icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ikon
24. mar 2010

andy a neviem kolko ste mali cm celkovo?

andys11
24. mar 2010

Andrea -diky 🙂 ... tiez dufam, ze to je zaciatok lepsich dni...
Ikon, tak na papieri nalez vysetrenia mam napisane CRL 60,5 - neviem, moze to byt dlzka od temena k zadocku? Kazdopadne do zaveru mi napisal, ze podla aktualneho UZV som v 12+4, podla PM by som mala byt v 12+2, takze velkost sa mu zda asi ok 🙂

amadora
24. mar 2010

Andys teda to som nepočula o niečom takom ešte 😕 Verím že ste boli sklamaný, ale tak ako kočky píšu, hlavne že výsledky boli ok 🙂

Lienocka drobčekovi všetko naj naj naj 😵

U nás dnes tak teplo, doobeda keď sme boli v meste sme sa varili, v aute ani nehovorím. Teším sa vonku 🙂

spiruanka
24. mar 2010

baby dnes som bola v poradni a prisli vysledky,ze som prekonala toxoplazmozu 😲 ani som o tom nevedela.teraz je to uz negativne a nemoze to uz ohrozit plod ale aj tak ma to vydesilo 😔 😒

magdalenocka
24. mar 2010

spiruanka a to si o tom ani nevedela? tak to je sila...ale hlavne ze je to uz teraz ok...

a baby kolko ste vy mali tu hodnotu NT?

spiruanka
24. mar 2010

veru nevedela,najskor sa ma dr. zacala pytat,ze ake zvieratko mame doma a ja ze ziadne.zevraj to moze byt aj zle tepelne upravenym mäsom ale ja papam len kuracie prsicka a na tom sa neda nic pokazit ,tak fakt neviem 😖
dufam,ze zajtra na sone bude vsetko oukej

andrejkaa23
24. mar 2010

ahojte dnes som si narazila prst na lavej ruke uvidim ci mi to prejde ked nie tak pojdem na pohotovost nech mi spravia rongen alebo vydrzim do rana a pojdem za mojou doktorkou ☹

alenkam.
24. mar 2010

ahojte, sme doma z merania - sono, hodnota vysla 1,2mm, vypoculi sme si srdiecko, drobec ma od kludneho dost daleko... nechcel sa dat zmerat, ale nakoniec sme vsetko pomerali.. drobec ma 64mm, cize zodpoveda 12+4tt, co je aj podla ms aj podla ultrazvuku rovnako... doki ma upokojil, ze je vsetko uplne v najlepsom poriadku.. joooj, ale je ten den krajsi... 😀

ikon
24. mar 2010

baby dnes som sa trošku ponamáhala a teraz mám také sťahy na maternici.....myslíte, že je to normálne? ☹

stojdulka
24. mar 2010

ahojte baby 🙂 , tak ja som dnes tiež absolvovala poradňu, sestrička ma dobre pichla ked mi brala krv vôbec nebolelo, ja som tak trošku bojko v takých veciach, a inak všetko ok na usg ma objednala 14.4. že už budeme dosť veľký a pozrieme i cez 4D, veľmi sa teším budú prvé foto 😀

petra269
24. mar 2010

No ja som už 13+3 a neviem o tom žeby mi merali to NT a k doktorovi idem až v polke 16 týždňa. Magdalenočka kde v tehotenskej knižke si našla ten údaj, lebo ja som tiež išla hneď pozrieť ale nič také som nenašla. podľa mňa mi to nerobili ešte

renatka9
24. mar 2010

aj mne sa chystá robiť doki meranie NT, to budem akurát 13+4... neviete, či už môže prísť aj manžel so mnou? lebo ja som sa ho na to zabudla spýtať. pýtala som sa ho na to ešte dávno, keď som si bola dať len potvrdiť tehu a vtedy mi tuším hovoril, že až po 15.tt... neviete ako to zvyknú robiť?
lenok, ty náhodou nevieš, keď máme rovnakého dokiho?

matamisi
24. mar 2010

ahojte...aj mne budu v piatok NT-meranie a budem presne 13+3...a moj manzel vzdy so mnou chodi na vysetrenia... 😀
a zatial mi nikdo nic nepovedal,ze by tam nemohol byt.... 😎

alenkam.
24. mar 2010

dnes ked vysla sestricka, tak zahlasila, ze muzi mozu ist samozrejme dnu s partnerkami... tak vsetky vytiahli telefon a zvolavali svojich chlapov... 🙂 akurat ten moj je odo mna cez tyzden 200km daleko, takze ja som bola bez sance... 😖

pusinqa
24. mar 2010

baby mne aj pri malej aj teraz prvé dva uzv robili spodné, teraz sme v 9 tt nevedeli čo a ako, manžel náhodou mal voľno, ale nič z toho 😠
spiruanka to si mohla prekonať aj ako dieťa, mne to zistili náhodou na imunologii a niektorým deťom to prejde aj bezpríznakovo

pusinqa
24. mar 2010

sorry trepem to bola tuším mononukleóza 🤐

kathi76
24. mar 2010

no aj my sme boli dneska na merani NT a mame 1.6mm...vsetko je v poriadku....tak ako ma byt.mi robil najprv sono zvnutra
a potom zvonku...tlacil mi brucho strasne lebo tiez sa to nedalo zmerat,povedal ze pri tomto vysetreni treba mat trpezlivost kym sa male spravne otoci....inac,pozeral ze mam novy TP a ten je 29.9, cize som zacala uz 14.tyzden, ale to nic neznamena lebo babo je raz väcsie a raz zase mensie....tak vam drzim palce nech je aj u vas vsetko O.K..... 😵 😵 😵

amadora
24. mar 2010

gratulujeme všetkým čo dnes boli na poradni, krásne zážitky máte 😵

a nechápem prečo by manžel nemohol ísť dnu už teraz 😕 však tam neuvidí nič také čo by už nevidel 😅 😀 asi záleží od doktora, u môjho to teda problém nie je 🙂

my sme dnes mali taký krásny dník, ráno sme boli zaniesť prihlášku do škôlky a pokúpiť niečo drobcovi na jar na oblečenie a obutie a poobede sme boli vonku s ďalšími tromi detičkami tak sa drobci vybláznili, prišli sme domov akurát keď sa zotmelo 🙂 a ešte nám aj tatko písal že príde domov už zajtra, tak sa teším 😵

magdalenocka
24. mar 2010

petra mam to v knizke pod kolongou NT 12-14...prave v tychto tyzdnoch sa to ma merat, tak neviem preco mne to meral v 11-tom...musim sa ho nabuduce opytat...ale merat by to mal kazdopadne aj ten tvoj tam sa da prvotne zistit ci babo nebude mat downov syndrom a pod. ale urcite tvoj doki vie co robi

matamisi
24. mar 2010

http://www.aktuality.sk/clanok/159652/finalistk...
baby citali ste to...bola na sutazi miss a nevedela o tom,ze je uz v 19tt... 😀
ved ja som uz v 6tt brucho mala a nieto 19tt 😝

amadora
24. mar 2010

mne doktor kázal prísť v 11tt lebo že vtedy robia nejaké dôležité testy z krvi na zistenie genetických ochorení

matamisi to je sila 😕 ako do 19tt nemôže žena vedieť že je v tom preboha? myslím že to bol blaf aby sa tej súťaže mohla zúčastniť aj tak 🙄

alenkam.
24. mar 2010

tiez si myslim, ze to vedela a tajila kvoli sutazi.. aj ked nepochopim ako niekomu moze byt sutaz prednejsia ako dieta... ☹

krivka5
24. mar 2010

ahojte!
tak aj ja som dnes absolvovala sono a merania NT 🙂 babo ma 62mm a vychadza to na 12plus 3(nemam na klavesnici plusko 😠 ) NT hodnota je 1,4 co je v norme. som stastna ako blcha ze je vsetko o.k. a aj nosovu kosticku nam ukazal dokino.a aj rucicky a nozicky.male sa tam hmirilo ako rybycka a my sme sa s muzom na nom smiali 🙂
manzel moze byt kludne dnu ,sono sa robi cez brusko a za priplatok aj fotocku u nas davaju(dokonca 4 obrazky) dam zachvilku do albumu 😉

krivka5
24. mar 2010

inac ja som dnes v cakarni videla maminu v 13tt a urcite nemala viac ako 40kg a brusko teda vobec ziadne. ja mam zas brusko az moc velike,ale to mam este zo stimulky na IVF. 😖

amadora
24. mar 2010

krivka super 🙂 a u nás bol manžel pri sone aj keď mi robili zospodu, nevidím v tom problém 😕

matamisi
24. mar 2010

no neviem,ale v 19tt musis uz mat dobre velke brucho... 😲
ale zas moja najlepsia kamaratka a suseda pracovala vo svajci a v septebri pred troma rokmi prisla domov na sk,ze ju strasne ladviny bolia...zial vo svajci bola na cierno tak preto musela ist na sk sa dat vysetrit...skoro dva mesiace chodila po vsetkych doktoroch a kazdy jej povedal,ze je zdrava... 😀 az na koniec isla k zenskemu a on je povedal,ze je v 4 mesiaci tehotenstva.... 😀 predstavte si ona nemala ziadne brucho...predtym byvala cely zivot vzdy tucna a teraz bola uplne vychudnuta co tak schudla za tie 4 mesiace,lebo jej nic nechutilo... 😝 ona stastna ze je konecne chuda a nakoniec bola tehotna... 😲 a ked jej doktor povedal ,ze je tehotna tak po par dni z toho soku jej narastlo brucho 😲 a ona mala 27 rokov a netrtlo jej ze moze byt tehotna,boze ved ked mne dva ddni meskala menstruacia tak som hned robila test....a ona 4 mesiace nedostala a nic si z toho nerobila
😀

krivka5
24. mar 2010

amadora...ved aj v CAR v martine mi robili sono len zo spodu a muzicek bol vzdy pri mne 🙂 . toto bolo prve sono cez brusko.a sestricka nam v cakarni povedala nech sa ideme vicikat,bo mechur ma byt prazdny...

krivka5
24. mar 2010

matasami...to je fakt divne,ale je to mozne.ako som uz pisala dnes boli v cakarni na sono v 13tt!!!! niektore maminy uplne chuducke. hadam len dvom nam bruska vytrcali 🙂

amadora
24. mar 2010

no veď to, keď jej meškala mrcha toľko tak jej nenapadlo že je tehu? a v 19tt už aj pohyby mohla cítiť, tak nech rozpráva tomu čo seno žerie že nevedela 🙄

aj mne sa vidí že sme mali mať prázdny mechúr na sone, ale nie som istá 🙂

krivka5
25. mar 2010

dobre ranko! 🙂
amadora... ano mechurik ma byt prazdny 😉
andys... 60,5 mm je naozaj dlzka babatka ako pises a neboj urcite je malinke v poriadku. ked to dokino poriadne nevidel cez brusko, tak ta mohol kuknut este zo spodu si myslim 😒