November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
tak ja som po poradni vn emocnici....maternica nevyvija ziadne naznaky pravidelnejsich kontrakcii ktore by signalizovali porod, vsetko vyzera byt ok, otvorena som na dva palce ale straca sa mi plodova voda...lekvar odporucil vyvolanie porodu, zajtra rano sa mam hlasit na porodnici....viete niektora co mat o vlastne caka????
citala som nejake info na nete a som zhrozena z toho ze to moze trvat aj dva dni kym mi to vyvolaju a ze nemusia vobec a potom pride na rad sekcia ci co....aky to ma vlastne preibeh? 😕 😕 😕
@cistko Neboj,nebude to tak dlho trvať.Aj mne vyvolali pôrod.Dostala som injekciu a dali my tam 🙂 nijakú tabletku.3 hodinky som musela ležať s monitorom a potom sa to už raz -dva rozbehlo.Vlastne o pól jednej my dali tú tabletku a malá sa narodila 19:55. Medzi tým som sa prechádzala,sprchovala.Držím Ti palce🙂
@hajatanufus ahooojko,jeeej dakujeme si zlataaa 😵 ozvem sa urcite,len co docitam postu 😀 😀
@baritus jaaaaj a ja ze naco tam pojdem rano na siedmu ked budu vyvolavat az poobede...a tiez dumem ako to bude s manzelom chudacik zase bude v pohotovosti....hm...chudacik? ja som chudacik ja idem rodit 😀 😀 joj zacinam mamt strasnu paniku, manzel mal pravdu ze nemam citat prispevky na nete ale stale su jedna k jednej biju sa pozitivne s negativnymi ohlasmi tak fakt nemam na vyber len nechat sa prekvapit boze len dufam ze to pojde raz dva... 😀
ahojte kočky ,posiela ma sestra Lennka79 napisat vam sem ,že včera sa jej narodil krasny chlapček Patrik s mierami 3600g a 54 cm.Obaja su v poriadku a rodila normalne.Viac vam napiše ona ked pride domkov 🙂
@mikailla o.k. baby uz cakaju a velmi sa potesili
Kocky dakujem vsetkym za gratulacie 🙂)) prikadam foto mojho kuriatka 🙂
Baby co ste uz vsetky porodili???
ahojte,nám sa 5.11.2010 o 7:30 narodila dcérka Sofia Anna ,jej miery : 3,2 kg a 50 cm 🙂
ahojte,, uz sme aj my na svete, 10.11. o 10.30 sa nam narodila Lucia 3,750 g a 50 cm, je krasnucka a hlavne dobrucka, papka nam dobre a spinka stale velmi sa z nej tesime

Ahojte kocky mame to za sebou .Dna 7.11.2010 o 11.28hod. s idealnymi mierami 🙂 2.820gr a 50cm sa nam narodil nadherny syncek Samuelko... foto pridam neskor 😝