Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte babulky len som vám prišla povedať že žijem, teda ak by to niekoho zaujímalo 😉
v piatok po skúške som si povedala že budem menej pri pc a viac sa učiť aby som nemala také stresy že som nič nevedela, ale neviem do kedy mi to vydrží 😕
už plánujete obed? nám zostala polievka z piatku. bude ešte dobrá tak ju dojeme, škoda vyhadzovať, a ako hlavný chod som vybrala stehno, nakrájala a dala do marinády zo všeličoho možného čo som našla 😀 😀 😀 a to bude s ryžou a k tomu nejaký šalátik.
tá tunika je super, mne sa páči že nemá velký výstrih, lebo nemám rada ked mi dydy vidno
nanu ty si zas zalomila že dydy 😀
ja mám na pláne pangasiusa na cesnaku, bylinkách a masle, pečené zemiačiky a ktorási ma tu inšpirovala že rajčinkový šalátik s cibuľkou skúsime
čo som zase povedala 😕
baby,co ste 9-10tt,kedy ste mali poslednu menstruaciu?mne to furt vychadza inak,preto sa pytam.ja som mala PM 20.1.2010,ale pocali sme 30.1. 😀
baby, ja mam za sebou prisernu noc.... vcera som asi po tyzdni chuti bola v mcdonalde a riadne sme sa napraskali aj zobrali domov... vecer som si sla lahnut a asi o pol hodku- hruza ☹ ... zacal ma fest boliet zaludok a zle a zle a zle, navyse hnacky... spala som dokopy asi hodinu. Najvacsie obavy mam o babo, dufam, ze taketo nieco ho nejak neohrozi.Je mi az do placu 😢
Teraz mi ostal taky divny bolavy pocit v zaludku, bojim sa cokolvek zjest, ale zas kvoli babu nemozem hladovat. Baby, poradteeeeee prosiiim!!!!
ahojte 🙂 tak my sme uz u nasich v Bystrici. nejako mi zblbol PC a neda sa mi prepnut slovencina tak pisem bez diakritiky 😠 zelam vam krasnu nedelu 🙂
ahojte a peknu nedelu 🙂
tak tu vsetky varite. ja dnes pecem kacku s cervenou kapustou a knedlikom 🙂
andys...radsej si daj dnes dietku.nejaky bananik a ked tak este suchy rozok a vyvarovu polievku. keby si s necitila dobre chod radsej k lekarovy...
moniqua...a nevies ako ten test vychadza? tam je pisane ze 98%. keby som vedela ze to neni nejaky blaf , tak by som si ho tiez kupila.
krivka, no veru, dnes asi budem dietovat. Prave si davam tehotensky caj, lebo je aj na zaludok a zbytok budem jest podla tvojej rady. Zajtra idem k mojmu lekarovi, aj som bola objednana, tak hadam dovtedy vydrzim 🙂
A drahemu robim francuzske zemiaky, nech si aspon on da 🙂
pate baby
andys...pekny dnik a nech ta to cim skor prejde 🙂
andys neboj podľa mňa to máš z toho, že ti dlho nič nechutilo a teraz si si dala tak z chuťou! preto ti bolo zle ti zostalo ťažko na žalúdku! to aj ja mávam občas aj keď som nebola tehu.. uvidíš prejde to! a bábo je určite ok 😉
inak nestíham vobec s Vami so synom sme teraz skoro stále vonku to je jeho obľúbené miesto a mne je tam tiež fajn ...
no a k vareniu my tiež varíme podľa syna 🙂 akurát si to viac dochutíme..normálne odkedy máme syna sme sa začali konečne stravovať zdravo 😉 polievky dobré mňam vysmažané skoro vobec a veľa ovocia a zelenieny 😉
no a my máme tiež francúzske zo včera a pórovú polievku je vynikajúca strašne ju všetci ľúbime a je za chvíľku 😉
ahojte, nejako sem nestiham..
aj ja nakupujem z MMB, pre maleho hlavne, nieco aj nove, nosene mu kupim tak na doma, aby mi nebolo luto potom, ked to oflakati a cojaviemco, ze nove z obchodu znicil, sebe som si este netrufla, sa bojim, ze netrafim velkost a nemam to nasledne komu posunut, myslim to oblecenie..no a predavat to ja nebudem, nemam obchodneho ducha..😀
vlasa-PM bola 18.1. a onen den bol 31.1...:-)ale ja mam pravidelny cyklus..
andys-no ja by som si este ani na vyvar netrufla, ked mas hnacky, predsa len je trosku mastny..ale suchu ryzu, suche zemiaky, rozok, suchare, slane palicky mozes, banan, neboj sa, to rychlo prejde a to, ze nebudes jeden den normalne jest babatku urcite neublizi..akurat tekutiny musis pit..
ahojte kocky,
andys to ma mrzi, ze ti je tak blbe a kde si bola v mekaci? lebo my sme boli vcera v auparku, ja som si sice dala len ovocnu tasticku odtial ale drahy a kamosi mali normalne aj nejaky burger aj hranolky aj shake a v pohode, tak zelam nech to rychlo prejde 😉 a ako pise lienocka vyvar asi nie, este aj suche kuracie mozes a cierny caj by mal pomahat 😉
krivka ja neviem zodpovedne povedat nakolko je to spolahlive, na krabicke pisali tusim 95%, je to nejaka novinka, ze v amerike je to teraz velky hit, mne to doniesla kamoska ze to si musis spravit, ze ja som strasne zvedava, co budes mat, 🙂 ja to beriem tak ze ok tak to bude chlapec ale istotu budem mat az po morfologickom ultrazvuku, a vlastne 100% to budeme vediet az ked sa narodi 😉
ami dakujem a dufam ze tebe vyjde to dievcatko 😉 aj ked nam je v podstate jedno co to bude, budeme sa tesit aj chlapcovi a aj dievcatku, ja som povodne chcela ze ked budem mat druhe aby to bol chlapec, potom ked som zistila ze som tehotna tak som zrazu chcela druhe dievca a teraz ked test ukazal ze to bude chlapec tak sa tesim ze to bude chlapec, tak som volala kamoske ze ked to bude dievca ze to budem reklamovat, lebo ze uz som sa zacala tesit 😀
my dnes nevarime, mame polievku aj chilli con carne z piatku 🙂 len chcem upiect babovku poobede, lebo pridu svokrovci
a boli sme sa prejst doobeda v meste, nini slapala asi 1,5 hod. s prestavkou v cukrarni tak zaspala aj bez obeda
tak krasnu nedelu vsetkym
vlasa, lienočka ste mi nasadili chrobáka do hlavy s tými dátumami a veru podľa dátumu počatia tak týždeň pred vašimi keď som to rátala nám vychádza termín asi o týždeň skôr ako máme vyrátane podľa PM 16.1., tak musím rátať asi viac so skorším termínom ako neskorším
ahojte 🙂 ....ako sa dnes máte....u nás svieti slniečko a rozdáva dobrú energiu... 😉
Moni ďakujem 🙂 A veru, hlavne nech je to zdravé, radosť budeme mať tak či tak 😉
ja vas normalne nestiham.... 😀 dnes sme boli vonku a zrazu zacalo prsat 😠 ach jaj ale rychlo sme bezali domov tak som malej dala kostikov ona je na nich zavislacka a maly spapal jablokovo-babanovo pyre 🙂 a ja som si pochutila na nanuku 🙂
andy, nerob paniku, ja som vcera cely den hnackovala a v noci som prvykrat vracala, moj muz bol v soku, ze co sa to deje, hned klopkal na brusko, ci je vsetko v poriadku. Dnes som ale jedla normalne a vsetko bolo v pohode.
My sme sa boli dnes prejst vonku uzit si trosku slniecka...
juj maly spia a ja mozem ist tancovat 🙂 lets dance najlepsia tanecna show uvidime ako zajtra na mna zaposoby showdance 🙂 len trosku opatrnejsie budem musiet tancovat ale aj aby mi susedia pod nami nedosli zvonit 😀 😀 😀
andrejka, prijemnu zabavu, ja si pozrem reprizu v sobotu, bo dnes ma ovladac v ruke hlava rodiny 😒
jaaj no tak ja som tu v obyvacke a manzel je v pracovni 😉
ale nie aby som nezobudila malych tak pri najhorsom otvorim chipsi 🙂
alebo zbehnem na fare to mc´donaldu prče cheeseburger
🙂 inac ma napadla kombinacia ZOE MICHELLE zaujimave 😀 co vy na to?
andrejka podľa mňa Ty nakoniec vyberieš úplne iné meno xixi 😅 ale je to ťažké, lebo to bábo to bude mať celý život.
idem niečo počítáť čo ste popísali 😉
ale Zoe Michelle sa mi celkom páči
ten termín porodu oni ešte upresňujú podľa prvých pohybov bábatka 😉 ja sa už na to veľmi teším myslím, že druhé by som mala začať cítiť niekedy v 16 týždni to je za chvíľku 😎
baby a ten test na určenie toho pohlavia dostať aj v lekárni? alebo iba objednať? ja som totiž taká nenormálne zvedavá 😅
nám je jedno čo to bude ale ja sa neviem dočkať toho, kedy to budem vedieť! tak si to chcem tiež skúsiť a uvidíme!
andreaaerna no s tým zamestnávateľom si nič nerob! oni sa chovajú akoby neviem čo boli. Pritom zmluu Ti dal len do októbra- to už len je seriózne? a keby si nečakala bábo nemala by si istotu čo a ako. No nie?
inak ja mám asi super zamestnávateľa! som zostala so synom tehotná a zmluvu som mala len do apríla- a vtedy som mala nastúpiť na materskú. Som myslela, že proste sa len rozlúčime a bude koniec! ale predstavte si oni mi volali, že mi zmluvu predlžia na neurčito, aby som sa mala kam vrátiť ak budem chcieť som vtedy skoro na zadok padla fakt!!!! úplne zlatučky 😉
Mobilo podľa prvých pohybov? 😕 Mňa sa pri Majkovi vôbec doktor nepýtal kedy som cítila prvé pohyby. Termín mi určil podľa 3D ultrazvuku kde ho pomeral a zvážil.
Kočky potrebujem radu, odpísal mi ten pán čo predáva tie tuniky a som z toho úprimne debil 😀 Napísal že : dobrý den tady zasilam rozměry délka 69cm,šířka v prsou je 2x41cm-63cm,pas 2x55cm až 88cm,děkuji
To ako sú preboha tie rozmery? Nechápem to 😅

amadora, ja z mmb kupujem malej skoro všetko, ja jej kúpim radšej väčšie takže všetko je ok, alebo na chvíľu podhnem, všijem steh, keď vyrastie vypáram, alebo dorastie do vecí, kupujem nové aj staré, tu sú na prd obchody a tam je super výber, aj nové veci z hm sú tam lacnejšie ako v obchode v blave, to som bola v šoku
inak oni tam bývajú dosť ochotní a keď poprosíš ktorú veľkosť ak sa im dá pošlú ti aj rozmery, doma premeráš a prinajhoršom ja som novú vetrovku pani písala že mi nesedí a vzala mi ju späť, ale dospelácke veci je trošku risk