Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
@katkas114 aj mna prehnalo, a to este iba v 4.tt 😒
Rozmyslam ako to poviem detom,chlapci maju 6 a 12....uf.jasne ze s tym pockam este.a strasne by som sa potesila dievcatku🙂
Ahojte babulky, ako sa mate? Mate nejake priznaky? Mna trapia bolesti podbruska a hlavne v noci sa na to budim. Mate niekto podobny problem? Pekny dnicek Vam prajem 😉
Ahojte babule. Včera som bola u doktora v 6+0tt a už sme drobčeka videi. Mal iba 4mm ale aspoň viem, že nemáme mimo 🙂
@maru1453 Moji maju 3 1/4 a 6 1/2. Takze to uz nie su uplne male deti a kym sa narodi dalsie, tak to uz budu velkaci. Starsi nastupuje do skoly, mladsia do skolky. My sme s tretim ratali, ale planovali sme ho tak o tri roky 🙂 Takze mna tak neprekvapuje, ze vlastne bude tretie, len to, ze bude teraz 🙂 Potrebujem to zariadit nejako v praci, aby som mohla pracovat aj popri dietatku. Tak som to mala zariadene aj pri druhom a bolo to dobre. Ja mam dobru pracu, ktoru chcem robit aj nadalej, tak musim najst nejaky kompromis, aby to vsetko fungovalo. Len si zelam bezproblemove tehotenstvo, nie take, ake som mala s druhym. Ak bude v poriadku zdravie, tak sa bude dat vsetko zvladnut.
Inak, co by ste povedali na to, keby sme tak cca po mesiaci, ked sa k nam pridaju este nejake cakatelky, ktore to zistuju len teraz, presunuli tuto debatu do sukromnej skupiny? Nemusi nas citat cely MK, predsa len pisu sa tu aj sukromne a mnohokrat intimne zalezitosti.
@trikrat_mama skvely napad. Aj ja som nad tym uz rozmyslala 🙂
@trikrat_mama aj ja suhlasim
@trikrat_mama to by som bola rada a súhlasím, je to fajn, lebo aspon sa tam lepšie spoznáme a môžeme tam písať hocičo, iný to čítať nebudú... 😎
Teraz som si dala termin porodu do profilu a hodilo ma to rovno do skupiny novembrovky 2015. Je tam niekto z vas? Ja asi zostanem len v tejto debate a neskor v sukromnej skupine, nechce sa mi byt rozpoltena osobnost 😀
ahojte no my sme uz zacali predavat veci po 2 synoch a teraz to mozem kupovat na novo 😀
@petuska123 Ja som pred par tyzdnami predala kocik, darovala deky, perinky a nechala som si na pamiatku len tri bodynka. Aaaale co, tretie si zasluzi uz nove. A tesim sa na to 🙂
@trikrat_mama a mas parik doma?
@petuska123 Hej, parik. A ty?
@trikrat_mama 2 chalanou
@petuska123 Tak do tretice ruzova 🙂
@trikrat_mama no dufam
Ahojte baby, rada by som sa k vam pridala... Dnes by som mala byt 5tt a termin na 18.11.
@31lejla Vitaj!
@petuska123 tak my sice cakame len prve, takze mu je v podstate jedno co to bude. Aj ked sa musim priznat, ze by som velmi chcela aspon jedno dievcatko. Nuz ale u nas je pomerne velmi mala sanca na babu. Svokor je 3 chlapov, manzel z 3 chlapov a z krpcov v nasej rodinu su 7 chalani a len jedna baba 🙂 Ale kto vie...mozno motyka vystreli 🙂
@31lejla vitaj medzi nami 🙂
ahojte baby, tak po vcerajsom teste sa mooozem uz aj ja k Vam pridat 🙂 konecne vytuzene //, jedna sice slabsia, ale je tam 🙂 podla tehotenskej kalkulacky by sme to mali stihnut este v novembri :DD
Pekne nas pribuda 🙂
@tinulikk Vitej medzi nami.
@janedoe Ja mam dievcatko a je aj za troch chlapcov 🙂
@trikrat_mama no dufam, ze sa zadari. Chcela by som 2 deti, tak snad jedno bude baba. Povodne som chcela 3, ale to asi uz nestiham 🙂
Baby boli ste uz aj na sone? Alebo zatial ste robili len testy?

@ninan2 ja mám termín tiež 11.11. ....🙂 uvidím, ako to osud zariadi, ale rada by som išla opäť do BŠ...🙂