Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
z maleho este nie ale uz som to videla na ultrazvuku take malinke cudo 😵
no niqi tak teda gratulujme..... 😉
niqi gratulujem. aj ja som bola v piatom týždni na sone 🙂
takych nedockavym 5tyzdnovych je nas tu asi viac... 🙂
renatka nádherné, až mi slzičky vyhŕkli, úžasné, hlavne tie fotečky 😵 bože taký zázrak sa v nás deje kočky 😵
ahoj ludia je tu ešte niekto 🙂
este sem kukam ja 🙂
ja som tu celý den nebola lebo drahý okupoval pc.
dnes som si depilovala nohu. iba jednu a zajtra druhú lebo po dlhom čase holenia som sa odhodlala na epilátor a bolelo to jak divá svina 😀 myslela som že umrem ale nechce sa mi v lete každý druhý den holiť. v zime sa to schová ale leto nepustí 😀
teraz vyzerám ako dilino s jednou odchlpenou a celou červenou 😀
DNP si ja platím. bola som sa na to pýtať ked som bola asi v 7tt a tety boli celkom milé a zistili že sa mi tam počíta ešte z minulého zamestnania tak si platím cca 50€ a ako materskú by som mala mať 597€ 28 týždnov a potom rodičovský príspevok 256€ do 2 rokov dieťaťa a do 3. roku okolo150 € ale to neviem presne
no, mne sa teraz lepsie oplati holit, lebo ja do depilovanie moc nemusim a pred tehu mi to vydrzalo 4-6tyzdnov ale ked som tehu rastu mi nechty a chlpy rýchlejsie a t uz po 2 týzdnch mam velke chlpy a to nezvladam depilovat kazdych cca 10 dni 😝
monique-dakujem..🙂no ak je to vypocet z predpokladaneho prijmu, pri retazovej materskej, tak vysledna suma nemoze byt nizsia ako RP, aspon u mna urcite nie.. 😉 takze som spokojna aj tak..🙂 a mame narok na matersku, my baby-retazovky, ktore sme pracovali a stale mame zmluvy na dobu neurcitu a mali sme narok pri prvom, tak aj teraz urcite narok mame..bez ohladu na to, ci sme si platili DNP, alebo nie, rozdiel je len vo vyske tej materskej..takze pohoda.. 😎
aj ja sa uz tesim na sono, o tyzden sa pozrieme, ako rastie..🙂
tonicka-maly mi zaspal bez kojenia, co teraz s prsnikmi, to netusim, nerada by som nejaky zapal..asi trosku odstriekam..alebo radsej nie?.. 😕 normalka zabudol si vypytat, sam od seba, ani neplakal..ako si to riesila ty, myslim tie prsia?
nejako to tu zblblo 😒
mne sa práveže nechce každý druhý den holiť
inak ludia ja sa idem zošalieť za redkovkami. dnes som kúpila jeden zvazok v lidli a myslela som pre drahého a normálne mi to tak zachutilo že som si išla kúpiť dalšie
lienocka ak ta nebolia tak nic nerob ak bolia tak trosku malinko odstriekaj
keby nahodou nejake flaky alebo trhanie si citila , uzasny recpt mam, postruhany zemiak do plienky a nanoc... a je po zapale aj pripadnej teplote 😵 😵
idem spinkat, zajtra ideme p 4 týzdnoch do skolky 😅 a ja do prace 😝
toni-dakujem..🙂no, bolia, ale neviem, ci z tehu, ci z toho mlieka..🙂tak asi trosinku im pomozem a uvidime.. 😉
dobre ranko vsetkym!
kathi...dakujem za privitanie 🙂
no ja vobec nemozem spat. uz od tretej som hore.radsej som sla na net aby som muzicka nebudila...
kmirkav...ja som na nevolnost vyskusala od lizatiek,zazvoru, tabletiek a coly asi vsetko a nic nepomaha 😒 ta cola mi zo zaciatku asi pomahala, ale teraz uz ani to nie. no hadam to nejak aj samo prejde...
Dobre ranko!
Krivka, ty si ake ranne vtaca! Co ja by som dala za to moct byt teraz v posteli... Miesto toho si to musim odsediet v praci 😝
dobré ránko 🙂
no ako to bude dnes s počasím? u nás to vyzerá na dážď, aj keď sa snaží kde - tu vykuknúť slniečko
bré ránko kočky 🙂 u nás sa zatial slnko velmo neukazuje ale vrabce už vo veľkom čvirikajú 😀
dobre ranko nadherky 😉
ja som zaliezla vecer do postele uz o pol9, a potom nie a nie zaspat... hoci sa mi zivalo tak, ze som si skoro sanku vyklbila.. no a teraz nad ranom strasne krepe sny sa mi snivali, taka divna splet kadecoho, pokusam sa na to cim skor zabudnut 😅
k lieceniu nevolnosti colou, by som tolko ze ano, je dobra.. ale mala by byt pri izbovej teplote a bezbublinkova, co ale nie je bohvieco, zee?? ...no ale ja som zistila, ze snad lepsie mi robi kofola, je jemnejsia a kyslejsia a zase naopak, vcera som si kupila certvo namixovany dzusik z ovocia a tak mi bolo spatne, ze este pri tom mojom zaspavani - nezaspavani sa mi z neho grgalo, a to som ho pila asi o stvrtej poobede, takze vyzera to tak ze z ovocia mi jedine ananas robi dobre 😝
nanu, lenok .. este dva krat sa vyspime a .... juchuuu 😉 😉
aj mne je blbo z ovocia, keď malému kupujem hrozno, slivky a podobne tak som mu občas ujedla a teda mi bolo hnusne potom 😝 jedine banán ešte znesiem, ale po ňom mám zase tú blbú chuť v puse 😖
a ja sa vyspím ešte trikrát a vyletím zo skúšky, to už ale nebude juchú 😅 ale ked si vezmem knihu vždy s nou zaspím 😕
hahaha, netaraj nanu, vsak ti budeme drzat palce... 😉 ...a z cohoze mas skusku, noze daj nech sa zasmejeme, isto to musi byt nieco zaujimave a vyuzitelne v praxi 😀
personálny manažment 😲 😖 😒 😠 totálne chujoviny a milý pán docent si myslí že je to najdôležitejší predmet na škole
inak ja som závislá na redkovkách a to som ich nikdy nejedla 😀
dobré ránko 🙂 ....tak u nás je hmla akoby mieko rozlial, ešte dobre že nemusím skoro von 😅
ja sa ovocia nemôžem dojesť naopak z tuhej stravy mi je zle ešte len pomyslím že treba niečo zjesť...
...zajtra idem do poradne, veľmi sa ťeším ale i nervy si budem musieť nachystať, u mojej dr. je to tak na tri hodinky čakania, a pritom v stredu ma vyhradený den iba pre tehotné.... 😀
ludia asi vás už vypnem aby som konečne niečo robila, mali by ste ma odtialto vyhnať lebo sa potom neučím a ani doma nieč nerobím 😕
dnes chcem robiť na obed marhulové knedle 🙂 a idem si urobiť radosť kaderníčke 🙂 raz za pol roka treba 😉
nanu, tak prijemne ucenie, nahodou taky personalny manazment.. hmmm.. dala by som si povedat 😉 😉 😀 😀
ja som sa vcera bola vytesovat u kadernicky... a ta potvora normalne zistila ze som tehotna betz toho aby som jej to povedala... ze ona ma na to citaky 😲
Stojdulka to by ma asi porazilo 😕 Ja sa snažím všade kde sa dá objednať na presný čas, síce niekde pýtajú za to nehorázne prachy, ale radšej ako tam vysedávať. Hlavne keď občas musím aj malého trepať so sebou.
Ja neviem čo idem dnes variť 😒 To sa tak zle varí pre 1 a pol osoby 😅 Neznášam to!!!
amadora....ja už som skúšala aj platený termín, no na moju dr. nič neplatí, je fakt dobrá odborníčka a k tomu onkogyn. tak má veľa pacientiek, ale som rada že chodím k nej čo sa týka starostlivosti je skvelá, iba to čakanie...ale tam je asi chyba v sestričke nemá systém... 😒
a s tým varením je to u mna rovnaké, variť iba pre seba je hrozné a zase navariť viac a jesť to tri dni je ešte horšie...
...ja dnes plánujem iba nejaké cestoviny, možno s brokolicou 🙂

Aha a máš už aj fotečku?Ale teraz už naozaj idem.................. 😀 😀 😀