Októbrové zlatíčka 2008. Pridajte sa

•
19. júl 2009karol no vcera mi uz fakt rupli nervy a riadne.Celi den rvala jak tur.No des.Neviem co jej bolo.Kolko do kopy mate uz zubov?My stale len 2 dolne
bianca my máme jeden dole a jeden se nám tlačí nahoře, takže tak nějak zaokrouhleně máme dva:o)
ahojte 😉
Lubka dodatocne dakujeme 😉ja uz som nemohla vecer odpisat,MM zasadol za pocitac 😉
u nas je dnes troska lepsie, vratili sme sa z prechadzky ale ten vietor je este stale dost ostry.
Idem dat prvemu papat nech mam jednu varku za sebou 😃
Lubi u nas podobne, Tomino prace s tymi mini nozkami za Majkom jak strela, potom sa z toho rehoce 😃 potom ked ho dohoni ho zacne tahat a Majkovi sa to nie vzdy paci :-N
Lubka dodatocne dakujeme 😉ja uz som nemohla vecer odpisat,MM zasadol za pocitac 😉
u nas je dnes troska lepsie, vratili sme sa z prechadzky ale ten vietor je este stale dost ostry.
Idem dat prvemu papat nech mam jednu varku za sebou 😃
Lubi u nas podobne, Tomino prace s tymi mini nozkami za Majkom jak strela, potom sa z toho rehoce 😃 potom ked ho dohoni ho zacne tahat a Majkovi sa to nie vzdy paci :-N
ahojte..bia aj jamavam nervy.. neboj..a myslim,ze kazda z nas... 😉
inakaby sme doplnili statistiku..my me dve spodne 1 a dve vrchne 2,takze sme upiiiir 😉 😉
som ani ja nevedela,ze horal mala hrat na pohode :-N :-N halooo de siiiiiiiiii?????
inakaby sme doplnili statistiku..my me dve spodne 1 a dve vrchne 2,takze sme upiiiir 😉 😉
som ani ja nevedela,ze horal mala hrat na pohode :-N :-N halooo de siiiiiiiiii?????
Ahojte baby, toto je super "tema", som tu prvy krat tak vas vsetky zdravim 🙂 .
My mame maleho Alexa, ma uz 6 zubkov a tiez chce stale chodit. Stvorkovat nevie ale plazi sa pekne sam, je strasne komicky 😃 .
Vo stvrtok ideme na Slovensko - zijeme v Irsku- tak sa straaaaaasne tesime, konecne si uzijeme slniecko:-)
Premyslam kupit sedacku na bicykel, mate niektora z vas skusenost? My sa s kocikom velmi nekamaratime
tak dufam, ze bicykel ho trosku zaujme 🙂
Prajem pekny dnik, papa 🙂
My mame maleho Alexa, ma uz 6 zubkov a tiez chce stale chodit. Stvorkovat nevie ale plazi sa pekne sam, je strasne komicky 😃 .
Vo stvrtok ideme na Slovensko - zijeme v Irsku- tak sa straaaaaasne tesime, konecne si uzijeme slniecko:-)
Premyslam kupit sedacku na bicykel, mate niektora z vas skusenost? My sa s kocikom velmi nekamaratime
tak dufam, ze bicykel ho trosku zaujme 🙂
Prajem pekny dnik, papa 🙂
ahojte 😉
aj my sa pripajame k Adamkovym gratulantom 😉 x-)
lilyk...no niekedy je to take zabavne, ked Misko trieli za Filipom do izby...vsetko by bolo OK, kebyze mu Misko neberie JEHO hracky..to uz len pocujem MISOOOOOOOOO, NECHAJ TOOOOOOOO :-N
aj u nas riadne fuci, ked sa chlapci vyspia hadam sa nam podari vyjst na chvilu von 😉
aj my sa pripajame k Adamkovym gratulantom 😉 x-)
lilyk...no niekedy je to take zabavne, ked Misko trieli za Filipom do izby...vsetko by bolo OK, kebyze mu Misko neberie JEHO hracky..to uz len pocujem MISOOOOOOOOO, NECHAJ TOOOOOOOO :-N
aj u nas riadne fuci, ked sa chlapci vyspia hadam sa nam podari vyjst na chvilu von 😉
vitaj katka 😉
my mame sedacku vzadu na bicyklli, ma dost vysoke operadlo a zda sa mi lepsia, ako ta dopredu 😉 Miska sme tam este nemali, ale Filip sa v tom velmi rad vozil 🙂
my mame sedacku vzadu na bicyklli, ma dost vysoke operadlo a zda sa mi lepsia, ako ta dopredu 😉 Miska sme tam este nemali, ale Filip sa v tom velmi rad vozil 🙂
Ahoj Lubka78, Alex je taky maly nezbednik 😃 tak ho chcem mat radsej na ociach, pozerala som na nete sedacky a nasla som nejaku novinku - je vyssia ako tie klasicke v ktorich sme sa mi vozili tak sa mi celkom pozdava no musim ju najskor vidiet a potom sa rozhodnem.
jeee holky, děkujeme ke gratulacím a přidávám pád devítiměsíčních fotek...bože to to ale letííííí 😃
katka vítej mezi oktobrovkama:o) malej je moc roztomiloučkej, ale chtělo by to nějaké aktuálnější foto:o) x-) 😉
jinak mám vyžehleno všeeeechno a vypráááno a teď tady páruju ponožky... 😃 venku nám leje jako z konve, teda teď na chvilku přestalo, tak snad to vydrží a budu moct pověsit ven prádlo...
katka vítej mezi oktobrovkama:o) malej je moc roztomiloučkej, ale chtělo by to nějaké aktuálnější foto:o) x-) 😉
jinak mám vyžehleno všeeeechno a vypráááno a teď tady páruju ponožky... 😃 venku nám leje jako z konve, teda teď na chvilku přestalo, tak snad to vydrží a budu moct pověsit ven prádlo...
Ahpj phoebe003, aj my sa pridavame ku gratulacii 🙂 , rastu nam tie deticky ako z vody.
Na tych fotkach prave pracujem no Alex sa mi zobudil s horuckou 38,7 tak sa mu idem venovat.
Pekny dnik prajeme 🙂 🙂 🙂
Na tych fotkach prave pracujem no Alex sa mi zobudil s horuckou 38,7 tak sa mu idem venovat.
Pekny dnik prajeme 🙂 🙂 🙂
jeeej, my mame menovca 😃 dalsi Alex 🙂 dufam, ze to nie je taka zivelna pohroma ako ten moj 🙂 a kedy sa presne narodil?
musim utekat za tymi mojimi chlapmi, kuknem neskor ... peknu nedelu vsetkym 🙂
a gratulacia Adamkovi 🙂
a gratulacia Adamkovi 🙂
cau decka
v prvom rade vitam katkaaalex.Nasa sa tiez iba plazi ako postreleny partizan
normalne sa mi dnes po 5 dnoch podarilo navarit aj pre nas.
v prvom rade vitam katkaaalex.Nasa sa tiez iba plazi ako postreleny partizan
normalne sa mi dnes po 5 dnoch podarilo navarit aj pre nas.
Sim, nevím, že se divíš, Alexandr je nádherný jméno jak v chlapeckém, tak v dívčím provedení🙂 Mám jednu kamarádku Alexandru a hrozně jsem jí to jméno vždycky záviděla
Katka děkujeme za gratulaci x-)
Katka děkujeme za gratulaci x-)
phoebs, nedivim ... ale moj Alex je Alex, nie Alexander 😃 , tak je krsteny a tak ma aj v rodnom liste ...
a predpokladam, ze katkin tiez 🙂
alexander je sice krasne, ale dlhe ...
a idem na nakup, papaaaaaaaaaa
a predpokladam, ze katkin tiez 🙂
alexander je sice krasne, ale dlhe ...
a idem na nakup, papaaaaaaaaaa
Ahojky holky, děkuju za gratulace
bianca x-) x-)
sim aha, tak tj, já myslela, že je Alexandr... :-N
CO? horalka byla na tom festivalu??? =-) koukala jsem, že prej tam něco spadlo a několik lidí je mrtvých a spousta je raněných... |-| =-) 😕 :-x 😞 :-|
bianca x-) x-)
sim aha, tak tj, já myslela, že je Alexandr... :-N
CO? horalka byla na tom festivalu??? =-) koukala jsem, že prej tam něco spadlo a několik lidí je mrtvých a spousta je raněných... |-| =-) 😕 :-x 😞 :-|
tak zasa spravy a je mi zle z tych zaberov.Moj brat mal fakt stastie.Bol v tom stane.Akurat som ho videla v spravach ako cakal na vlak
Ahojte mi dnes lespie muz sa aj prevaluje ako dostal rozkladaciu pohovkku.aj malu dnes mal konecne pri sebe.teraz uz spi.mala cim dalej prespekulovanejsia a zivsia..zuba ani jedneho nemame ale uz sa tesim na prvucicky zubok.bude zlataucka.uz vieme sa bozkavat sice mi mala dava francuzaky ale od nej to beriem.dnes sme boli aj prvy krat v novej auto sedacke tak bola prekvapena preco nie je naopak no zlatucke
ahojky Gladriel som rada že manželovi je lepšie a ani mi nemame este zubaky a staviame sa dnes nas bola pozriet sesternica čo malu nevidela asi 2 tyždne a čumela na nu ako rychlo štvornožkuje a o všetko sa stavia na nožičky 🙂
mala story dnes som malu nechala v obyvke na chvilku ai 30 40 sekund samu išla som zahodit plienku a ona šup pod telku tam mame taku policku a vyhadzala tam Adkove auta take vačie buraga ten jej usmev ked som sa jej prihovorila 🙂
Bianka ja som mala cez spravy po celom tele zimomriavky 😞 je mi luto tych ludi
Horalka som rada že ste cela rodina ok 😉
mala story dnes som malu nechala v obyvke na chvilku ai 30 40 sekund samu išla som zahodit plienku a ona šup pod telku tam mame taku policku a vyhadzala tam Adkove auta take vačie buraga ten jej usmev ked som sa jej prihovorila 🙂
Bianka ja som mala cez spravy po celom tele zimomriavky 😞 je mi luto tych ludi
Horalka som rada že ste cela rodina ok 😉
ahojte baby moja nmaminka robi na ARe v martine a tiez hovorila ze mali iny frmol a ze to s tymi dvoma zenami nevizera dobre sice nebola v robotke potrebujeme ju tu velmi vela ale viem ze docentka musela byt cely den v robote.teraz som akurat kukala bleskovky je mi do revu normalne.este k tomu juz takze citim s tytmi ludmi az moc.zas vyhasol jeden neviny zivot a mozno este vyhasne.stale sa zamyslam nad tym aky je zivot nespravodlivy a ze idu ty naj ludia a opity a zlodeji ziju stale.
tilky dik dlhe po mne huste po otovi
tilky dik dlhe po mne huste po otovi
Tu začni písať odpoveď...

Odošli