icon

Novembrovky 2017

tonjadabik2
6. mar 2017

Ahojte asi vyzera to tak ze asi budeme mat baby..nevieme to naisto ale ms nam neprisla.. aj ked uz mame deticky--nesudte ma.. bolo to neplanovane ale ta myslienka mat dalsie..taksa uz nechranime. je Vas viac? pridajte sa k nam. cim viac mamiciek tym lepsie.

jarka0
7. mar 2017

Ahojte baby mozem sa pridat?

tonjadabik2
autor
7. mar 2017

@jarka0 ahoj jasne vitaj medzi nami. Co cakas babetko?

jarka0
7. mar 2017

No v podstate som mala patrit medzi oktobrovky ale osud nam nedoprial 😢 tak dufam ze to stihneme a budem sem patrit zo vsetkym co sem patri a hlavne👶 😍

nmnicka
7. mar 2017

Mne dnes potvrdil lekár 5tt 😍

jarka0
7. mar 2017

@nmnicka GRATULUJEM K🤰 👶 nech vsetko dobre dopadne

tonjadabik2
autor
7. mar 2017

@jarka0 jasne neboj vsetko vide to chce len cas

tonjadabik2
autor
7. mar 2017

@nmnicka jeej Gratulujem super si mala proznaky neake alebo si hned vedela?

titianna
7. mar 2017

@tonjadabik2
Noo meska mi 5 den, po troch dnoch meskania som si spravila test a bolo tam nieco taketo

nmnicka
7. mar 2017

@tonjadabik2 vieš čo takto. Ja som mala strašný tusak si spraviť test, i keď sme sa dlho snažili a hneď mi vyšiel. Ale posledné dva týždne som bola ráno horúca keď som vstala. A teraz aj cez deň som horuca. Hlava má boli😊 ale tuším mi meškali len deň keď som si urobila prvý test a ukázal hneď.

titianna
7. mar 2017

A o dva dni uz takto

tonjadabik2
autor
7. mar 2017

@titianna akooo sibtehotna!!!!!? Gratulujeeeem Cmuuuuk

luci5
7. mar 2017

Jeej baby ale náš tu pribúda, to je super ;) teším sa s vami

tonjadabik2
autor
7. mar 2017

@luci5 hej ak ja sa tesim len piste a davajte testy sme zvedave

titianna
7. mar 2017

@tonjadabik2
No je to silaa! S manzelom sme neplanovali zatial, nedavno sme sa brali a reku, ze si este trosku uzijeme, len vies ako to na Valentína to zrejme vypálilo 🙂

tonjadabik2
autor
7. mar 2017

@titianna to je supeer a u dr ai uz bola?

hydrangeapeony
7. mar 2017

Aj u nas dnes test po 5dnoch meskania M4 - nemala som odvahu skor... po 2xbiochem a 1x MA = dnes moj najkrajsi narodeninovy darcek... verim, ze vsetko spolu zvladneme

titianna
7. mar 2017

@tonjadabik2
Nie, myslim, ze je este skoro. Zajtra odchadzame s manzelom na lyzovacku do Rakuska, takze nam to teda riadne zamotalo hlavy, ale beriem si vela knih 😇
K lekarovi az az buduci tyzden alebo o dva... neviem ci vydrzim ;) a ty? Ako si na tom?

titianna
7. mar 2017

@hydrangeapeony
Gratulujem! 🙂
Mas uz nejake priznaky?
Lebo ja zatial akoby sa absolutne nic nedialo 😉

hydrangeapeony
7. mar 2017

@titianna Dakujem pekne 😉 sama neuverim, kym to doktor nepotvrdi a budem pocut bit srdiecko... priznaky asi skor, ze som velmi unavena, spala by som cele dni a velmi ma boli hlava. Aj ked pijem 2L vody denne ma boli cely den hlava, dnes mi na chvilu pomohla voda s citronom a cukrom. Inak nic, mozno cuch, ze viac citim "vone"...

vcielka199
8. mar 2017

Ahojte. Potrebujem poradiť. V pondelok som bola na pohotovosti lebo som krvácala. Dali mi lieky s tým,že ak prestanem krvácať, tak mám ísť k svojmu lekárovi. Na ultrazvuku videl iba vak ale veľkosť má tak na 3 týžden a mala by som byť 5+2tt dnes. Môj lekár ti mal premerat, či rastie . Dnes som k nemu volala a má dovolenku do pondelka. Mám čakať dovtedy, či mám ísť na pohotovosť? Stále špinim, taký hnedý výtok a ráno aj zopár kvapiek krvi. Som zúfalá už.

tonjadabik2
autor
8. mar 2017

@titianna jooj ta chod len si davaj pozor aby si nemala uraz..pozor na babo mojka... ja som este nebola ani som si test nerobila tak neviem.. stale cakam co sa bude diat..

tonjadabik2
autor
8. mar 2017

@titianna
@titianna si tehotna? robila si si testik?

tonjadabik2
autor
8. mar 2017

@vcielka199 keby si zacala velmi krvacat tak vtedy chod na pohotovost. ked ma dr volno a chces byt kludnejsia tak sa daj znova prezriet na pohotovosti a uvidis..

tonjadabik2
autor
8. mar 2017

ziadne mamulky na pokec?

titianna
8. mar 2017

@tonjadabik2
Nooo, vahala som jak blazon, ale na svah urcite nie... dame prechadzky a snad bude fajn. Test som nerobila, teda len tych prvych 5 dni meskajucej ms, a vsetky vysli, samej sa mi to nechce verit, je to cele divne 🙂 teda, ja som divna 🙂 furt ma len berie na plač 🙂

tonjadabik2
autor
8. mar 2017

@titianna mojko ale to je uplne normalne ze ti je do placu ved cakas babetko. len oddychuj a uzivaj si a tes sa na tu chvilu ked to zacne kopat..chi

zuzkacik11
9. mar 2017

@titianna mne mala prist vcera a presne taku ciarku mam ako ty 🙂

titianna
9. mar 2017

@zuzkacik11
Jej! Supeeeer! Dnes to je tyzden co mi meska, som sa chcela testnut len manzel vravi ze su to vyhodene peniaze :D
Gratulujem! Potom daj vediet, co a ako!!! 🙂

hydrangeapeony
9. mar 2017

@titianna tak to sme potom narovnako 😉 tiez je to dnes tyzden... uzivaj si volno, hory, pokoj a nacerpaj vela sil 😉
@zuzkacik11 Gratulujem 😉 pomalicky nas tu bude viac...

zuzkacik11
9. mar 2017

@titianna tu prvu slabu som myslela 😊 jasne myslim si tiez ze uz netreba radsej zbehnut lekarke na potvrdenie 😊 dakujem 😊 aj ja ti gratulujem 💝👶😊