icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

nika147
24. okt 2010

a ešte som chcela, že ste sa bavili niekoľko strán do zadu za ten yal, mne ho v lekárni dali bez predpisu za 8,40eur a ked máte lekársky predpis je o polovicu lacnejší 🙂

mikailla
24. okt 2010

@nika147 dakujem moja,Ty mas tiez krasnucke. mame take podobne,akurat ty uz mas o nieco nizsie,ja este nie ... 😅 😅 Mastis sa avirilom? ja sa tiez olejom,ako mastna hranolka chodim spavat 😀

mikailla
24. okt 2010

Povedzte mi preco maju ludia nutkanie pisat mi po 3 rokoch spravy aj to typu : UZ to mas za chvilu ..... Ja sa asi aj z FB odhlasim . 😠 😠 😠

letenka
24. okt 2010

@pepinka79 no pre mna je to uplne novy pocit...zo dna na den si to viac uvedomujem a je to coraz intenzivnejsie... 🙂 dokazem sa na nu pozerat ako spinka cele hodiny...furt ju hladkam, rozpravam sa s nou, privoniam k nej....nadhera...ked bola este v brusku, tak som to tak necitila, ani som sa s nou moc nerozpravala, az som mala vycitky svedomia, ze sa viac rozpravam so psom ako s malickou...ale teraz ked je "realna" tak je to uzasne...take male stvoreniatko 🙂 🙂 🙂

letenka
24. okt 2010

@mikailla no to vies, na fb su medzi priatelmi vselijaki pseudopriatelia...tam to nie je z oci do oci 😒 😠 😎

letenka
24. okt 2010

@nika147 dakujem 😉

mikailla
24. okt 2010

@letenka mas pravdu,tam to nie je z oci do oci,kazdy je len zvedavy. A malinka Ti spinka? Nie si unavena? Ja si to tiez neuvedomujem este ako Ty pises,ze bude "realna" ty ju uz realnu mas 😵

Ja hlasim,ze ma malicka zase vystrasila,najskor prisla bolest do chrbtice a potom neskutocne asi hodinove krce v brusku,2 hodky som sedela na wc hnacka hnusna ☹ zlakla som sa, malinka musi este pockat tak tyzden dva. Uz je to celkom OK,chcela by som zaspat a zobudit sa fit,ked to je tazke s tym spankom 😔 😔 😔

kraviatko
25. okt 2010

Dobé ráno dievčence 🙂 , tak cez víkend ste si pekne pokecali 😀 toľko strán, fúúú no neviem čo skôr čítať 😎
no za mnou zase klasická polospacia noc, večer ma dosť babenko potrápilo, som myslela že má nejakú ihlu, ktorou ma ďobe do šušky z vnútra 😅 , asi sa chcelo dostať von 😀 , no potom to prešlo a kúsok som si pospala, ale nič moc ....
tento týždeň idem až vo štvrtok do poradne tak som zvedavá čo mi zase povie tá moja lekoška 😀
joj keď som videla tie krásne fotečky Letenkynej male Viktorky tak som si už povedala že fúú ono to už veru príde každú chvíľu .... 😎
no a dnes budem mať taký oddychový deň, navarené máme od včera, aj požehlené, popraté 😀 , len musím ísť s dcérou na kontrolu, kiahne síce sú už zahojené, už máme len chrastičy, ale kašel neustúpil, tak pre istotu 🙂

letenka
25. okt 2010

@mikailla malinka spinka a papa....toto su jej najoblubenejsie cinnosti... 🙂 dnes v noci sa sice rozhodla, ze sa jej po dojceni nechce spinkat, tak asi polhodinku gulala ockami, zvycajne pri dojceni zaspi 🙂 inak, z nej nie som vobec unavena, skor ma trapia hojacie sa stichy, nemozem sediet, problemy mi to robi aj pri chodeni a lezani...ked toto pominie, tak si to budem uzivat naplno 😉

kraviatko
25. okt 2010

@letenka ahoj skús si tie stichy omývať rosalginom malo by to pomôcť pri hojení 🙂 , ja som mala po prvom pôrode dokonca aj zvýšenú teplotu, strašne ma pálily tie stichy, bola som aj u lekošky asi po týždni čo som bola doma z pôrodnice, ale potom sa to upravilo 😎

weverka11
25. okt 2010

dobre ranko, no ja som mala noc celkom fajn, posličky nakoniec prestali asi po 5-6 tich stahoch, takze v pohodke az na to, ze som vstavala o pol siestej.... Dnes budem aj ja oddychovat, byt poupratovaný, navarené akurat dam oprat, lebo som si vcera priniesla od svagrovej perinku, tak nech je vonavucká 😉

pepinka79
25. okt 2010

dobré ránko ženy ,ja som mala po dlhej dobe super noc okrem dvoch cikpauz,to som sa ledva dopelhala na záchod čo som mala pocit že ma celú nco bili obuškami 😖 ale tak ráno som tiež vstala skoro tak ako @weverka11 a s mm sme sa krásne pomojkali 😉 tak aspon sa doktor nebude musiet tolko hrabat v mojej žabke 😀 😀 jáj bojim bojim aby bolo všetko na poradni ok,že hodnoty v pup.šnúre sa zvýšili a nebudem musiet ostat v nemocke 😝 tak držte palce nech má doktor lepšiu náladu ked vonku je tak usmokleno... 🙂

weverka11
25. okt 2010

@pepinka79 drzim palce 😀 a vis o tom, ze dr. zisti, ze ste sa mojkali??? 😝 mne to uz raz tak akoze zo srandy okomentoval 😀

kraviatko
25. okt 2010

@pepinka79 tak držím palce aby bolo všetko OK 🙂
no my sme sa včera s mm trošku "pohádali" takže žiadne mojkanie nebolo ☹

pepinka79
25. okt 2010

@weverka11 šak nech zistí ,ved to má zato aký bol minule 😀 😀 nech vidí že to s mm máme doma na poriadku 😀 😀

pepinka79
25. okt 2010

@kraviatko dakujem 🙂 tak to ste sa mali udobrit,v takomto stave by ste nemali chodit spinkat pohádaní 😉

weverka11
25. okt 2010

@pepinka79 nech závidí, chalanisko ? 😀 😀 😀 boze musim ist ven so psom, uz ma tu psychicky deptá 😀

weverka11
25. okt 2010

jeeezis baby, dnes sa mi snívalo, ze som bola na ostrove Capri - bola som tam asi 6 rokov dozadu a človeče všetko som si pekne pamatala 😀 a bola som tam s nejakými prachatými dvoma modelkami 😀 😀 😀 nemam slov 😀 😀 😀

pepinka79
25. okt 2010

@weverka11 tak veru nech závidí 😀 😀 no chod ho vyvenčit a vezmi si dáždinček,také je tam krásne počasie 😉 br tak akurát na spanie...

pepinka79
25. okt 2010

@weverka11 teda čo sa takto v noci provokuješ takým snom och to ja radšej na Korfu nespomínam tiež som tam bola 7 rokov naspat a túžim sa tam vrátit ☹ Grécko je úžasné...
tak tá jedna prachatá modelka som bola asi ja 😀 😀

kraviatko
25. okt 2010

@pepinka79 no mali ale neurobili sme, lebo sme obaja tvrdohlaví, takže dnes to musím dať do poriadku 😉 , tak ako vždy 😎

kraviatko
25. okt 2010

@weverka11 no tak to sú sny 😀 , , ráno mi dcéra povedala, že sa jej snívalo, že sme leteli lietadlom k moru 🙂 , že kedy pôjdeme 🙂

klaudialip
25. okt 2010

Ked tu riesite sny,mne sa snivalo,ze som rodila.a zobudila som sa na taku bolest v krizoch,ze uz som si myslela,ze naozaj ideme :D
Dnes po dlhej dobe poradna,najblizsia o 2 tyzdne u mojho dr.a potom v nemocnici kazdy tyzden.
Babeno nam uz vazi zhruba + - 200g = 2900g. 😎

sofhia
25. okt 2010

dobre ranko zienky, ja som vcera nemohla zaspat, som si lahla mrtva o 10 a zacala som sa modlit za rychly porod, a ...tak som sa do toho zamotala, ze som prebrala a zaspala az o hodku a pol, nevadi, aspon ze uz tak skoro nestrasim, vstavala som o 9.35 a pocasie naozaj na spanie. a este predtym ma bolelo ci skor pichalo tam ako su vajecniky, ci kosti...som sa zlakla, ale to asi mala tlaci a mece sa kade tade. nastastie to preslo, nechce sa mi bezat lekarovi, ked viem, ze zatial nerodim. jeeej vy sa mate, ze sa mojkate, ja budem museit drobca dako vytlacit aj bez toho. 😖

@vlastusss ved uvidis ako to so svokrou dopadne. ale vzdy som za diskusiu. pomoc byva obcas taka dvojsecna zbran, ze ano budeme vam strazit dieta...ale....aj sa chceme montovat do vychovy. ale nebudeme predbiehat dobu, naco, verim, ze vsetko dobre dopadne. 🙂 idem si pozriet tvoj album. ja som tu mala tiez par fotiek, ale z osobnych dovodov som ich vymazala, po porode ich tam dam spat.
@weverka11 aj ja chcem taky sen...ziaden porod, ale dovolenka. ty sa maaas 😀
@mikailla z toho si nic nerob, jednej kamoske som neodpisala na mail - kurnik ani neodpisuje hned v ten den, a na druhy mi napisala na hlavnu stranku, ci som uz neporodila....jaaaj ma nastvala, kurnik, toto ma fakt dokaze vytocit. niekto ti neodpise mesiac, on moze, ale ked ty nie do dna, ci do dvoch, tak uz sa cirkusuje.

sofhia
25. okt 2010

@mikailla daju sa tu nastavit fotky len pre priatelov? ako to funguje ? ze si mozes vybrat ludi, kt. su tvoji priatelia?

weverka11
25. okt 2010

@pepinka79 uz je vyvencená, chvala bohu je natolko inteligentná ze ked videla jak tam je hnusne, tak si len cvrkla a kakla a uz by aj isla domov, ale este som ju dotiahla do obchodu, ked uz som zisla tie styri poschodia 😀
@klaudialip no tak to je super, to bude teda tiez riadny kusok 😀 ja mam poradnu az vo stvrtok, ale to uz bude kontrolovat iba krčok, takže nic viac nebudem vediet, ale pred tyzdnom malo nase tiez okolo 2500 g 🙂
@sofhia jáááj a to more..... to bola paráda 🙂 ale najviac sa mi páčili tie prechádzky a neviem prečo, ale fotila som si domy 😀 to ma tak skoro nečaká v reali, tak len budem snívat o dovolenke 🙂 uz tento rok som ziadnu nemala a buduci to bude to isté s takym mini mimi by som k moru iste nešla...

vlastusss
25. okt 2010

@mikailla ale netaaraj ved si riadna kocica 🙂 🙂

weverka11
25. okt 2010

dnes som si dala bojovú úlohu!!!! nepohnem ani prstom!!! maximálne hodím do pračky a osprchujem sa a aj to si este rozmyslím 😀

vlastusss
25. okt 2010

ahojte zienky...strasneeee...celu noc som nespala a dnes to na mne aj vidno 🙄 🙄 🙄 oci mam ako vevericka...to.... isla som spat unavena a dve hodiny som sa mrcvolila v posteli sedela som a hladela do postielky ako blaazon cisty...a pak uz ani neviem ako som zaspala ale taky spanok ze to ani spanok nebol 😖 😖 😖 rozbita som ako rusky cajnik 🙄 🙄 aaaaaale, ked som sa zobudila a dala trochen do hromady cakalo ma prekvapkooo...isli sme konecne po kociiik juhuuuuuu..uz ho mam doma...tak to ma potesilo a spriemnilo tento dnik 🙂 🙂

@sofhia no ak mi ma svokra strazit dieta a ma sa montovat do vychovi tak to radsej nikde nepojdem a budem z malou fazulkou domka 🙂 🙂 toho sa zas ani tak neobavam ze by sa montovala lebo moj priatel je v znameni skorpiona takze on si neda skakat po hlavke 🙂 🙂 mala este ani na svete nieje a on uz urcoval ze co ako bude prebiehat 🙂 🙂 to ma jedine tesi ze ked nieco medzi mnou a nou je, ze ma nieco nuti a prehovara tak sa ma moj muz zastane...kamoska to ma horsie..jej je ticho radsej 😒 noo a ja som si necitala cele pravidla co sa tyka fotiek tak som nevedela ze len dve foto tu mozem mat s mangelom... 😅 😅 😅
priatelov si zvolis tak ze si tuknes na cloveka, kt. chces a uplne hore je tlacitko pridat priatle ci nieco take 🙂

vlastusss
25. okt 2010

no "videla" som vas, tak bezim ku kamoske a k jej miminku...zauuucat sa 😀 😀 zatial sa tu majte pekne 😀