Novembrovčiatka 2015
Ahojte, je tu niekto kto čaká babatko v novembri 2015?
Tak dievcence opustam vas z tazkym srdcom ale dalsie babo si dovolit nemozem :(
@trikrat_mama poprisim pridat do sukromky. Dakujem!
@lentilka135 Hotovo.
@lenula57 Preco si sa tak rozhodla? Ved par stran dozadu je z teba citit radost...
@trikrat_mama prosím aj ja do tej súkromky
@linda4444 Si medzi nami 🙂
@trikrat_mama aj mna prosim pridaj do sukromky, Dakujem 😉
@anawi hotovo
@trikrat_mama ahoj Mama 🙂 tiez som ti pisala ohladne sukromky, ale stale tam nie som :(
@lennicka No podla mna si tam uz dost davno 🙂 Ja ta vidim v zozname clenov daaaaleko pred naposledy pridanymi 🙂
Ahoj,môžem sa pridať aj ja k vám do súkromnej?
@mirka2710 Jasne.
Ak chce este niekto do sukromky, napiste mi spravu. Lebo obcas sem nakuknem a ked do tejto diskusie nepridem par dni, pribudne tu par stran textu a mne sa nie velmi chce studovat a patrat, kto sa zaujem. Cas je pre mna vzacny a pri praci a detoch je mi aj 24 hodin malo 🙂 Dakujem za pochopenie.
@trikrat_mama ahoj,jasne, uz som tam. Dakujem ;) len mi neprislo ziadne upozornenie ;)
@saxxxana
@lauri
@simusska
@trikrat_mama Lebo priatelova rodina povedala ze neni jeho a on ich pocuva ale ja nedokazem ist na potrat ☹..neviete mi niektore pomoct? ☹
Priatelova rodina vie, cie dieta nosis??? To je co za ch*ujovina???
@simusska lebo jeho tetka sa mi pomstuje lebo neisiel s nou do trnavy ale somnou na stuzkovu tak o mne navyptavala ze som alkoholicka a ze sa ozerem hocikomu dam a potom poviem ze je to jeho..ale logicke myslenie to nepusti mam doma dvojrocneho syna a odkedy som ho mala mam odpor k cigaretam a alkoholu co si dam maximalne to grepove pivo noc viac..

Nejaká budúca mamina z okolia Senica, skalica?