icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

mikailla
3. nov 2010

@bonaquaba Budem drzat palce,nech je vse bezproblemove 😉 no nemal by to byt daky problem,co by ovplivnil porod,ci babatko,hm? dufam,ze nie a dolieci sa to po porode. 😉 😉

nika147
3. nov 2010

@baritus gratulujem k malinkej, veeeľa zdravia a kľudného spánku 😉

sofhia
3. nov 2010

@baritus gratulujem k malej, super, ukaz fotky, ked budes mat cas, drzte sa. 🙂

matkoj
3. nov 2010

Ahojte babenky,blahozelam vam vsetkym ktore to mate uz uspesne za sebou.My sme uz nachystane a rano by sme mali ist na cisarak.Takze ak sa nic nezmeni a zvladneme spinal tak uz coskoro sa aj my vytesujeme🙂

mikailla
3. nov 2010

@matkoj ahoj,tak drzim palce,nech je to rychle a nech ste cim skor zotaveny domka 😉 ozvi sa nam ako sa mate 😉 😉

bamarama82
3. nov 2010

@matkoj preco mas cisara???

matkoj
4. nov 2010

Dakujeme velmi pekne,budeme sa snazit vydrzat az do konca operacie,uz len kvoli babatku.Az budeme ok,podam info,drzte sa aj vy babenky.papa

danielita13
4. nov 2010

@baritus z celeho srdiecka vam gratulujem a nech ste obe zdravucke 🙂

baritus
4. nov 2010

Ahojte! Ďakujem za gratulácie, keď budem mať čas hodím aj fotky.Malá je úžasná.A ten pôrod nebol ani taký zlý.Deň pred pôrodom ma tam manžel zobral,že vraj ma len budú pozorovať na ten krvný tlak.Ani sama som tomu neverila,keď my na druhý deň povedal ráno na vizite primár,že ideme rodiť.Zbytočné je to ťahať ďalej.Zobrali ma na predoperačné vyšetrenie,keby že náhodou bude z toho sekcia,aby nebol problém.Potom som dostala klistýr,Ani to nie je také hrozné,ako hovoria o tom 🙂.O pól jednej my dali nijakú tabletku na otváranie a 3 hodiny som musela ležať na stole s monitorom.No to už nebolo také príjemné ale dalo sa vydržať.Mala som také bolesti na začiatku ako pri menštruácii. Po troch hodinách ma vyšetrili a povedali,že no možno dnes ešte ztoho nebude nič,lebo som ešte furt len na 3,5 cm otvorená.Tak som aj poslala manžela domov,že keby niečo tak príde naspäť.Ale mňa už všetko bolelo,sprchovala som sa,prechádzala pred sálou a mala som už také 2 minutové bolesti,ale tvrdili že ešte nerodíme.Tak som si ľahla do postele,a vtom my odtiekla voda.Rýchlo som vola sestričke,poslali ma osprchovať sa.Medzitým som rýchle vola manželovi.Doktorka ma išla vyšetriť že ako sme natom,a rýchlo musela utekať obliekať sa lebo sme už aj rodili 🙂.Takže manžel to zmeškal, keď došiel už ma šili.To vytlačenie bolo najhoršie, zle som tlačila ale pôrodné asistentky statočne a dobre pomohli maličkú vytlačiť.19:55 už aj bola na svete. Tri hodinky sme ešte ostali na sále potom nás zobrali na oddelenie.Utorok nás pustili domov.Verte my stojí to zato,nepoviem ,že už hneď zajtra by som to zopakovala ale,už aj na tie bolesti som zabudla keď sa pozriem na maličkú princeznú 😀.

klaudialip
4. nov 2010

@baritus a po porode ta nechali na sale aj s malickou?alebo ju zobrali prec?

nika147
4. nov 2010

@baritus jeeej, šlo ti to potom rýchlo, ako ti dali tú tabletku, ale je mi ľúto, že manžel to nestihol, hlavné, že ste obe v poriadku 😉

baritus
4. nov 2010

@klaudialip maličká bola snami 🙂. Dali jej nijaké šaty a priniesli ju nám.

baritus
4. nov 2010

@nika147 To bola nijaká vaginálna tabletka,aby som sa otvárala .

baritus
4. nov 2010

Dala som fotky 😀

peha81
4. nov 2010

@baritus malinká je zlatučká,,kukla som foto,,ozaj je drobunká 😵
takže dá sa v pohode rodiť aj s vyvolávačkou? aj mna to asi čaká,,tak mám z toho také zmiešané pocity,,ale vydržíme!
super ze uz to más za sebou,,užívajte si spoločné chvíle 😉

cistko
5. nov 2010

@baritus joj ja som uz cela pokakana od strachu mne tusim ani klystir nebudu musiet robit 😉 😉 je to super ze to malo taky hladky priebeh, tesim sa s tebou malicka je krasna, drzim palce nech ste zdrave a aby si mala vela vela mliecka🙂
drzte sa 😉

cistko
5. nov 2010

a vy zo sukromnej skupiny ste uz niektora porodili? 😀 😀 😀 😀
@peha81 a vy zo sukromnej skupiny ste uz niektora porodili? 😀 😀 😀

mikailla
5. nov 2010

@cistko a tebe nejde ten link ? ved ty by si mala byt tiez v skuromnej. 😕 😕

cistko
5. nov 2010

@mikailla aky link? 😕 😕 😕

mikailla
5. nov 2010

@cistko skus 😀 😀 :

cistko
5. nov 2010

@mikailla no pokecali sme si 😀 😀 😀 😀
Zdá sa, že stránka neexistuje.
Skús nejakú inú, máme ich tu dosť.
Toto mi odpisalo🙂🙂

peha81
5. nov 2010

@cistko asi ta musí pridať baramama82 do zoznamu na súkromnú,,skús jej napísať IP 😉 potom ti bude fungovať aj ten link
inak zatial ziadne novembrové miminá,,asi päť ich to stihlo v oktobri,,ale 3-ho isli dve kočky na vyvolávačku do nemocky,,takze tie uz asi aj hej,,len zatial sa neozvali, bo sú este v nemocke

cistko
5. nov 2010

@peha81 a co ak ma tam nechce? 😀 😀

peha81
5. nov 2010

@cistko ved skús napísať,,,ona sa väčšinou radí s babami že kto áno a kto nie,,,a ty si prispievala,,tak neboj, odsúhlasíme ťa 😉 😉

simona22
5. nov 2010

@weverka11 ahoj, dlho som tu nebola. Vidím, že niektoré baby už majú malé. My máme skoro ten istý termín. Ako si na tom? Držíte dobre? 🙂 pomaly čítam o priebehu pôrodu, lebo čo sa týka toho môjho predošlého, tak to si ťažko človek spomenie, ked to je už 10 rokov. Už chodím do nemocnice na kontroly a ty? Ale ja asi preto, že som prvý mala sekciou. Teraz idem v stredu 10. aj na predoperačné testy v prípade dalšej sekcie, ale vraj by to malo byť spontánne a sekcia po 10 rokoch nebude nutná. Tak som rada, lebo by som radšej chcela normálne rodiť. Inak som si čítala ako to prebiehalo u baritus a dobre to tam opísala. Teraz gúglim a hľadám pokyny kedy ísť do pôrodnice, aby som tam nebola príliš dlho. TAk sa zatiaľ maj a ostatné baby a blíži sa to statočne a veľmi rýchlo to ubehlo 🙂

pepinka79
5. nov 2010

@simona22 ahoj wewerka je zatial v nemocnici koli kolísaniu tlaku ale vraj by ju mali možno zajtra pustit domov tak sa ti určite ozve 😉 ale inak je ešte dva v jednom,bábo je ok 🙂

simona22
5. nov 2010

@pepinka79 ahoj, no toto, to som nevedela, tak dúfam, že to bude ok. Díky za info. ja z tlakom nemám problémy, stále nízky a tak sa aj dobre cítim, ale bábo sa po večeroch veľmi hýbe a poslíčkovia chodia práve každú štvrť hodinu, ale nič hrozné, termín máme 16.11, tak dúfam, že mi nechá ešte malý čas na prípravu. 🙂

pepinka79
6. nov 2010

dúfame aj my 🙂 ved možno dnes už bude domka aspon na týžden, bo tá už by chcela rodit 😀 😀 no jej kolísal stále a jeden večer skoro odpadla 😖 ale tak torška si asi oddýchla a aspon terza bude mužík na nu dávat vačší pozor 😉 mne tie poslíčky troška ustali vdaka bohu,bo to bolo dakedy neznesitelné....no tak ešte teda zopár dní ti dá ale už to vela nebude 😀 😀 drž sa 😉

ponyxx
6. nov 2010

@baritus gratulujem k malinkej, veľa zdravička obom 😀 a som rada, že nie som sa komu sa opierali do brucha 😖

cistko
6. nov 2010

@peha81 ooobre tak skusim teda, ved som zvedavica zvedava ako vam to ide a pokakanec pokakany z toho ako sa nam to krati 😀 😀