Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Dobré ráno baby 🙂
ja keď som bola u gynekologa, tak mi povedal, že nám začína 5tt a že malé má 4mm 🙂 srdiečko ešte nebolo, ale objednal náš o 3,5 týždňa, to budem už v 8tt, tak by malo byť. Neviem či vydržím tak dlho 😅
inak ani my nesexujeme - pre istotu - manžel by aj chcel, ale ja radšej nie...
dnes ma akosi bolí ľavý vaječník, nie moc, ale predsa.... Myslíte, že je to zlé? ☹
Prajem vám krásny deň bez nevoľností 😉
kedze chodim za pracou na tyzdnovky, cez tyzden som sama... vcera som si niesla do bytu baliky mineralok a odvtedy ma dost boli brucho.. ako keby svalovica alebo co.. dufala som, ze to za noc prejde, ale zial nie... zajtra idem na kontrolu srdiecka drobca, tak sa snazim dovtedy vydrzat.. dufam, ze som nam nic zle nesposobila... ☹
alenka.m neboj, určite bude všetko v poriadku, daj potom vedieť. Držím prsty 😉
dakujem mirka.. asi som potrebovala nejake ukludnenie... 🙂
ahojte, hlási sa ďalšia októbrovka 🙂 Dnes sme boli na sone a maličké je pekne v maternici, bije mu srdiečko a má sa vraj k svetu. 😉
giovannaja gratulujem prajem vela zdravicka 😉
alenkam a mirka
mna tiez pobolieva brusko raz jeden inokedy druhy vajecnik ale to vazne patri k tehu.vcera som sa nadrapovala z obchodu s desat kg taskou som sa bala tiez,ze sa nieco zle stane ale zatial vsetko oukej,tuk tuk.. 😅
giovannaja vítam ťa a blahoželám 🙂
spiruanka, je to moje prvé tehotenstvo, takže neviem čo môže byť a čo nie, som z toho vyplašená ☹ v robote som sa tak dnes rozčúlila, ale robím už iba 2 týždne, tak to musím nejako vydržať 😀 dúfam, že bude všetko v poriadku, budem myslieť len a len na to dobré 🙂
ahojte kočky, hlásim sa po pár dňoch, bola som so synčekom v nemocnici lebo mi dostal v nedeľu febrilné kŕče z teploty ☹ nechceli ma s ním nechať tam kvôli tehu ale som trvala na tom že tam ostanem, tak dúfam že aj fazuľka bude v poriadku 😒
ikon....no lebo posledná MS bola 28.12.2009 a ovulku som mala posunutú tak mi ukazuje viacej ako je realita...
amadora, fuha, tak to mas doma veselo? Uz je maly v poriadku?
ahojte baby, tak by som sa velmi rada aj ja pridala. nemam to sice potvrdene lekarkou, som objednana na 1.3., ale palicka bola aj druha. termin som si podla poslednej M vypocitala na 19.10.
Ahojte baby.. Hlasim sa k vam. Len pred par dnami som zistila, ze som opat v tom 🙂 Takze doma velka radost.. Nasa mala ma skoro 9 mesiacov a ja som teraz cca v 7 tyzdni. Male ma vraj okolo 4 mm. Takze pridavam sa k skupinke... Nech sme silne a zdrave baby!!!!! A hlavne v pohodicke 😎 !
ahojte rada by som sa pridala 🙂 ja mam termin 3.10.2010
dufam, ze nam to vsetkym vyjde a budeme zdrave s nasimi malinkymi 🙂
ahojte 🙂 , neviete niektorá na akom princípe sa sprideľujú tt v pase, mne vypočítalo 6tt a pritom ja som si istá podľa ovulky že som 4tt tehu...tak ako to má byť? 😅
giovannajana, zuzana, gewa, mussy - blahozelam, nech nam to tehulkovanie spolu rychlejsie a lahsie utecie.
zuzana- ani ja to nemam potvrdene od dr., tiez idem az 1.3.
stojdulka - neviem, kde v pase ti to pise, ved ked si kliknem na tvoju fotku, mas tam termin porodu a nie kolko tyzdnov si tehotna.
amadora - dufam ze maly je uz v poriadku, muselo to byt pre teba urcite tazke, ja som bola tiez s malou v nemocnici-10dni ale bolo to este pred rokom a viem ako to tam chodi, no hruza. tiez si musela sediet na stolicke vedla synceka?
stojdulka, týždne tehotenstva sa vždy počítajú od prvého dňa poslednej menštruácie. V nastavení si doplň tento dátum a bude ti to ukazovať dobre.
zuzana1979, gewa, nussy a stojdulka vítam vás 🙂 a blahoželám
veronica1 tie týždne sa zobrazujú vedľa mena 😉
ďakujem kočky, veru bolo to ťažké pre mňa, ten strach o neho aj ten pobyt v nemocnici, pol dňa som sedela na stoličke, potom sa našťastie uvoľnila izba s posteľou aj pre mamičku, tak sa dalo. schudla som 2kg čo mi úplne prestalo chutiť jesť a za dva dni som do seba vôbec nič nedostala. už aby som sa dostala k doktorovi či je fazuľka v poriadku 😒
dúfam že vy ste všetky v poriadku, nechce sa mi to čítať všetko dozadu
a vítam nové tehuľky a gratulujeme 🙂
dobreééé ránko a vítam nové tehulky... 😉
ahoj baby dlho som tu nebola. vcera som bola u dr, vsetko v pohode tak sa vytesujem 🙂 len my byva straaasne zle zvraciam takmer po vsetkom co zjem 😖 a mojej malej opici to nevysvetlim stale sa chce blaznit, tak snad to rychlo prejde
aj ja vítam nové tehulky.....
lenkasop, ja mám prísť na ďalšie sono až 15 marca. to už budeme brať všetky odbery aj merať bábo....srdiečko začína byť asi koncom 6 tt, ja som bola v polke 6 tt a bilo, len ako tu čítam, tak sme mali len 3 mm a tu sú už vyššie čísla....mám nejakého krpca 😕
ikon ja som bola u doktora, keď mal malý 4mm a boli sme začínajúci 5tt a srdiečko ešte nebilo... Máme prísť až 5.marca, tak som zvedavá 🙂
ahojte, no tak včera som bola 1.krat u doktorky,,,potvrdila mi tehu a 10.3. mám ísť na kontrolu a že mi už dajú aj knižku tak sa tešíííím...ten vačok v ktorom je babo ma 8,9mm...babatko zatial nevidela ale povedala, že to je zatial ok,,,tak som zvedavá 😉
dnes už ako som vstala mi je zle ale ešte som zatial vôbec nevracala a dúfam, že ani nebudem
Ahojte, ja som bola vcera tiez prvy krat u dr. a samozrejme ze tam skoro nic nevidel, iba maly vacok. vraj som v 4,5tt takze mam prist o 3 tyzdne. Ze by sme uz mali pocut srdiecko. A mam papat kyselinu listovu. 🙂
sunn ahoj no tak sme na tom rovnako 😉
Sunnessie tak sme tu spolu predsa 😵
Ja som asi jediná čo ešte nebola u doktora ☹ Chcela som ísť dnes keby nám to s drobcom nebolo prišlo do cesty. Teraz ho nemôžem ťahať so mnou po doktoroch, tak musím počkať buď do piatku alebo do budúceho týždňa kým mi ho bude môcť postrážiť manžel alebo malého krstná 😒
Inak ja som mužovi hovorila že to asi bude dievka, lebo pri synčekovi som v prvom mesiaci pribrala 4kg 😀 jedla som ako divá a teraz do seba nemôžem vôbec nič dostať a je mi stále zle a schudla som 2kg - dievka si drží líniu 😀
amadora mozno je aj dobre ze si este nobola u dr. lebo ja musim teraz 3 tyzdne cakat na dalsiu kontrolu. a ked pojdes buduci tyzden mozno uz budete pocut srdiecko, to bu bolo super 🙂
a maly sa uz ma lepsie? dufam ze hej 🙂
ahojte, mozem sa pridat? ...ja len tak opatrne, vcera som vycikala // a stale tomu este neverim 😅 no tesim

manee - dakujem za utechu, tak zdrave tehotenstvo 😉