icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

nika147
21. okt 2010

@ponyxx práve som si to pozrela, páči sa mi farba a ten prebaľovací je tam super vec, si myslím 🙂

ponyxx
21. okt 2010

@nika147 ty si teda rychla 🙂

ponyxx
21. okt 2010

@nika147 a vsetko je dobre co je darovane 🙂 , musim poslat fotku aj veducemu, lebo ma v pondelok sprdol, ked som bola v robote, ze ci neviem fotky posielat 😀

nika147
21. okt 2010

@pepinka79 ahoj 🙂 tak zavčasu upratovať? tak až taká aktívna ja nie som, mne by trebalo povysávať koberec v obývačke, čo má len 2m x1m a to sa chystám od soboty, no chce sa mi? 🙂 😀

nika147
21. okt 2010

@ponyxx tak to máš dobré, mne bolo povedané, že už nemám nič kupovať, že čo mi druhí kúpia, a ja no nič, dajú peniažky 😀 😀 ja som tiež obzerala tie postielky cestovné, pretože by sa nám tiež zišla, ale 70 eur za takú postielku sa mi zdá troška veeeľa 😝

sofhia
21. okt 2010

@pepinka79 ty si aka sikovna, uz mat vyupratovany cely byt...jaaaj to je vyhoda bytu 🙂 pre toto som nikdy nechcela rodinny dom , ano nestazujem sa, tesim sa, co mame, len tu je to upratovanie neverending story...zacnem niekde,a mozem upratovat stale dokola. ☹

weverka11
21. okt 2010

@nika147 tak kašli na to a vypráš ho z okna 😀
no nic idem s tou havinou, lebo mi uz uši olizuje 😀 ja som rano akurat tak dala oprat 🙂

ponyxx
21. okt 2010

@nika147 no ja ked som videla ze za nu praskli 83e tak ma skoro prekotilo 😖 a to som vyslovene zakazala im nieco kupovat, ale potesilo 🙂

sofhia
21. okt 2010

caute zatial kocky, idem aj ja trosku upratovat, k veceru cakam navstevu, tak nech to ako tak vyzera, co vas poznam, zasa napisete cele strany 😀

nika147
21. okt 2010

@weverka11 juuuuj, keby sa mi tak chcelo jak sa mi nechce 😝 😀 😀

ponyxx
21. okt 2010

@weverka11 oprat, jemine to mi pripomina , ze mm potrebuje sveter na zajtrajsiu otvaracku oprat , idem hodit do prania nech stihne aj vyschnut 😀

kraviatko
21. okt 2010

no ja som tiež už naplnila práčku a začala pomalinky variť obed, dcéra ešte spí, chúďatko moje, v noci bola hore, plakala a hrozne kašľala, tak nech sa vyspinká 🙂

nika147
21. okt 2010

@ponyxx koho by to nepotešilo 😀 aj mňa by nieečo také potešilo 😀 ale niee, nemôžem povedať, dostali sme plnooo vecí na oblečenie, ale z tých vecí naša malá nestihne ani polovicu vynosiť 😀 a kvoli tým veciam som musela kúpiť skriňu 😀

ponyxx
21. okt 2010

@kraviatko neskusas davat eukalyptus na dychanie?

ponyxx
21. okt 2010

@nika147 ved to preto ja som nechcela od nikoho aby mi nieco kupoval, lebo som netusila co budem potrebovat ...a dopadlo to takto 🙂

kraviatko
21. okt 2010

@ponyxx myslíš tým nejaké kvapky ? alebo masť do nošteka ?

kraviatko
21. okt 2010

@nika147 no ja som tiež dostala vecičky od kamarátky jej sa v o´któbri minulý rok narodila dcérka, tak mi nejaké vecičky posunula, takže ja som kupovala len pár kúskov, po prvej dcére som si niečo odložila, ale keďže ona je narodená v máji tak by mi to aj tak veľkostne nesedelo ....

pepinka79
21. okt 2010

@nika147 no ved už som sa nato chystala pekne dlho 😀 to ani nemožem povedat ako dlho 😀 ale priznávam včera so si utrela prach a vyleštila sklá a také blosti a dneska od rána dlážka koberce,záchod kúpelna ale nehala som si ešte jedno a to hrnce tie fakt nemusím 😀 ale som rada že už možem zasa nejaký čas odpočívat 😀

nika147
21. okt 2010

@ponyxx tak mne už ostalo do výbavičky kočiar a aj ten by už dnes mal dôjsť 🙂 tak dúfam, že dorazí 🙂

pepinka79
21. okt 2010

@sofhia no ved ja chcem rodinný domček neboj sa ale nie velký 😀 😀 strašne túžim po výbehu 😀 tutok na činžiaku je to des ,ale pravdu máš s upratovaním je to o vela lahšie....

pepinka79
21. okt 2010

@weverka11 jéjda ešteže si mi to pranie pripomenula 😀 mám plný koš tak hor sa aj nato 😀 škoda že ešte nemáme dozateplovanú bytovku bo by som sa tuším pustila do umývania okien 😀 😀

kraviatko
21. okt 2010

@nika147 a aký kočík si si kúpila ?

kraviatko
21. okt 2010

@pepinka79 joj veru aj ja by som radšej rodinný domček - bungalov, taký nízky 🙂 , v paneláku ma to moc nebaví, ešteže naši bývajú v RD a máme aj chalupu kam môžeme ísť a je to len 10 km od žiaru 😎

majulienka333
21. okt 2010

@vlastusss ahoj, ja mam opuchnute aj ruky aj nohy, ale nohy viac...ale teda ja mam aj vysoky tlak na ktory beriem magnezium a uz chodim do poradne kazdy tyzden, takze mi to stale kontroluju....skus si nohy vylozit ci Ti odpuchnu a merat pravidelne tlak...niekedy ked zjes nieco velmi slane, tak sa Ti zadrziava voda v tele, tak skus sa aj slansiemu vyhybat 😉

nika147
21. okt 2010

@kraviatko ja som kúpila z tých vecí dokopy jedne bodynká a všetko ostatné sme dostali a mám veci po troch dievčatkách a troch chlapcov, z toho dvaja chlapci sú dvojičky, tak niektoré po dvakrát a rovnaké mám veci 😀 😀
@pepinka79 nooo, tak máš pokoj, to mm mi sľúbil, že ten koberec povysáva, tak budem musieť dnes ja, ale ešte neviem kedy,keď mne sa taaaak nechce 😝

nika147
21. okt 2010

@kraviatko bexu, mám ho v albume, tak dúfam, že aj taký dorazí, potom dám foto, keď príde

pepinka79
21. okt 2010

@kraviatko no práveže u nás v rodine nikto nemá rodinný domček všetci sme sa ukráličili 🙂 a to jeden lepší sused ako druhý,jedne robí disko o polnoci druhý boxuje do mechu ráno večer a mne sa trasie podlaha,vedla stará pani má stále otvorené dvere a kedže je tuhá fajčiarka tak mne to ide všetko do bytu a další starý ujo pravidelne fajčí vo výtahu tak ked tam vleziem tak sa dusím,chúdence moje deti....neznášam to tu,ale s mojím plánujeme si ten domček poriadit tak snád to víde 😉

pepinka79
21. okt 2010

@nika147 jáj ten moj už ani neslubuje,bo sa to aj tak minulo účinkom...teraz mi len vraví odpočívaj a nenamáhaj sa ale ked ma vidí s metlou tak sa prace preč 😠 niekedy by som ho tou metlou riadne prehnala ale nedá mi to šak ho lúbim ako kona 😀 😀

nika147
21. okt 2010

@pepinka79 tak tak, aj to treba, ich troška postrašiť, že s metlou 😀 ..aj môj mi tak hovorí a že keď príde z práce, že on to urobí, áno urobí, ale to, čo ho zaujíma, včera striekal kolesá na zimu, že by sme mali pekné, na miesto toho, aby vzal do ruky vysávač a potom keď mu pripomeniem večer v posteli, tak jeho odpoveď znie, veď ja som tvoj anjelik, že ma ľúbiš a mi prepáčiš.... 😀 😀 a k tomu úsmev od ucha k uchu a človek sa naňho nevie hnevať a ja už vôbec nie 🙂 🙂

nika147
21. okt 2010

žienky, kde ste???????????? ☹