icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

andreaerdna
29. mar 2010

Baby, inak som bola v sobotu s mamcou v meste kuknut po obchodoch, ze kde predavaju tehu gate... najlacnejsie 40eciek, a to boli take ze... hadam aj na kolene by som usila. Tie za 80evri, to uz hej, ale zas tolko nie som ochotna dat. Co s tym? Tricka neriesim, teraz kupit kadejake tricka v normalnych obchodoch za normalne prachy.

andreaerdna
29. mar 2010

a mna tiez nemeral 🙂

lenok
29. mar 2010

Andrea, ja som zatial videla len okolo 40 eeeciek v H&M, ale asi sa poobzeram po bazaroch, alebo sekacoch... ved tam byvaju aj nextove handry, a ked to mam nosit polroka, sak uvidime...
inak, som sa rehotala ako kooon, lebo som si v H&M kupila fajnove teplace za 13 evry v detskom oddeleni, ze velkost 158... 😀 este aj velke su mi... 😉 a ze tehu oblecko... ved ja vam dam... 😀

andreaerdna
29. mar 2010

:D vsak pockaj lenok, teraz je pohodka, srandujeme, vsak jasne, teplaky.. viem, ze elastaky a dlhe tricka to budu istit, ale pride na to,, ze budeme mat pupky jak sudy a na elastacky bude kosa 🙂 Siiice, ty ked si sa doteraz zaobisla s detskym oddelenim, tak... vsak ja ti poslem nejake moje terajsie oblecko 😀 , kym do toho narasties.... ja som mala stale M/38 predlzene strihy, no ale vcera ti zapinam vyprate gate a veru, kym sa rozhybali... dnes uz pohoda 🙂

A este som rozmyslala, ze ci v cinakoch cosi nebudu mat.... a o mesiac mam ist s nasimi do Polska... ale tam fakt neviem, ako to vyzera s tehu vecami.

andreaerdna
29. mar 2010

a v sobotu som sa zastavila v jednom sekaci v ZA... sa baby pytam, ze ci take cosi maju... a ze tam si pozrite na tom vesiaku.... to boli hadam panske xxxxxllllll nohavky...

andreaerdna
29. mar 2010

a toto som nasla... http://www.bublinka.sk/myweb5/Tehotenska_moda/t... len ja sa z netu bojim, ze mi to nebude dobre...

pusinqa
29. mar 2010

no nohavky sa aj ja bojím z netu, ja som pri malej našla na nete a oni mali aj predajne tak sme zbehli tuším do serede a jedny mi sadli, nosila som aj po pôrode chvíľu, nosím aj teraz

askorka23
29. mar 2010

ahojte to som ja andrejkaa23 len som si spravila novy nick z urcitych dovodov

pusinqa
29. mar 2010

baby počúvajte je divné ja už teraz keď si naraz ľahnem na bok občas pocitím také pnutie alebo dnes aj normálne také drc ani nie že pohyby ale v niektorej polohe akoby tam fakt už to babeno bolo, je to taký pocit pnutia, ale len v špecifických polohách v tej napätejšej časti bruška

amadora
29. mar 2010

andejka som rada že som pomohla 🙂

fiorea dúfam že máš pravdu a budú to len soplíky. všetko prežijeme len nech nemá teplotky ☹

krivka5
29. mar 2010

caute 🙂
andrea...ja som si v sobotu na narodnej v cinaku kupila celkom fajne rifle tehotenske, ale asi vacsie cislo ,lebo strasne mi padaju a dost ma to znervoznuje . asi si kupim nejake traky.

askorka23
29. mar 2010

ja som si dnes kupila letnu tuniku a babatku 3 bodynka 🙂

askorka23
29. mar 2010

ja som si dnes kupila letnu tuniku a babatku 3 bodynka 🙂

askorka23
29. mar 2010

jaj som trdielko 2krat som to pridala 😀

krivka5
29. mar 2010

askorka...ja som tu v bazare videla peknu tuniku aj som odpisala ze ju chcem, ale zatial ziadna odpoved 😒 no nic ved si este nieco kuknem.

askorka23
29. mar 2010

krivka5 no super uz som si dala tie bodynka do albumu nozes si pozret 🙂

svet1
29. mar 2010

Ahojte. Ja som si v piatok uz kupila tehugate do roboty, lebo uz som ani jedny nezapla! Stali sice 30€, ale su super pohodlne a nemusim sa bat, ze si niekto vsimne rozopnuty zips... Ziadny tam nie je 😀 Len stahujem a vytahujem 😀

Este si planujem kupit aj nejake riflicky, najviac sa mi pacia tieto, ale 47€ uz je dost... Daju sa nosit aj s trakmi, aj bez.

askorka23
29. mar 2010

no ja ´tiez uz nosim tehu gate tie nrmalne uz nezapnem

amadora
29. mar 2010

ja som si dnes poobede kúpila tú jarnú bundičku a našla som aj jedno tričko s krátkym rukávom, také do gumičky pod prsiami, vyzerá ako origoš tehotenské, tak sa vytešujem 🙂

amadora
29. mar 2010

aj tieto sú super, hmmmmmmmm 😅 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5667777&tab=0

renatka9
29. mar 2010

askorka... a ty už vieš, že budeš mať dievčatko? 🙂

amadora
29. mar 2010

a tieto 🙂 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7911088&tab=0 musím sa krotiť 😀

svet1
30. mar 2010

Dobre ranko! Vyspane???

bamb27
30. mar 2010

dobre ranko, ja som ledva vstala.. ale uz ranajkujem jahody ako nobl dama, tak je to lepsie 😉

ako vidim tu sa uz vo velkom nakupuje, a ja este nic... teda v sobotu som aj chcela len mi v tom obchodaku medzi tolkymi ludmi, smrdmi a v teple ostalo zle.. tak nic z toho, asi to necham na internet 😉 😉
ale pre bystricanky som chcela... teda mozno o tom vedia, len ja som sa o take nezaujimala... vcera u doktora som nasla letacik, ze miminkovsky znackovy secondhand, niekde na sidlisku, na 29.augusta pri galanterke, asi tam obcas zbehnem tie babikovske mini veci nakupit 😀

amadora
30. mar 2010

Bamb ja som si v minulom tehu kupovala v takom nejakom obchodíku nohavice, ale nebolo to na sídlisku ale tuším niekde v centre niekde pod bránou. Mali tom nové veci aj používané, pre tehuľky aj pre detičky.

bamb27
30. mar 2010

ama, v centre pod branou... ako sa ide na narodnu, ci? ..no pojdem omrknut, ale urcite zbehnem aj na to sidlisko.. aspon pozriet ci to tam stoji za to 😉

renatka9
30. mar 2010

dobré ránko. ako sa vám dnes spalo? bol spln a ja som na to dosť citlivá, ale dnešná noc celkom fajn, iba bola krátka, lebo som išla neskoro buvinkať a moc skoro som stávala ☹

inak už som poriadne naprataná. dostala som chuť na parižák, tak som ho natlačila s troma chlebíkmi a teraz už neviem ako si mám a kam až si mám rozopnúť jediné gate, ktoré aspoň ráno zapnem 😝 ešteže tu v kancli nemáme žiadny chlapov 😕

bamb27
30. mar 2010

renatka ahoj, tak ty mas riadny apetit... 😉 ...ja som rada ked dokazem za den aspon nieco zjest... teda dokazat dokazem, ale tesim sa ak to nie je na silu 😀 ...a co? ..uz ti pomaly koncia zhony? ..uz sem k nam castejsie zavitas?

rosannar
30. mar 2010

dobreee ráánko...no vidím, že hovoríte o ranajkách...ja už asi mesiac ranajkujem to isté, no ale len ked som v práci...ráno si kupim čerstvý tvarohový koláčik a k tomu mám jogurtík a to ked spapám tak som najedená, že mi len oči klipkajú a spala by som 😀 ...no a cez víkend papáme v sobotu kto čo nájde v chladničke alebo niečo si vymyslíme a v nedelu klasika párky 😀

renatka9
30. mar 2010

bamb...no pomaličky končia. v robote to už mám hotové, len doma ešte pár klientov, čo si robili doteraz čas 😖 ale ak zvládnem dnešok, tak už bude dobre... júj ale sa tešákujem.

no a ten môj apetít je už fakt nenormálny, už sa mi aj chute vrátili... zmrzliny zjem na kilá a zeleniny tak isto a o slanine a parižákoch už ani nehovorím.

😝

rosannar
30. mar 2010

ja som včera večer prvýkrát po dlhšom čase jedla aj o pol 8smej 😀 ...som dostala chuť na rohlík s anglickou slaninkou a kyslou uhorkou...jaaaj som si pochutnala 😀