 2012 a teraz hlavne za mesiac jún.
Nakoľko býva v Nitre, tak by asi bolo dobré aby to boli bloky z obchodov/drogérie v Nitre a blízkeho okolia.
Vie si ich osobne prebrať v Nitre, alebo prosím za poštovné.
V prípade, že budete potrebovať bloky kvôli reklamácii (obuvi, oblečenia), vráti Vám ich.
Moc ďakujem!
Prosím ak máte záujem jej pomôcť, ozvite sa jej na mejl: valko@atlas.sk kde sa bližšie dohodnete na prebratí.

boska79
3. júl 2012

@moje2deti ja som mala tiez pojednavanie v nitre a bloky som nepotrebovala- len na pravidelne vydavky na kruzky, skola, cestovne, vydavky na byvanie... Sudcovia niesu blbi, vedia ze obliekat sa musi dieta

matamt
3. júl 2012

Ahoj, my sme sa nasťahovali do NR len pred včerom a tiež tu nikoho nepoznám, mám 14 mesačnú dcérku Laurinku a hľadáme tiež niekoho s kým možeme tráviť čas kokčíkovaním, alebo hraním a maminky kecaním. 🙂

bosacka
3. júl 2012

@matamt a v ktorej casti byvate?

matamt
4. júl 2012

bývame v centre na šturovej ulici a vy?

bosacka
4. júl 2012

@matamt my byvame na chrenovej... ja som najviac mamiciek spoznala pri kocikovani - jednoducho som sa prihovorila... no a teraz to ide este rychlejsie na ihriskach a pieskoviskach 😉 myslim ze ked zacnete chodit na nejake ihrisko v okoli, zoznamite sa... a mozno sa ti tu ozve nejaka mamicka z centra... tak nech sa vam v nitre dobre byva 🙂

jfd
5. júl 2012

@moje2deti výživné se vymeruje podle výše prijmu toho chlapa. Když mu zamestnavatel napíše potvrzení na minimum, má kámoška smůlu.

naty1987
11. júl 2012

baby s klokociny idete von??????????

eliska1986
18. júl 2012

Prosím Mamičky pomôžte mi v hladaní🙂Ahojte mamičky z Nitry a okolia.Zháňam mamičku,pár krát sme sa stretli u ženského lekára Krjak.Mamička rodila roku 2008 v Nitre v porodnici(16júla)má dievčatko,ležala na izbe číslo1.17júla ma prišla aj na izbu pozrieť.Tu sa cesty rozchádzajú,ja som 17júla bola prepustená z pôrodnice,a ani som ju pozreť neprišla.Mrzí ma to.Velmi ma poteší keď sa mamička ozve.Ďakujem mamička Eliška

PS:Moja emailová adresa-Marianaala@azet.sk

sasikas
22. júl 2012

caute kocky....
sme na prazdninach u maminy v NR a potrebujem s malym behnut na sono klbikov....na Klokocine na poliklinike to robia kazdy den, alebo len urcite dni v tyzdni neviete?...s malou som tiez bola v NR ale uz si to nepamatam.... 😉

kkl82
22. júl 2012

@sasikas na klokocine neviem, ale v sukromnej poliklinike procare na chrenovej robia kazdy utorok od 14.00, je to zadara. staci prist a zahlasit sa na recepcii... kedysi davali presny cas, ale ked sme boli minuly tyzden, tak vsetci boli "objednani" na 14.00...

sasikas
23. júl 2012

@kkl82 dakujem...uz som dnes zistila ze na tej klokocine su od pondelka do stvrtka od 9.30 - 12.00 (ak by to niekoho zaujimalo 😅 ), takze behneme zajtra tam, mam to blizsie....ale dik za info.... 😉

tinal
23. júl 2012

@sasikas Priprav si k tomu 3,3 €. Berú to ako prednostné vybavenie detičiek. Predpokladám, že idete k Dr. Petruškovi.

tinal
23. júl 2012

@slavkav Opravu obuvi nájdeš v Polygóne. Teda nečítala som všetko, či ti to už niekto neporadil. Keď pôjdeš z Coboriho cez parkovisko cez veľkú bránu, zabočíš doprava za predajňou syrov a korbáčikov a hneď za tým obchodom s oblečením bola oprava.

sasikas
23. júl 2012

@tinal jj k Petruskovi.... 😉 tak dik, aspon si drobne nachystam.... 😉

tinal
23. júl 2012

@sasikas Poznáš to tam? Keď prídeš a nebudú otvorené tie dvere po pravej ruke, tak normálne prejdi až k doktorovým dverám a zaklop a povedz sestričke, že ideš na kĺbiky, ona otvorí potom tú ambulanciu a ty prejdeš s malým sa tam nachystať. Potom príde doktor, niekedy mu to trvá dlhšie kým príde.

sasikas
23. júl 2012

@tinal no bola som tam s malou pred dvoma rokmi ale uz si to moc nepamatam.... 😀 takze normalne sa "'votriet"' treba hej?... 😀 no dufam, ze sa rychlo vybavime....dakujem za info... 😉

tinal
23. júl 2012

@sasikas No v podstate si za to "votretie" zaplatíš. :D Takže sa kľudne strkaj dopredu. Tiež mi to pripadá choré, že musí si človek s takým malým bábom platiť za prednostné vybavenie. Neviem si predstaviť tam čakať v rade s tým množstvom ľudí. A nemáš za čo ďakovať. Snáď sa nič nezmenilo od februára, kedy som tam bola naposledy.

sasikas
24. júl 2012

@tinal tak sme sa dnes na klbikoch super rychlo vybavili...za 10 minut sme boli uz aj vonku...a hlavne mame to vsetko v poriadku , ani balit nasiroko nemusime, tak som rada....akurat za 3 mesiace kontrola, behnem asi zase do NR, lebo to tu ide o moc sikovnejsie ako u nas.... 😝 😉

binka79
24. júl 2012

Ahojte, babenky, mozem sa k vam pridat? 🙂 Onedlho nastupim na matersku a dobre mi padne pokecat s inymi maminkami 😉 A este by som rada nasla nejake maminky, ktore rodia v Nitre v novembri 2012 😵 Pekny dnik, Blanka

tinal
24. júl 2012

@sasikas Možno si vystihla dobrý deň. Ja som tam raz čakala dlhšie. 🙂 A potom bude ešte jedna kontrola tuším. Rozmýšľam, že koľko krát som im bola zainvestovať. :D

dadulajda
17. aug 2012

Ahojte kociny, daaavno pradavno v marci som ku vam naposledy zavitala a opat ma nejak zavialo. 🙂 Trosku vas pocitam, ale nemam teraz casu, len som sa chcela pripomenut 😅 ze nemame s kym chodit kocikovat..lebo vlastne my sa uz moc ani nekocikujeme, maly ma rok a 2 tyzdne a beha uz v normalne..a nemame naokoli ani chlapcekov...fnuk nejak sa rodia len dievcata v poslednej dobe.. 😕 inak byvame na Zobore ale neni problem niekam vybehnut-praveze by som bola rada keby som nasla niekoho,aby som vypadla konecne z domu a okolia bytovky 😀

tvojezlatko
18. aug 2012

@binka79 ahoj kamoska ma termin v novembri tak hadam aj tuto temu najde alebo sa uvidite v porodnici, moja uz vtedy bude mat rok ;)

bosacka
18. aug 2012

@binka79 - neboj sa, ked zacnes pravidelne kocikovat (a pripadne sa prihovoris), bude maminiek na kecanie az-az 🙂 ja som tak spoznnala kopu maminiek s detickami... a teraz na ihriskach spoznavame dalsie 😵

barcelona94901
1. sep 2012

@moje2deti a prečo ich bude potrebovať?kedy má pojednávanie?

moon1979
12. sep 2012

ahojte baby, v teme pôrodnica NR je akosi mrtvo, ja by som bola velmi rada, keby ste mi tie, co ste rodili v NR v nedávnej minulosti napisali svoje postrehy a skúsenosti (aj negatívne aj pozitívne 🙂 som zámčanka, ale rodiť chcem určite inde 🙂