Nové maminky z Nitry
ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂
na poliklinice na kkčine. jakože zezadu, průchodem, jak jsou taxíky. Je to taková rozumná ženská
Prosím Vás, kamoška bude mať súd ohľadom výživného a potrebuje nejaké bloky, doklady o kúpe detských vecí, obuvi, oblečenia, hračiek, potravín a čohokoľvek detského. Prípadne lístky z nejakých podujatí. Všetko za rok 2012 a teraz hlavne za mesiac jún.
Nakoľko býva v Nitre, tak by asi bolo dobré aby to boli bloky z obchodov/drogérie v Nitre a blízkeho okolia.
Vie si ich osobne prebrať v Nitre, alebo prosím za poštovné.
V prípade, že budete potrebovať bloky kvôli reklamácii (obuvi, oblečenia), vráti Vám ich.
Moc ďakujem!
Prosím ak máte záujem jej pomôcť, ozvite sa jej na mejl: valko@atlas.sk kde sa bližšie dohodnete na prebratí.
Ahoj, my sme sa nasťahovali do NR len pred včerom a tiež tu nikoho nepoznám, mám 14 mesačnú dcérku Laurinku a hľadáme tiež niekoho s kým možeme tráviť čas kokčíkovaním, alebo hraním a maminky kecaním. 🙂
bývame v centre na šturovej ulici a vy?
@matamt my byvame na chrenovej... ja som najviac mamiciek spoznala pri kocikovani - jednoducho som sa prihovorila... no a teraz to ide este rychlejsie na ihriskach a pieskoviskach 😉 myslim ze ked zacnete chodit na nejake ihrisko v okoli, zoznamite sa... a mozno sa ti tu ozve nejaka mamicka z centra... tak nech sa vam v nitre dobre byva 🙂
baby s klokociny idete von??????????
Prosím Mamičky pomôžte mi v hladaní🙂Ahojte mamičky z Nitry a okolia.Zháňam mamičku,pár krát sme sa stretli u ženského lekára Krjak.Mamička rodila roku 2008 v Nitre v porodnici(16júla)má dievčatko,ležala na izbe číslo1.17júla ma prišla aj na izbu pozrieť.Tu sa cesty rozchádzajú,ja som 17júla bola prepustená z pôrodnice,a ani som ju pozreť neprišla.Mrzí ma to.Velmi ma poteší keď sa mamička ozve.Ďakujem mamička Eliška
PS:Moja emailová adresa-Marianaala@azet.sk
caute kocky....
sme na prazdninach u maminy v NR a potrebujem s malym behnut na sono klbikov....na Klokocine na poliklinike to robia kazdy den, alebo len urcite dni v tyzdni neviete?...s malou som tiez bola v NR ale uz si to nepamatam.... 😉
@sasikas Poznáš to tam? Keď prídeš a nebudú otvorené tie dvere po pravej ruke, tak normálne prejdi až k doktorovým dverám a zaklop a povedz sestričke, že ideš na kĺbiky, ona otvorí potom tú ambulanciu a ty prejdeš s malým sa tam nachystať. Potom príde doktor, niekedy mu to trvá dlhšie kým príde.
@sasikas No v podstate si za to "votretie" zaplatíš. :D Takže sa kľudne strkaj dopredu. Tiež mi to pripadá choré, že musí si človek s takým malým bábom platiť za prednostné vybavenie. Neviem si predstaviť tam čakať v rade s tým množstvom ľudí. A nemáš za čo ďakovať. Snáď sa nič nezmenilo od februára, kedy som tam bola naposledy.
Ahojte, babenky, mozem sa k vam pridat? 🙂 Onedlho nastupim na matersku a dobre mi padne pokecat s inymi maminkami 😉 A este by som rada nasla nejake maminky, ktore rodia v Nitre v novembri 2012 😵 Pekny dnik, Blanka
Ahojte kociny, daaavno pradavno v marci som ku vam naposledy zavitala a opat ma nejak zavialo. 🙂 Trosku vas pocitam, ale nemam teraz casu, len som sa chcela pripomenut 😅 ze nemame s kym chodit kocikovat..lebo vlastne my sa uz moc ani nekocikujeme, maly ma rok a 2 tyzdne a beha uz v normalne..a nemame naokoli ani chlapcekov...fnuk nejak sa rodia len dievcata v poslednej dobe.. 😕 inak byvame na Zobore ale neni problem niekam vybehnut-praveze by som bola rada keby som nasla niekoho,aby som vypadla konecne z domu a okolia bytovky 😀
@binka79 ahoj kamoska ma termin v novembri tak hadam aj tuto temu najde alebo sa uvidite v porodnici, moja uz vtedy bude mat rok ;)
@moje2deti a prečo ich bude potrebovať?kedy má pojednávanie?
ahojte baby, v teme pôrodnica NR je akosi mrtvo, ja by som bola velmi rada, keby ste mi tie, co ste rodili v NR v nedávnej minulosti napisali svoje postrehy a skúsenosti (aj negatívne aj pozitívne 🙂 som zámčanka, ale rodiť chcem určite inde 🙂

Kocky, nemate tip na pediatra v nr, ktory bude akceptovat nase neockovanie, da sa u neho objednat na danu hodinu a je fakt dobry?