Nové maminky z Nitry
ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂
@solnicka_nr ahojky, zajtra doobeda som už dohodnutá.. 😒 a poobedie nemožem.. škodaaaaa.... 😨
@lydulka :(
@micicka - tak viem, aj dnes sme sa videli 🙂 a akurat sme ta spominali s babou, co ma fialovu teutoniu, ze sa tu nedavno zacala pohybovat hneda 😀
@solnicka_nr - ja mam bezove brio 😉, mozno sa zajtra uvidime, ale ja idem na navstevu do mesta, takze sa tak dlho nezdrzim na chrenovej, ako zvycajne. inak ja som chcela najviac hnede brio, ale nevydalo...
@solnicka_nr aha koho som tu nasla 🙂, neni som sice zatial maminka 😉 ale Soni uplne ta chapem...chrenova je chrenova a taaaa nasa strana proste to ticho a pohoda pomaly jak na dedine uz ze? :D keby si nevedla tak ti napoviem Kacena D. suseda oproti 🙂
@anieli_1 určite zopakujeme 🙂 boli zlatí, miestami im to trošku zaškrípalo, ale vedeli sa dohodnúť, oni sa ešte len učia ako vychádzať s druhými detičkami 🙂 ale sranda že doma sa malá na tú bugynku ani len nepozrie a vonku ju velice chcela 😝 inak to ti má malinký dosť veľkú výdrž, moja bola strašne unavená, už cestou v kočíku jej hlava padala doma sa len rýchlo najedla a hneď aj zaspinkala 🙂
@solnicka_nr my sa chystáme tak okolo 10-10.30 🙂
@bosacka jeeeeeej tak teba som uz asi dva krat videla..........ty byvas niekde pri nasich.... 🙂 aj ty si mna musela....Ja mam tmavohnede s tou medenou konstrukciou.....a zlata taska k tomu.... 🙂 🙂 🙂
@any23 a kde budete my asi tiez pojdeme ale este neviem ked presne....budem mat aj spolocnost...moju tetu.... 🙂 tak ma potom zastav ked nas zbadas..... 🙂
@kacena85 no ahooooooooooooj 🙂 no ved toto....ja som nestastna z toho tam...nikoho nepoznam neviem kade mam chodit..... :(
snazilkujete? tak teda drzim palceky 🙂 ale ono to pride ked to ma prist z mojej skusenosti...... 🙂
@solnicka_nr my sa budeme motkať asi niekde okolo lidlu, tam za ním na tom dlhom chodníku alebo potom za topolovou školou - tam je tiež taký dlhý chodník, čo vedie od centra, je tam klud a hlavne žiadne autá, nemá mi kam utiecť 😝 bo my tak na striedačku - chvíľu v kočíku, chvíľu bežkáme 😉 budem ťa vykúkať 😉
@any23 chcela som ist do tej skolky ale volala svokra ze nemame tam chodit ze ona nam to vybavi na nabrezie tak sa uz serem na to ..............a chceme ist nakupit trosku len cakam kedy sa pripisu peniazky na ucet 😀 takze dnes nejdem nikam a este aj mm bere potom decka k jeho mame nech si mozem konecne normalne poupratovat bo sa tu uz neda existovat 😅
volala som do Hviezdice... dcerku 5-rocnu prihlasit... a s Karinkou (dva mesiace) sa dopredu prihlasit... celkom mila je ta Nasta... si spomenula, ze som k nej s Mirkou chdila cvicit - pred 4 rokmi 😨 🙂
@micicka ty bi si s Natalkou nechcela chodit plavat?... tak od zaciatku-konca marca...
@bosacka to som teba videla dnes??? 🙂 Lebo nebola som si ista...... ☹ lebo mala tvoja je este vo vanicke??? Tak neviem teraz............. 😖
@solnicka_nr viem si predstavit,my sme na klokocke tiezpar rokov byvali no hruza oproti chrenke.no snazime ale je to cele komplikovane kvoli tej mojej menstruacii.tak uvidim co povedia po hysteroskopii.najprv sa dam ja do poriadku ale tak snazime sa.uvidime.
@solnicka_nr veď to aj nám hovorila, ale myslím, že lepšie by bolo chodiť do novootvoreného kurzu, predsa len tie pokročilé detičky už budú cvičiť asi niečo ťažšie.
my sme 4 baby a chceli by sme nový kurz ale až tak v tom marci, lebo najmladšie bábo má teraz len 2 mesiace
@bosacka dnes som bola s kamoškami až v parku, dnešná vychádzka trvala 3,5 hodiny, no veru zničená som bola 😉 ale tak určite sa ešte stretneme...
@viera77 ja mám be you štvorkolku, v kočíkom som zatiaľ v celku spokojná, niekedy by bolo lepšie keby aj predné malé kolieska boli odpružené, lebo napríklad malé kamienky dosť natriasajú. ale nie som spokojná s babymarketom, pretože mi domrvili objednávku a ešte stále nemám šporťák! a áno malá je ešte vo vaničke, zatiaľ má miesta dosť, no ale má len 3 mesiace...
@micicka tak to budete asi v skupine od 6 mesiacov vyssie 🙂 ... ja by som rada skor... tak v styroch mesiacoch... s Mirkou som zaala od troch mesiacov - velmi jej to pomohlo s motorikou, do 10. mesiaca nebola chora... zvladali sme to uz od zaciatku marca, a to sme cestovali do ZM... takze ja chcem urcite zacat od marca... aj s Hviezdicou aj s cvicenim 😉
ahojte ja som len na skok pred spanim zajtra idem s malym pri lidl asi tak o tej 10:30 cca podla toho ako mala zaspi lebo pojdem len s nim takze kto sa prida?
@solnicka_nr ano, bola som to ja 🙂 my este vo vanicke... zmesti sa a vacsinoou este v kociku spi, tak ju nechcem davat do sportiaku... robim z nej babo 😔
ahojte baby, aj ja som z nitry,bývame na dieloch, tak ak by ste niekto chodili kočíkovať okolo školy na hôrke, rada sa prídám, píšte IP telef. kontakt najlepšie, mám tu len pár kamošiek a uvítala by som nové známosti
mimochodom, chodíte niektorá do centra Klokanček? funguje to ešte vôbec? segra tam chodievala s malým , ale neviem, či to ešte funguje na Klokočine pri mestskej polícii. vďaka za tip
ahojte aj ja sa pridavam,som z cermana 🙂 byvame tu od maja a tiez tu skoro
nikoho nepoznam,teda tu na cermani 🙂
dobré ránko 🙂 my sme sa práve vrátili z rannej prechádzky - boli sme zaniesť Alexa do školy, potom do obchodu a trošku sme sa vyválali v snehu 😝 😅 dali sme variť brokoličkovú polievku a keď sa dovarí, pôjdeme von 🙂
@anieli_1 my sa chystáme tiež tak nejak, tak sa k vám moc radi pridáme 😉
@bosacka ale veď ona je bábo 🙂 😉 moja bola cca do 7m vo vaničke, a keby nebola zvedavá tak je aj dlhšie, len už vonku toľko nespávala a aj keď sa mi vanička dala polohovať, moc sa jej už v nej nepáčilo, tak išla do šporťáku 🙂 😉
dobré ránko kočky, my sme dnes pekne potiahli, o 6,15 papanie potom znovu spánok, ja som vyliezla pred chvíľkou a malá ešte spinká 😅
@any23 vy ste aké šikovné, prvá prechádzka už za vami 🙂 my tiež možno pôjdeme von, tak sa prípadne zastavíme 😉
@evkasto klokanček funguje, ale myslím, že už nie je pri polícii, ale hore za školou čo je pri športovej hale, neviem či je to nejaká bývala škola. no nie som z chrenovej, tak neviem aká je to ulica
@micicka no to ti super spinká 🙂 to ja nepoznám, moja sa v noci budieva dosť často, spinkať chodí tak 19.30 o polnoci sa zobudí na mlieko a potom do rána ešte párkrát, ale už mlieko nechce, ani čaj, len sa proste zobudí a mrnčí, no a o pol 7mej vstáva definitívne, takže toho moc nenaspím 😝 síce prvé štyri mesiace spinkávala úplne ukážkovo, aj cez deň, aj v noci, potom jej začali ísť zúbky a v noci viac nespíme ako spíme 😝 ale cez obed spinká chvalabohu dobre /cca 2h ale aj to len na balkone v kočíku, v postielke ani bohovi 😝/ tak si oddýchnem trošku 😅 dúfam že keď jej vylezú všetky zubále, tak sa to zlepší 😅
@evkasto uz je len na Nedbalovej, kedysi bolo aj hore na Diloch... http://www.mcklokancek.sk/
@any23 ahoj any 🙂 ... sme sa tusim raz stretli v parku na Sihoti (este z prvej nitrianskej diskusie), este si nemala Emku... obdivujem, ze vies rano vstat a s malou odprevadzat Alexa... ja sa zatial spolieham na manzela... bo rano zobudit malu - nakrmit ju, potom Mirku, opbliect ich, seba,... si zatial neviem predstavit... ale snad na jar sa to zlepsi 😅

@lydulka ahoj no co zajtra? budem na chrenke rano idem na polikliniku a potom by som mala byt do poobedia tam......