Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
amadora tak to hej, sak preto som isla k dokimu a potom k rodicom a svokrovcom oznamit tu radostnu novinu 🙂
bamb27 - gratulujem 🙂
sunn... dakujem, este sa bojim velmi tesit, ale to sa vlastne ani neda... vcera ma kamartaka dokopala do testu, nakolko mi par dni meska (ale u mna to nie je nic nezvycajne), ja som testovat nechcela lebo sa tehu necitim... k doktorovi sa mi podari ist az o 3 tyzdne, tak snad mi to tu s vami ubehne rychlo 😉
ahojte, tak ja dom dnes ráno trochu špinila ☹ a som z toho vystrašená na smrť...
🙂 sunnessie, bamb27 vitajte
giovannajana určite to bude v poriadku, ale ak to, tak si zbehni radšej k doktorovi, budeš kľudnejšia 😉
volala som hneď do Heliosu, len mi zmenila dávkovanie progesterónu a nariadila kľudový režim... Vraj vidíme do piatku.
sunnessie- počuť srdiečko určite nebude...len ho bude vidno, ako tlčie 😉 teda mne to ukazoval - niekoľkonásobne zväčšené na sone - môj doki má nejaké moderné sono - ale ja som veľmi nevidela ako to tlčie. no hlavne , že videl on...
giovannajana - drzim palceky....tohto sa najviac bojim...a to spinenie bolo ake hnede ci ruzove?
mne kazall doki pri spineni alebo akejkolvek bolesti utekat na urgent...
skôr hnedé... dúfam, že to nič nie je.
hnedé je asi lepšie...niekde som čítala , že to je staršia krv, ružové je nová krv... ale keď tak uvažujem (a to ťa nechcem samozrejme strašiť) keď som potratila (začala som hneď krvácať bez špinenia), tak sa ma dokina pýtala: "najprv to začalo ako hnedý výtok , však?" a ja že nie, že rovno krvácanie...
ikon - aha, no zase som o nieco mudrejsia 🙂
mne doki nepovedal skoro nic, len ano ste tehotna. bola som v u neho asi 3min. aj s vyzliekanim a obliekanim. On skoro vobec nerozprava. Ked sa na nieco opytam odpovie jednym slovom. Chcem ho zmenit ale neviem ku kumu mam ist 😒 Vlastne iba sestricka povedala ze mam prist o 3 tyzdne a ze budeme sledovat ako sa vyvija.
ahojte baby 🙂 ... aj vám niektorej býva zle...ja mám celodenné nevoľnosti ... stačí že pomyslím na jedlo...hrúza 🤐
Ahojte. Pridávam sa k vám. 😉
ahojte, tak som bola na kontrolnom sone, podla toho som 7tt+2, mame 11.4mm, srdiecko tlcie.. super pocit.. tie dva tyzdne cakania boli strasne... dalsia kontrola + krv a knizka az 11.3., tak dufam, ze uz bude vsetko ako ma... 🙂
ikon, ďakujem 🙂 Momentálne ma teší to, že to nepokračuje.
stojdulka, mne pri prvom tehotenstve nebolo absolútne nič. Teraz mám pocit, akoby som bola vkuse hladná. Je mi ťažko. Keď sa najem, je to lepšie asi tak na 5 minút 😅
baby ja som mala dnes taký riadny krč vpravo v brušku ☹ bolelo ma to asi pol minúty a teraz už nič... Teraz mám strach ☹
Ahojte, taktiez sa pridavam k Oktobrovkam 2010. Zatial sa citim v poriadku, akurat som mala chripajznu a som kustik unavena, ale to asi patri k tehu.
majuskado vitaj 🙂 máš krásny dátum pôrodu, ja som sa 10.10. minulý rok vydávala 😀
Bamb, Saliv, Majuskado vitajte a gratulujem 🙂
Giovanna ja som pri prvom tehu tiež tak špinila ale nič to nebolo, niektoré ženy to zvyknú hlavne v čase keď by mali mať mršku, neboj, bude to ok 🙂
Ja dufam, ze bambulo bude zdrave, aj napriek tomu, ze som mala tu chripku. Je to moje prve tehu a asi ako kazda som vyplasena z akychkolvek zmien 🙂.
ahojte dievcata vitam nove tehulky..ja idem na sono zajtra bojim bojim..zle mi je 24 hodin denne 😔
ahojte 🙂
vidim, ze sa to tu krasne rozrasta 😉 ja idem zajtra prvykrat k doktorke, dufam, ze vsetko bude OK, tesim aj bojim sa zaroven 😒
tak to vyzerá že aj ja sa dostanem konečne v piatok k doktorovi, muž mi písal že by mal byť doma, že mu šéfstvo povedalo že by sa to malo dať, tak sa zajtra objednám 😵
Baby, nebojte sa, uvidite ze vsetko dobre dopadne, ja sa navstevy u lekara neviem dockat a velmi sa tesim ze mi to uz konecne potvrdi. No este tyzden musim pockat.
Dnes som si kupila homeopatika Cocculine-proti nevolnosti, dala som si jednu, no nezabralo, asi budem musiet zvysit davkovanie. Nema s tym niektora nahodou skusenosti? 😉
veronica aj ja som si dnes ich kupila a dala si jednu a nic vecer som vyvratila vsetko co som do seba za cely den dostala 😔 ono nemozeme cakat zazrak ked su to homeo a pisu ze 2-3 kazdu hodinu pokial sa nedostavyuspech ale mne sa to zda moc
ahojte, tak vam zavidim ze už mate po niektore navstevu u dr. za sebou 🙂 .....ja este musim chvilku pockat, nechcem to akosi unahlit....pojdem asi až okolo 8tt. Pred pol rokom som totiž v 14tt babo potratila a teraz mam kazdy den hrozne obavy...snad to tento krat vyjde 😉 drzim palceky vam vsetkym 😵
vejinka- aj mne sa to zda vela, dokonca ked som si pozrela zlozenie, ze tabak, normalne som sa zlakla a vahala som. Tak nam ostava uz len vyskusat ten zazvor-zajtra skusim pozriet v Bille(tam je take oddelenie zdravej vyzivy Bio) ci tam nebudu mat aj nejake zazvorove keksiky. Pripadne aj zazvorovy caj-to sa robi z cerstveho, no vraj to chuti hrozne a zvysuje to aj imunitu, no hlavne je to proti tehotenskym nevolnostiam.
Ale sa to tu rozrasta.
Ja uz som tusim tiez pribrala 4 kilo. Furt zerem, fakt cely den. Pri Matkovi mi vobec nechutilo, len hrozno a vinea. A teraz? Cokolvek kedykolvek megavela.
kočky homeopatiká sú špecifické tým že sa musia brať vo väčších dávkach a častejšie aby zabrali ale tiež sú neškodné a nemajú vedľajšie účinky 😉 ja osobne používam každý deň homeo sprej do nosa 🙂

Sunn možno máš pravdu, len si už chcem byť na istom aby sme mohli aj rodine oznámiť aj vedieť že bábo je tam a je ok 😉 A malý mal ešte večer teplotku ale dnes zatiaľ v pohode tak dúfam že bude ok 🙂