icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

peha81
25. okt 2010

@klaudialip to uz v tomto tvojom týzdni má tolko??? vela,,,nás mal v 37tt 2700g,,,no ale ze nebude velký,,,a ved aj ty si hovorila, ze si vela nepribrala a más malé bruško,,nie,,,kde sa to tam berie? 🙂

kraviatko
25. okt 2010

@peha81 no myslím 6 eur, lebo som ešte platila aj nohavice ppre tú moju staršiu a to bolo 5 tak neviem presne, ale vyzerá pekne aj teplúčko a že HM značka tak dúfam, že čosi vydrží 😀

kraviatko
25. okt 2010

@majulienka333 ďakujem, no je zateplná tak dúfam, že zohreje 😀

majulienka333
25. okt 2010

@nika147 jooooooj ta daleko si 😀 ci akoze navrhujes dlhsiu prechadzku v ramci rozcvicenia sa pred porodom hej 😎

nika147
25. okt 2010

@peha81 no to bolenie tela, ach..keď v noci mi tvrdne bruško, za každým sa zobudím, je to dosť také nepríjemné a ešte pokiaľ sa postavím z tej postele a doklušem na wc, tak to niekedy trvá aj 5 min 😒 ale to tvrdnutie je čoraz častejšie a častejšie...

sofhia
25. okt 2010

@weverka11 drzim ti palce, aby si to vydrzala - nic nerobit 😀 😀 skos s niekym na kavu, a relaxuj 🙂 ja som mala lazy den vcera, dnes uz som aspon zatial umyla riady, caka ma kniznica, spravit ten salat....a prave nam dosli objednane elektrospotrebice, ideme sa s drahym vyzivat. 😀 😀
@vlastusss to mas super, ze muz je vzdy na tvojej strane, tak to ma byt. aj ja to mam tak, on sa ma zastane aj pred mojou rodinou. daj fotky kocarika 😀 aha, to je pravidlo???? ze len 2 s manzelom??? to je trosku divne, lebo ja som tiez dala uz davnejsie viac, a bola som v soku,ze mi zmizli. 😒 trosku mi unika zmysel.

peha81
25. okt 2010

@kraviatko tak to je super cena,,môj vyšiel tuším 7,7e aj s poštovným,,aj tak dobre 🙂

nika147
25. okt 2010

@peha81 dáme si rande niekde v strede 🙂

kraviatko
25. okt 2010

@nika147 a čo dobré nám navaríš ?

nika147
25. okt 2010

@majulienka333 nooo, tak nejako, alebo ako som napísala aj @peha81 dáme si rande niekde v strede, aby to bolo vyrovnané na km 😀

majulienka333
25. okt 2010

@peha81 ja ich supsnem do fritezy a uz len cakam, na staru znamu vonu 😀 kebyze mam stat pri nich, tak isto nebudu ani ziadne hranolky...ale pojdem este dva krat pred zrkadlo a rozmyslim si aj hranolky 😀 lebo budeme nakoniec este pred porodom musie rozsirovat aj zarubne 😅

peha81
25. okt 2010

@nika147 no a potom môzme spolu skočit aj porodiť, ked uz máme rovnaký termín 😀

kraviatko
25. okt 2010

@peha81 no počkaj na poštovné som zabudla 😅 , takže plus 1,20 ....
ale myslím, že obe sme kúpili za výhodnú cenu, šak koľko stoja takéto súpravičky nové 😖 veľa euráčikov

nika147
25. okt 2010

@kraviatko máme kuraciu polievočku, fazuľovú polievočku so zemiakmi, zemiakové placky s bravčovým mäsom na šampiónoch so zeleninkou a ešte nám ostali aj buchty na pare 🙂

nika147
25. okt 2010

@peha81 nooo a keď to na nás príde pri prejední 😀 tak si nájdeme najekú blízku pôrodnicu a dáme si spoločný pôrod 😀

kraviatko
25. okt 2010

@nika147 bože 😅 riadny výber 😀 , a čo máte doma závodnú jedáleň 😀 😀 😀

klaudialip
25. okt 2010

@peha81 praveze brusko mam velke dost,a minule spominal ze som asi o týzden viac.ked ma babka videla povedala ze nevydrzim uz ani 3 tyzdne,ze urcite pojdem o dost skor,a nie je to presne,moze mat o 200 g menej,je to len priblizne.
a pribrala som malo,dokonca od poslednej poradne som ani nepribrala,ale este som aj deko schudla,ale sestricka povedala,ze to nevadi,ze babo si berie zo mna,bo ja som bola pred tehotenstvom dost pribrata.a zevraj je mozne aj to ze uz vobec nepriberiem

majulienka333
25. okt 2010

@nika147 jedine tak, ale ja neviem ci by som po stanicu dosla 😀 nie to este niekde na stredne slovensko, kebyze som u mami v HE, tak uz Ti zvonim pri dverach 😀

nika147
25. okt 2010

@kraviatko nie, máme doma jednú tehotnú, ktorá papá niekedy za 4chlapov a mm je taky tiež papkoš a svokor niekedy vyberavý v jedení, ale dá sa to 🙂

kraviatko
25. okt 2010

ja som si dnes kúpila aj vanilkovú zmrzlinku, júúj už sa teším ako si z nej naložím a polejem čokoládou 😀 , to bude maškrta 😎

kraviatko
25. okt 2010

@nika147 inak buchty na pare by som si dala, akurát v sobotu som bola u sestry a tá tiež spomínala že dávno nerobila buchty, tak veru asi tento týždeň urobím aj ja 🙂

nika147
25. okt 2010

@majulienka333 tak to nemáš ďaleko, keď si v HE, mm tam chodí každý deň z práce po firmách a nie si od nás ďaleko 🙂 urobím ti aj kávičku 🙂

kraviatko
25. okt 2010

@klaudialip inak aj mne sa zdá že na to že si v 35. týždni je bábatko dosť veľké 🙂 , takže môže byť že to bude aj skôr alebo to bude malý valibuk 😀

nika147
25. okt 2010

@kraviatko ja zbožňujem buchty na pare, dokázala by som ich jesť non stop 😀 😀

klaudialip
25. okt 2010

@kraviatko no neviem,mz s manzelom nie sme velmi velky a ked sme boli mali ani sme neboli,ale ved uvidime,mozno ked pojdem o 2 tyzdne k dr.tak mi povie,chodte si domov pre tasku,je najvyssi cas rodit :D

majulienka333
25. okt 2010

Baby ja mam chut na pecenu husacinu, s mastenymi loksami a kapustou ☹

klaudialip
25. okt 2010

Inak manzelovi sa vaha velmi paci,ten od zaciatku chcel aby malo babo aspon 4 kila,ja som nechcela,ale asi to nijako neovplyvnim

nika147
25. okt 2010

@majulienka333 och, dala by som si, ešte som to v živote nejedla,ale určite by som to chcela ochutnať a k tomu červené vínko, och mňaaaaaaam 🙂

majulienka333
25. okt 2010

@nika147 momentalne zijeme v BA, takze to mam velmi daleko k tebe, jedine ze fakt ked pojdem na vychod k tej mame, tak dame dake mamickovske rande 😉

nika147
25. okt 2010

@majulienka333 nooo, ja som myslela, že si teraz na východe u mamy, nejako som to nepochopila, to nič, to sa stáva 🙂 ale určite by sme si potom mohli dať mamičkovské rande s deťúrencami 🙂

kraviatko
25. okt 2010

@majulienka333 joj husacinka, mňam no nerob mi také chúťky, lebo asi odpadnem 😀