icon

Októbrové zlatíčka 2008. Pridajte sa

flow333
9. apr 2009

...tak a je to...

mimusik
25. sep 2009

Barborke prajeme krááááásne 1. narodeninky 🙂 😵 Najmä nech je zdravé, smejkavé, spokojné dievčatko 🙂

phoebe003
25. sep 2009

Ahojky holky, tak nám konečně dneska funguje internet. Jsem šťastná jako blecha. Eliška už je doma ze školky a já jdu upéct něco dobrého, protože mi za chvililinku přijede návštěva a půjde se pařitttt a hrát člověče nezlob se... Včera jsme se u toho kvalitně nasmály, tak dneska si budeme na sebe ještě uzavírat sázky v podobě sirek :D 😀 😀 😀 😀 😀

luciakubista
25. sep 2009

Vsetko najlepsie oslavencom 😀 Nas to caka za tyzden 😵 😵

mihanka
25. sep 2009

oslavencom vsetko naj aj tu... 😵

mihanka
25. sep 2009

ja som prisla od nasich a moja maminka zlata bola cely den so simi, hoci jej to da zabrat, ja som patlala torticku, hadam sa podarila, nie na 100pro ale zato s laaaaaaaaaskou na milion perc... 😵

a ponahlam sa chystat vsetko na zajtrajsiu oslavu... 😵 tatik zobral soplosku malu von... 🙂

zofiii... gratulujeeeeeeeeeeem... 😵

mihanka
25. sep 2009

perfektne... darceky pre simi neprisli... ☹ ☹ je mi do placu, som nasrata, ach nezmenim to...
objednavane aj zaplatene v auguste, poslali to v utorok...
http://www.perinbaba.sk/ nikdy viac..

simona161
25. sep 2009

mihan, to je mi luto, ale urcite bude mat Simonka radost z oslavy aj tak a potom neskor sa zase potesi hrackam 😉 ale inak, aj keby to poslali v utorok, museli by ste to uz mat doma ... tak dlho to urcite v ramci SR nemoze trvat ... v utorok poslal moj brasko z Irska darcek pre Alexa a prislo to dnes rano a postarka mi to dokonca doniesla az domov ...

gladriel
25. sep 2009

zofi vsetko dobre v tehulkovani

bianca
25. sep 2009

cafte.Tak nasa oslava dopadla nakoniec dobre ale bez torty a hlavne zacala neskoro.Torta sa mi proste posrala.Vsetko v poriadku akurat potah sa mi z neznam.dovodov trhal a nedalo sa z nim pracovat.Mam v chladnicke dva korpusy naplnene ale neozdobene.Nasledne som nestihla spravit ani tortu na papu pre Barcu ale ta sa nastasie vyradila aj na brumikovi...tortu skusim zajtra potiahnut na novo a uvidim.revala som ako male decko

bibka333
25. sep 2009

ahojte Mihanka je mi luto darčekou minule mi kamoška posielala balik v Utorok o16 h a v stredu bol tu 😕 a este sa mi stalo že keby som nečla na poštu sa spytat či tam nemama balik tak ho pošlu naspat doručenka nebola doručena do našej schranky 😠
Dnes sme sa pekne kojili 🙂 asi ma nejake blbe obdobie idem kuk panelak HURA JARKA JE DOMA 🙂 😀 🙂

mihanka
25. sep 2009

bian, to je mi luto, ze torta nevysla... ja som sa az potila, ked som to robila... 😖

bibka, my sme boli aj na poste, ale nemali sme cislo balika... 😖 a do firmy som sa nedovolala, asi to poslali cez honolulu...

selina.liana
25. sep 2009

Vsetkym oslavencom Len to najjjj

mihanka
26. sep 2009

paaaartyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.... 😀

lilyk
26. sep 2009

Simonke prajeme vsetuuuuucko naaaaaaaaaaaaaaaaajslamlepsie k 1 rocikuuuuuuuuu 😵 😵 😵

question
26. sep 2009

simi gratulujeme K 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😉 🙂 😉 😀

mihanka
26. sep 2009

dakujeme,
my tiez prajeme Alexovi len to najlepsie... nech su vsetky deticky zdrave a sikovne... 🙂

a Danielkovi a Natalke k 11 vsetko naj...

lilyk
26. sep 2009

fiha tu je oslavencov, whow.....tak sa pridavame a prajeme Ajkovi vsetko najlepsie k 1 rocku a tiez ostatnym k vymesiacikom 🙂

emaso
26. sep 2009

ahojteeeeeeeee 😉
Vsetko najsamlepsejsie prajeme skeridielku Barborke k vcerajsim 1.narodeninam,Simonke k dnesnym a aj vsetkym vymesacnikom vsetko dobre 😵 😵 😵 nech sa torticky daria a ked sa nepodaria nevadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,hlavne ze sme zdravi a veseliiiiiiiiiiiiiii 😉 my si este chvilu pockame na party,neva,jak sa vravi lepsie cakane ako prezite 😀

ja mam dnes ovela prozaickejsie plany,idem uskladnovat letne veci 😝 😝 😝robota na pol dna 😒

lilyk sak odfot Tomiho v siltacke,ze jaky problem 😕 🙂

a tesim sa na partyfotos,inspirujte ma,dakujem,pa 😀

lilyk
26. sep 2009

no dobre tak dnes ho odfotim...only 4 u 😀 🙂

bianca
26. sep 2009

tak decka

najprv velka gratulacia k 1 rociku Simonke a Ajkovi 🤐 🤐 🤐 (to je ako cmuk cmuk cmuk )

potom samo aj vymesaciu pre Tomaska,Danielka a Natalku

my uz mame foto na FB a az dnes som pozistovala co vsetko som pre malu este mala a nepouzila.Nastastie mame nahradny termin 4.10. na velkej oslave doma.A potom este 11.10. na termin porodu 😀

phoebe003
26. sep 2009

Dobré ránko mamky, tak včerejší pařba u Pepsonů oprvdu stála za to.. Odpoledne hodím fotečky na facebook, bylo to hustéééé a zábavné. No všk usoudíte podle fotek. Jinak včera jsem nestihla pogratulovat, tak gratuluju děťátkům k prvním narozeninkám i k měsíčninám 😉 všem posíláme cmuuuuuuuuuk a přejeme všeeechno nejlepší a nejkrásnější...

henri001
26. sep 2009

Krasne nardeninove ranko prajeme nasej neveste milovanej 😵 😵 😵 😵 😵 SIMONKE 😵 😵 😵 😵 😵
a modroockovi sikovnemu AJKOVI nespachtoskovi 😀 ...nech ste zdravucke, stasne a milovane miminka 😵 😵

simona161
26. sep 2009

ahojte, daaakujeme moc vsetkym gratulantom a blahozelame ostatnym oslavencom, uz sa nam ta druzina 1-rocnych deticiek utesene rozrasta 😉

bibka333
26. sep 2009

ahojky VSETKO NAJLEPSIE K PRVEMU ROCKU SIMONKE A ALEXOVI CMUK POSIELAME PUSINKY

bianca
26. sep 2009

mame konecne treti zzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuub

lubik9
26. sep 2009

..vsetko najlepsie 1-rockovym oslavencom..SIMONKE a ALEXOVI a dodatocne aj BARBORKE 😵 a aj vymesacnikom,nech ste vsetci zdravucki 😉

na nas dolahla nejaka choroba 😠 ..zacala som to ja,skrabalo ma v hrdle a smrkala som a dnes zacal kaslat aj timi,nie az tak vela,ale je to taky suchy kasel 😖 😢 v lekarni mi poradili stodal,tak dufam robim dobre a rychlo mu to pomoze

bianca
26. sep 2009

lubka dakujeme 😵

inak ja som robila Barci perfektnu akze torticku pre nu na papanie.Sioce vcera nebola stuhnuta ale dnes je to neskutocna mnamka

mihanka
26. sep 2009

ahojte...
dakujeme vsetkym za gratulacie... 😵
oslava dopadla super, aj bez hraciek, nejake nahradne sme nakupili a aj nejake doniesli krsni... a aj tak mam najlepsi pocit teraz, ked som si sadla a je vsetko popapane a hlavne upratane... 😀
bian, gratulujeme k zubku 😵 my mame uz z tych 4 tlaciacich sa polovicu von ide to pekne zprava do lava 😅

simonka tiez torticky spapala, ona mala take kolacikove stuhnute vo formickach, mileeeee... 😵 😵

lubik, nech to teda neprepukne a nech ste zdravi, baciliky heees...

ja idem na fotky... 😵

simona161
26. sep 2009

ahojte, este raz dakujeme vsetkym gratulantom 🙂 my blahozelame barborke k zubku a lubik a timinkovi prajeme rychle uzdravenie ... u nas bude oslava az zajtra, tak dufam, ze vsetko klapne a bude to super 🙂

emaso
26. sep 2009

panecky pozeram ze aj Alex oslavuje 😕 dako stracam prehlad uz 😅 tak aj my sa jasnacka pripajame k zastupu gratulantov 😉

mihanka aj nam sa tlacili 4 horne zubky naraz,okrem superrychlej peristaltiky neboli ziadne potiaze 😀 no a tri su uz daaaaaaaaaaaaaavno vonku a ten stvrty furt nist,sa pozabudol ci co...daj recipe na tie formickove mnamky ak mozes,predostriem babicke 😀

tesime sa s Barborkou z dalsieho zubka 🙂

lubik nuz asi vsetci privitame jesen nejakym tym nachladnutim,to k tomu patri,tak nech ste skoro fit 😉 ja sa strasne bojim crevnej virozy,minuly rok v jeseni sme absolvovali 😝 teda vlastne len mm a velkaci,nas s Ellou to nelizlo,no ked by mi zacali svorne grcat tak si hodim maslu 🙄 pre istotu dezinfikujem jak besna 😀

no a letne handry spratane,jesenne napratane do skrin 😉 uf to bol bordel a Ella mi pri tom asistovala tak si to viete predstavit,pobehovala som jak splasena koza a dieta citiac ze ma volne pole posobnosti to aj patricne vyuzivalo 😀 a zistila som ze som salena salena a najblizsi rok asi prikupim nanajvys ponozky lebo inac nas satstvo vytlaci z bytu 😅

tak kuknem fotos teraz,ci?....