icon

Októbrové zlatíčka 2008. Pridajte sa

flow333
9. apr 2009

...tak a je to...

henri001
27. máj 2009

selinka daj prosim ta link ...
lucinka nech to rychlo prejde ...dobru nocku 🙂

selina.liana
27. máj 2009

heri máš ho tam

andre
27. máj 2009

už je v poho, aj pospí, v obchode najradšej 😀 ... ale najsamlepšie je, že môžem s ním vypochodovať z obýváku až na prízemie (výťah je súčasť cesty) aj s dieťaťom vo vnútri samozrejme 😀

seli, čaf, daj foto tej sedačky 😉

selina.liana
27. máj 2009

andre je tammmmmm 😉

sofia122
27. máj 2009

dakujem luciabah ,ze si mi odpovedala no ved uvydime ktore jej vyndu ako prve poto dam vediet. ja sa ta nebojim henri001.

andre
27. máj 2009

a kdeeee ? 😅 kukla som ti vsie 3 albumy 😅

silvinka
27. máj 2009

tak najskor aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😖 😖 😖 😖 😖 😖 🤐 🤐 🤐 🤐 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 to je sila ale tvarim sa ze nevidim, necitam

henri zlatko ty v sobotu neprides ?prosim prosim na chvilku 🙂

selina.liana
27. máj 2009

andre tu je link na nu a malú idem teraz pridať poščkaj http://www.babymarket.sk/new.php?file=1062345.jpg

silvinka
27. máj 2009

sel dobra volba aj my mame romerku ale ma zarazila ta cena uf my sme kupovali v rakus a bola ovela lacnejsia a tiez klamu ze dieta do 4 rokov veve tam nenarvem a to este nema 4 aleinak je super 🙂) my novu sedacku neriesime , misko je pravoplatny dedic vsetkeho co ostane pouzitelne po deckach

andre
27. máj 2009

pardón, pardón... vy ste skočili na druhú stranu a mne to ušlo 😅 .. idem kuk

silvinka
27. máj 2009

hahahah sa tu zasa na niecom smejem 🙂)))))))))) niekto je na tom co sa fotenia jooo sakra zle ale nerypem bo ma hned nabonzuje za ohovaranie 🙂))))

idem pracovat baby lebo do dovolenky mam co robit 🙂

lilyk
27. máj 2009

Sofi pochybujem ze jej vylezu stolicky,moj skoro 2-rocny este vsetky stolicky nema..aj ked pri detoch nikdy nevies 😉
tak padam, idem sa venovat MM 😉

silvinka
27. máj 2009

lil 🙂)))))))))))))) no pokial viem tiez si myslim ze stolicky nevylezu prve ani za certa tie lezu posledne a po ocnych zuboch su to najhorsie zubale ktore deti potrapia aspon u nas to tak bol vzdy zatial

andre
27. máj 2009

jééé, pekne vyzerá človeče... idem ešte kuk s malou

silvinka
27. máj 2009

inak som sa chcela spytat ktore pouzivate choditka pre deti ?

silvinka
27. máj 2009

resp. vas nazor na choditka a nieze sa zasa na tom poseka za polovica a proti stvrtina 🙂))))))

henri001
27. máj 2009

silvinka , mam draheho laptop, moj je v oprave , skype nefungiruje ...napis na fb 😉 ja na stretko tentokrat nepridem ...nemame tam cestu teraz a okrem toho stale soplikujeme 😒
seli dakujeme 😵

andre
27. máj 2009

my nie 🙂

baterka ma bojkotuje, nestíham fotečku malej v sedačke... seli necháš tam všakže ? do zajtra... musím vypnúť stroj bo mi padne....

brúúú všetkým velkým aj malým 🙂

mihanka
27. máj 2009

ja som sa trapila s kvizom na fb... a vy zatial tolko napisete... 😉

sofia, ked citas tak sa aspon snaz zapamatat si ako sa co spravne pise a potom sa aj snaz to napisat spravne, lebo sa pridam k nazoru henri, na ktorom som sa mimochodom veeeeeeeeelmi pobavila ze ikvemrazenefile... 😀 😀 ucime sa cely zivot... 😉
a ako pise andre, rozoberame to tu denne, co nase miminka papaju a nepapaju... 😉

silvi, prave preto potrebuje reklamu a album na mk... 😉

silvinka
27. máj 2009

babyyyyyy tieto boticky su na zjedenie http://www.liliputi.sk/index.php?option=com_vir...

selina.liana
27. máj 2009

henri neni zač pridávam foto malej v sedačke vysmiatu, henri to je foto pre teba také usmiate ty zbieraš 😀 https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

mihanka
27. máj 2009

seli ta sedacka je super... 😵

silvi, my choditko a podobne veci... e-e...

silvinka
27. máj 2009

mihi kurnik to aj ja potrebujem nemam do coho pichnut 🙂 odkedy mi zrusili albumy som uplne bez klientov 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

katkaza
27. máj 2009

silvinka my máme chodítko a používame...samozrejme,že v ňom nie je pol dňa,ale občas si tam pobehá...netvrdím,že to je pre dieťa to najlepšie,ale niekedy super vec 🙂

selina.liana
27. máj 2009

mihi faskt je fajn malá je v nej spokojná

silvinka
27. máj 2009

baby dnes som lutovala ze nenosim stale fotak pri sebe maly bol na zozranie 🙂)))) po plavani odkvicol v aute a rucky si polozil ako pri modlitbe bol na spapanie chrustik moj to su momenty co treba zachytit kua :((((((((((

a musim sa pochvalit misi zvladol 3x fotenie pod vodou aj ked mama v prvej chvili zabudla ako sa volame 🙂))))))) a tak jedno foto kolo vynechal 🙂))))))

silvinka
27. máj 2009

fotky ale budu az o nejake 2-3 tyzdne

silvinka
27. máj 2009

ja nad choditkom uvazujem len kvoli studiu ze by som ho tam na chvilu vzdy dala on sa tesi ked je na nozickach a stat stoji aj sam uz ale mi to pride prakticke aj ked teda asi nie najlepsie na klbiky idem na kontrolu k ortopedovi tak sa spytame na nazor

silvinka
27. máj 2009

vy uz davate decka v smere jazdy ? 😕 😅

mihanka
27. máj 2009

seli ide dole potah, aby sa dal oprat?

silvi, pekne boli vsetky boticky co si dala dnes, ja som pozerala u batu, celkom sa dalo, najmensie mali 19tky a vsetky tieto male sandalky aj plne topanocky stali 29eur... 🙂

ja nedavam v smere jazdy, kvoli krcnej chrbtici sa ma davat az od 10 kg nie?