Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
a mna tiez nemeral 🙂
Andrea, ja som zatial videla len okolo 40 eeeciek v H&M, ale asi sa poobzeram po bazaroch, alebo sekacoch... ved tam byvaju aj nextove handry, a ked to mam nosit polroka, sak uvidime...
inak, som sa rehotala ako kooon, lebo som si v H&M kupila fajnove teplace za 13 evry v detskom oddeleni, ze velkost 158... 😀 este aj velke su mi... 😉 a ze tehu oblecko... ved ja vam dam... 😀
:D vsak pockaj lenok, teraz je pohodka, srandujeme, vsak jasne, teplaky.. viem, ze elastaky a dlhe tricka to budu istit, ale pride na to,, ze budeme mat pupky jak sudy a na elastacky bude kosa 🙂 Siiice, ty ked si sa doteraz zaobisla s detskym oddelenim, tak... vsak ja ti poslem nejake moje terajsie oblecko 😀 , kym do toho narasties.... ja som mala stale M/38 predlzene strihy, no ale vcera ti zapinam vyprate gate a veru, kym sa rozhybali... dnes uz pohoda 🙂
A este som rozmyslala, ze ci v cinakoch cosi nebudu mat.... a o mesiac mam ist s nasimi do Polska... ale tam fakt neviem, ako to vyzera s tehu vecami.
a v sobotu som sa zastavila v jednom sekaci v ZA... sa baby pytam, ze ci take cosi maju... a ze tam si pozrite na tom vesiaku.... to boli hadam panske xxxxxllllll nohavky...
a toto som nasla... http://www.bublinka.sk/myweb5/Tehotenska_moda/t... len ja sa z netu bojim, ze mi to nebude dobre...
no nohavky sa aj ja bojím z netu, ja som pri malej našla na nete a oni mali aj predajne tak sme zbehli tuším do serede a jedny mi sadli, nosila som aj po pôrode chvíľu, nosím aj teraz
ahojte to som ja andrejkaa23 len som si spravila novy nick z urcitych dovodov
baby počúvajte je divné ja už teraz keď si naraz ľahnem na bok občas pocitím také pnutie alebo dnes aj normálne také drc ani nie že pohyby ale v niektorej polohe akoby tam fakt už to babeno bolo, je to taký pocit pnutia, ale len v špecifických polohách v tej napätejšej časti bruška
andejka som rada že som pomohla 🙂
fiorea dúfam že máš pravdu a budú to len soplíky. všetko prežijeme len nech nemá teplotky ☹
caute 🙂
andrea...ja som si v sobotu na narodnej v cinaku kupila celkom fajne rifle tehotenske, ale asi vacsie cislo ,lebo strasne mi padaju a dost ma to znervoznuje . asi si kupim nejake traky.
ja som si dnes kupila letnu tuniku a babatku 3 bodynka 🙂
ja som si dnes kupila letnu tuniku a babatku 3 bodynka 🙂
jaj som trdielko 2krat som to pridala 😀
askorka...ja som tu v bazare videla peknu tuniku aj som odpisala ze ju chcem, ale zatial ziadna odpoved 😒 no nic ved si este nieco kuknem.
krivka5 no super uz som si dala tie bodynka do albumu nozes si pozret 🙂
Ahojte. Ja som si v piatok uz kupila tehugate do roboty, lebo uz som ani jedny nezapla! Stali sice 30€, ale su super pohodlne a nemusim sa bat, ze si niekto vsimne rozopnuty zips... Ziadny tam nie je 😀 Len stahujem a vytahujem 😀
Este si planujem kupit aj nejake riflicky, najviac sa mi pacia tieto, ale 47€ uz je dost... Daju sa nosit aj s trakmi, aj bez.
no ja ´tiez uz nosim tehu gate tie nrmalne uz nezapnem
ja som si dnes poobede kúpila tú jarnú bundičku a našla som aj jedno tričko s krátkym rukávom, také do gumičky pod prsiami, vyzerá ako origoš tehotenské, tak sa vytešujem 🙂
aj tieto sú super, hmmmmmmmm 😅 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5667777&tab=0
askorka... a ty už vieš, že budeš mať dievčatko? 🙂
a tieto 🙂 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7911088&tab=0 musím sa krotiť 😀
Dobre ranko! Vyspane???
dobre ranko, ja som ledva vstala.. ale uz ranajkujem jahody ako nobl dama, tak je to lepsie 😉
ako vidim tu sa uz vo velkom nakupuje, a ja este nic... teda v sobotu som aj chcela len mi v tom obchodaku medzi tolkymi ludmi, smrdmi a v teple ostalo zle.. tak nic z toho, asi to necham na internet 😉 😉
ale pre bystricanky som chcela... teda mozno o tom vedia, len ja som sa o take nezaujimala... vcera u doktora som nasla letacik, ze miminkovsky znackovy secondhand, niekde na sidlisku, na 29.augusta pri galanterke, asi tam obcas zbehnem tie babikovske mini veci nakupit 😀
Bamb ja som si v minulom tehu kupovala v takom nejakom obchodíku nohavice, ale nebolo to na sídlisku ale tuším niekde v centre niekde pod bránou. Mali tom nové veci aj používané, pre tehuľky aj pre detičky.
ama, v centre pod branou... ako sa ide na narodnu, ci? ..no pojdem omrknut, ale urcite zbehnem aj na to sidlisko.. aspon pozriet ci to tam stoji za to 😉
dobré ránko. ako sa vám dnes spalo? bol spln a ja som na to dosť citlivá, ale dnešná noc celkom fajn, iba bola krátka, lebo som išla neskoro buvinkať a moc skoro som stávala ☹
inak už som poriadne naprataná. dostala som chuť na parižák, tak som ho natlačila s troma chlebíkmi a teraz už neviem ako si mám a kam až si mám rozopnúť jediné gate, ktoré aspoň ráno zapnem 😝 ešteže tu v kancli nemáme žiadny chlapov 😕
renatka ahoj, tak ty mas riadny apetit... 😉 ...ja som rada ked dokazem za den aspon nieco zjest... teda dokazat dokazem, ale tesim sa ak to nie je na silu 😀 ...a co? ..uz ti pomaly koncia zhony? ..uz sem k nam castejsie zavitas?
dobreee ráánko...no vidím, že hovoríte o ranajkách...ja už asi mesiac ranajkujem to isté, no ale len ked som v práci...ráno si kupim čerstvý tvarohový koláčik a k tomu mám jogurtík a to ked spapám tak som najedená, že mi len oči klipkajú a spala by som 😀 ...no a cez víkend papáme v sobotu kto čo nájde v chladničke alebo niečo si vymyslíme a v nedelu klasika párky 😀
bamb...no pomaličky končia. v robote to už mám hotové, len doma ešte pár klientov, čo si robili doteraz čas 😖 ale ak zvládnem dnešok, tak už bude dobre... júj ale sa tešákujem.
no a ten môj apetít je už fakt nenormálny, už sa mi aj chute vrátili... zmrzliny zjem na kilá a zeleniny tak isto a o slanine a parižákoch už ani nehovorím.
😝
ja som včera večer prvýkrát po dlhšom čase jedla aj o pol 8smej 😀 ...som dostala chuť na rohlík s anglickou slaninkou a kyslou uhorkou...jaaaj som si pochutnala 😀

Baby, inak som bola v sobotu s mamcou v meste kuknut po obchodoch, ze kde predavaju tehu gate... najlacnejsie 40eciek, a to boli take ze... hadam aj na kolene by som usila. Tie za 80evri, to uz hej, ale zas tolko nie som ochotna dat. Co s tym? Tricka neriesim, teraz kupit kadejake tricka v normalnych obchodoch za normalne prachy.