icon

Októbrové zlatíčka 2008. Pridajte sa

flow333
9. apr 2009

...tak a je to...

horalka777
13. máj 2009

lilyk, no uplne evidentne sa jej nechcelo mu ten cipok dat 😠

Ja si vychutnavam tieto sekundy, ked mala nelozi, nestvera, nekeca, negrcia, neplace, lebo spiiiiii 😵

horalka777
13. máj 2009

ja nic okrem satky doma nemam, len stary kocik. Chces si kupit manducu? Ja som konecne v Bojniciach videla nazivo aj manducu aj ergo a poviem ti, ze mne sa viac pozdavalo ergo, lepsiu opierku na hlavicku ma, ked dieta v nom zaspi 😉

mimusik
13. máj 2009

Horal a ko je to, je 1 typ manducy a 1 typ ergo? Chcem, abysa mi tam Simi zmestila aj keď bude väčšia, a ak si dobre pamätám, tak ergo malo nižšiu hmotnostnú toleranciu.

horalka777
13. máj 2009

Fakt? Mne sa videli nosnostou uplne rovnake... pockaj, skusim pozriet, co o tom pise ujo internet..

horalka777
13. máj 2009

Hej, pisu, ze Ergo je do 18kg a Manduca do 20, ale to mi nepride az taky rozdiel, ja uz take tazke dieta nehodlam nosit 😕 Myslim, ze moj chrbat mi sam povie stop 😝

mimusik
13. máj 2009

Horal, ale je ešte aj nejaký iný zásadný rozdiel medzi týmito 2 nosičmi?

horalka777
13. máj 2009

Myslim, ze manduca ma ten predlzovaci pas na chrbatiku - rozzipsujes, alebo zazipsujes. Ale inak - asi by bolo najlepsie to vyskusat nazivo aporovnat na vlastnom chrbte, da sa to aj pozicat na skusku. Proste moze byt rozdiel v tom, co ti lepsie sadne na chrbat a chrbat mame kazda original 🙂 Inak aj Patapum je zaujimavy nosic, tiez ho tam mali a ten ma tusim najvacsiu nosnost, akurat je to menej znama znacka, ale rovnako kvalitne usity..

Este poradim - baby maju skusenosti, ze tie tmavsie nosice obcas pustaju farbu (tusim cierne), tak tie radsej nie.

lubik9
13. máj 2009

ahojte 🙂
bibka..tu hojdacku si kde kupila? videla som nejaku taku podobnu v dracikovi,ale nema ziadne priputanie babatka a tak som sa bala,ze by timi vypadol,kedze je strasne pohyblive sidlo..ale hojdanie sa mu velmi paci 😀 ako ti tma eliska vydrzi?

horalka777
13. máj 2009

cau lubik, mam momentalne sluzbu, lebo mala stale spi (neuveritelnee) 🙂

phoebe003
13. máj 2009

achojky holky,jaká byla noc?u nás děs a hrůůůza,šla jsem spát v jedu,sotva jsem usínala,tak se vzbudilo naše princátko,dala jsem mu jíst,čistou plínku a očekávala jsem,že bude spinkat a ono prdlajs.knoural,protivnej byltak jsem si ho vzala do postele a do půl 3 jsem si sním povídala,než začal usínat,pak jsem ho dala do postýlky a on ještě do 3 povídal a nadával,než zabral,takže jsem jak praštěná,mám kruhy pod očima a to mám jít dneska do práce...

lubik9
13. máj 2009

horalka..aj nas prave spi..asi aktivne deticky dobijaju baterky spolu 😀

lubik9
13. máj 2009

fibi..chudatko..kedy ides do prace? chod si este aspon na chvilku teraz zdriemnut 😉
u nas noc vpohode..jedno kojenie,budicek o 5.15,co som zatrhla a musel spat do 6.15,kedy dostal papat 😝 a potom uz mal energiu za 100 deti a vystrajal 😀

horalka777
13. máj 2009

2 otazky:

ma niektory drobec tu v oktobrovkach selest na srdiecku? Nasej to nasli vo stvrtok na poradni... (Inak mame 7200g 🙂 )

a mate nejake rady pri kupe cestovnej postielky? Planovali sme ju zdedit, ale vsetci okolo ju uz predali, tak chceme kupit...

lubik9
13. máj 2009

horalka..1.otazka..neviem
2.otazka..ja som vcera timimu kupila v kike cestovnu postielku..za 35eur..skus pozriet aj u vas..je to znacka fillikid..mali sme od nich aj lehatko tej znacky a vpohode a teraz sme kupili tu postielku,kedze chceme ist v lete na dovcu..a co som pozerala ceny na nete,tak boli minimalne od 1500sk vyssie

lubik9
13. máj 2009

horalka..a ako jej to zistili? robili nejake vysetrenia a mali nejake podozrenie? ja ani neviem ako sa to prejavuje 😔
a vahu mate peknu 😵

horalka777
13. máj 2009

lubik normalne to pocut pri pocuvani srdiecka, ziadne speci vysetrenie. Dr sa ma pytala, ci som to mala a ja ze hej, takze to vraj zdedila po mne.

horalka777
13. máj 2009

Vahovo sme konecne v 7.mesiaci dohnali 6.mesiac 😅
Pozeram tu Kiku, ale na nete nie je nic, asi tam vyslem mm na prieskum zoci voci 🙂

lubik9
13. máj 2009

aha..a to vekom prejde?

lubik9
13. máj 2009

horalka..vyzera podobne ako v tomnto reklamniku,aj ked reklamnik je uz stary a ta nasa stala 35 E
http://www.kika.sk/db/content/prospekte/pdf/Pro...
je na 5.strane

silvinka
13. máj 2009

ahojte neviem ako ste pokrocili nepokrocili v tom nasom stretku ale mam navrh a kedze mam zakazane albumy tak poprosim dobru dusu aby si to hodila k sebe mozno do nejakej tabulky, kedze chceme byt vonku s detickami tak ma napadla alternativa na prechadzanie aj fotenie ale je mimo BA tak sa vyjadrite prosim ci by vam to prekazalo kedze vacsina z vas je aj tak mimo ba ......

1.http://www.arboretum.sav.sk/ je tam naozaj krasne idealne pre kociky a prechadzky, vela fotogenickych miest 🙂, miesta na piknik ja to tam milujem
termin by mi vyhovoval kedykolvek v tyzdni 25-31.5 pripadne 1-7.6 , na dovcu ideme 13 a prideme az zac. jula 🙂)))))))) takze potom by to slo tiez kedykolvek

2. alternativa http://www.schlosshof.at/cms/index.php

question
13. máj 2009

dobre ranko..som za arboretum... datum sa v podstate prsposobim,ale nie 6 az 8 .6 pleeease
silvi a kam idete na tak dlho? pochval sa

question
13. máj 2009

inak aj ja chcem kupit bud manducu alebo ergo..ale kedze ho vyuzije viac mm,musi vyskusat on 🙂

bora8
13. máj 2009

ahoj holky..... a botanická záhrada by vám nestačila tu v BA????? 😀

horalka ja chodím s malou k srdciarovi.....

phoebe003
13. máj 2009

ahojky kočky

lubi,šla bych,ale už bych za prvé neusnula a za druhé mám tu dvě malá zlobidla a těm hned tak nevysvětlím,že jsem utahaná... adámkovi jsem to včeravysvětlovala dvě hodiny a nepochopil 😀 do práce jdu ve 3 odpol.

jinak mám uvařeno,uklizenou koupelnu a poslouchám u toho A*teens zase po dlouhé době,kdyby jste měly taky chut,tak kuk do mého alba 😀

horalka777
13. máj 2009

bora, vy kvoli comu k srdieckarovi?

akurat som chcela napisat, ze aj botanicka BA je celkom fajn 😉 A ide mi tam elektricka 😅

lubka78
13. máj 2009

ahojte
ja som za arboretum..to mame najblizsie, ale ked sa rozhodnete inak, prisposobime sa 😉 nam by vyhovovalo viac v maji 😉
my mame babyvak a nosic Chicco, ale u nas je to tak, ze ja pouzivam babyvak a MM nosic....a podla mna je to jedno, ci do 18 alebo 20kg...Filip ma 3 roky a vazi 14kg 🙂

lubka78
13. máj 2009

co sa tyka selestu, aj ja som ho mala, aj Filipovi zistili, ale zatial to len sleduju a deti z toho zvyknu vyrast 😉
Bora...vy mate nieco vaznejsie so srdieckom?

lubka78
13. máj 2009

a my mame cestocnu postielku, ale vobec ju nepouzivame...este pri Filipovi sme ju dostali, ale vobec v nej nechcel spavat a pri Miskovi sme ju este nevytiahli...tak ked tak citam, mozno vytiahneme aj my 😉 😵

lilyk
13. máj 2009

jeeeej do Botanickej by sme sa aj my pridali 🙂

horalka777
13. máj 2009

Botanicka, botanickaaaaa!! To viete, my bez auta sme taki neprisposobivi.. 😕