November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
caute zatial kocky, idem aj ja trosku upratovat, k veceru cakam navstevu, tak nech to ako tak vyzera, co vas poznam, zasa napisete cele strany 😀
no ja som tiež už naplnila práčku a začala pomalinky variť obed, dcéra ešte spí, chúďatko moje, v noci bola hore, plakala a hrozne kašľala, tak nech sa vyspinká 🙂
@nika147 no ja som tiež dostala vecičky od kamarátky jej sa v o´któbri minulý rok narodila dcérka, tak mi nejaké vecičky posunula, takže ja som kupovala len pár kúskov, po prvej dcére som si niečo odložila, ale keďže ona je narodená v máji tak by mi to aj tak veľkostne nesedelo ....
@nika147 no ved už som sa nato chystala pekne dlho 😀 to ani nemožem povedat ako dlho 😀 ale priznávam včera so si utrela prach a vyleštila sklá a také blosti a dneska od rána dlážka koberce,záchod kúpelna ale nehala som si ešte jedno a to hrnce tie fakt nemusím 😀 ale som rada že už možem zasa nejaký čas odpočívat 😀
@vlastusss ahoj, ja mam opuchnute aj ruky aj nohy, ale nohy viac...ale teda ja mam aj vysoky tlak na ktory beriem magnezium a uz chodim do poradne kazdy tyzden, takze mi to stale kontroluju....skus si nohy vylozit ci Ti odpuchnu a merat pravidelne tlak...niekedy ked zjes nieco velmi slane, tak sa Ti zadrziava voda v tele, tak skus sa aj slansiemu vyhybat 😉
@kraviatko ja som kúpila z tých vecí dokopy jedne bodynká a všetko ostatné sme dostali a mám veci po troch dievčatkách a troch chlapcov, z toho dvaja chlapci sú dvojičky, tak niektoré po dvakrát a rovnaké mám veci 😀 😀
@pepinka79 nooo, tak máš pokoj, to mm mi sľúbil, že ten koberec povysáva, tak budem musieť dnes ja, ale ešte neviem kedy,keď mne sa taaaak nechce 😝
@kraviatko no práveže u nás v rodine nikto nemá rodinný domček všetci sme sa ukráličili 🙂 a to jeden lepší sused ako druhý,jedne robí disko o polnoci druhý boxuje do mechu ráno večer a mne sa trasie podlaha,vedla stará pani má stále otvorené dvere a kedže je tuhá fajčiarka tak mne to ide všetko do bytu a další starý ujo pravidelne fajčí vo výtahu tak ked tam vleziem tak sa dusím,chúdence moje deti....neznášam to tu,ale s mojím plánujeme si ten domček poriadit tak snád to víde 😉
@pepinka79 tak tak, aj to treba, ich troška postrašiť, že s metlou 😀 ..aj môj mi tak hovorí a že keď príde z práce, že on to urobí, áno urobí, ale to, čo ho zaujíma, včera striekal kolesá na zimu, že by sme mali pekné, na miesto toho, aby vzal do ruky vysávač a potom keď mu pripomeniem večer v posteli, tak jeho odpoveď znie, veď ja som tvoj anjelik, že ma ľúbiš a mi prepáčiš.... 😀 😀 a k tomu úsmev od ucha k uchu a človek sa naňho nevie hnevať a ja už vôbec nie 🙂 🙂
žienky, kde ste???????????? ☹

@ponyxx práve som si to pozrela, páči sa mi farba a ten prebaľovací je tam super vec, si myslím 🙂